Oxford Royale Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge ORA?

Syv grunde til at vælge Oxford Royale Academy denne sommer.

r1

Fuld nedsænkning i Oxford kollegium miljø

Oxford Royale Academy studerende sove, spise og studere i et kollegium af University of Oxford - ligesom universitetets studerende. Det giver vores studerende den sjældne mulighed for at opleve magien i livet i et kollegium ved universitetet i Oxford.

1

Lev i et 17. århundrede herregård

Studerende har eksklusiv mulighed for at bo og arbejde i det fantastiske og historiske Yarnton Manor, som daterer til 1611.

3

En modtager af højeste udmærkelse for britiske virksomheder

I 2012 og 2016 vandt vi Dronningens Enterprise Award, "den højeste ære, der kan skænket et britisk selskab" - et bevis på vores kompromisløse kvalitet.

3

Udvikle en kant over dine kammerater

ORA studerende bliver undervist af lærere af højeste kaliber, hvoraf mange blev uddannede eller i øjeblikket arbejder på universitetet i Oxford. Vores lærere har en stor interesse i at hjælpe eleverne med at udvikle nye perspektiver og realisere deres akademiske potentiale.

2

Deltag studerende fra hele verden

Sidste år vores studerende kom fra over 95 forskellige lande, og i år forventer vi at gå et godt stykke over 100. Vores sommerskolen er en ekstraordinær mulighed for at få venner fra hele verden.

6

En spændende kulturelle og rekreative program til at supplere dine studier

Vores sommerkurser er suppleret med en omhyggeligt samlet tidsplan for aktiviteter, der skal sikre, at eleverne have det sjovt og få mest ud af deres tid i Oxford. Disse aktiviteter omfatter Oxford klassikere som punting og kroket.

7

Besøg steder såsom Warwick Castle, Blenheim Palace og Stonehenge

Alle programmer inkluderer coach udflugter til nogle fantastiske steder, herunder Stonehenge, Warwick Castle og Blenheim Palace, som er en af ​​de mest storslåede bygninger i verden.

Placeringer

Oxford

Oxford Royale Academy

Address
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Oxford, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Address
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 845 130 6021

Programmer