Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Oxford International College of Beauty , Skønhedsskole UK . Oxford International College of Beauty blev etableret i 1990 og er en af ​​de mest prestigefyldte specialiserede skønhedstræningsinstitutioner i Storbritannien.

At tilbyde de højeste kvalifikationer i verden, en gateway til beskæftigelse i nogle af verdens førende spaer og karriere på eksotiske steder, spiller Oxford International College of Beauty en integreret rolle i at levere skønhedsindustrien med højt professionelle terapeuter.

OICB nyder et misundelsesværdigt ry for høje faglige standarder, ekstraordinære undersøgelsesresultater og beskæftigelsesudsigter. Skønheds- og spa-industrien byder på spændende muligheder for professionelle terapeuter, og Oxford International College of Beauty er stedet at starte denne opdagelsesrejse.

Efterspørgslen efter skønhedstræningstræning, stimuleret af de populære og spændende karrieremuligheder i skønhedssektoren, bidrager til succesen i Oxford International College of Beauty .

Tilbyder eleverne de højeste kvalifikationer i verden, en gateway til beskæftigelse i nogle af Storbritannien og Verdens førende Spas og karrierer på eksotiske steder, Oxford International College of Beauty spiller en integreret rolle i at levere skønhedsindustrien med højt professionelle terapeuter.

Oxford International College of Beauty nyder et misundelsesværdigt ry for høje faglige standarder, ekstraordinære undersøgelsesresultater og beskæftigelsesmuligheder. Det giver eksklusiv skønhedstræning i Witney, en af ​​Cotswolds mest attraktive markedsbyer.

Witney er en travl købstad med fremragende faciliteter til shopping, fritid, biograf, pubber og restauranter. Vi er inden for rækkevidde af Oxford, Blenheim Palace, smukke Cotswold landsbyer og kun en og en halv time fra London.

Oxford International College of Beauty er for nylig blevet tildelt "Premier College" status af ASICs og er en registreret sponsor hos Det Forenede Kongeriges grænsebureau.

Skønheds- og spa-industrien byder på spændende muligheder for professionelle terapeuter, og Oxford Interational College of Beauty er stedet at starte denne opdagelsesrejse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Oxford International College of Beauty

Disse korte kurser, der fører til CIBTAC-kvalifikationer, anbefales kraftigt for studerende, der ønsker at nå det højeste niveau inden for skønhedsterapi, og de går samme ... [+]

Disse korte kurser, der fører til CIBTAC-kvalifikationer , anbefales kraftigt for studerende, der ønsker at nå det højeste niveau inden for skønhedsterapi, og de går sammen med de elite terapeuter, der arbejder rundt omkring i verden. Hvert kursus undervises 5 dage om ugen (35 timer) i mellem 4-6 måneder. Ekstra hjemme studie er påkrævet til projekter, forskning og revision.

Vores fuldtids kurser:

Disse fuldtids 4-6 måneders CIBTAC intensiv skønhedskurser fører til både den eftertragtede og internationalt anerkendte britiske sammenslutning af skønhedsterapi og kosmetologi (CIBTAC) -kvalifikationer, anerkendt i over 19 lande, samt det højt respekterede OICB-kollegiumcertifikat.... [-]

Det Forenede Kongerige Witney
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Oxford International College of Beauty

Det ultimative skønhedsbehandlingskursus, der fører til CIDESCO, CIBTAC ... [+]

Det ultimative skønhedsbehandlingskursus, der fører til CIDESCO, CIBTAC Kurset undervises 5 dage om ugen (35 timer) og omfatter æstetiske behandlinger

Vores fuldtids kursus:

Denne fuldtidsuddannede 10-måneders CIDESCO / CIBTAC hurtigspor intensiv skønhedstræning fører til både den eftertragtede og internationalt anerkendte CIDESCO-kvalifikation, anerkendt i over 33 lande; CIBTAC Diploma, Skønhedsterapi og Kosmetologi, en britisk kvalifikation anerkendt i 19 lande; og vores eget college OICB Diploma, anerkendt at arbejde i Storbritannien.

Vores CIDESCO / CIBTAC kandidater er fuldt beskæftigede på bare 10 måneder og har stor efterspørgsel fra topsalon og spa-ejere over hele verden. Vi har næsten 100% beskæftigelsesfrekvens hvert år, undtagen når eleverne fortsætter med videre studier som Makeup eller Spa Management.... [-]

Det Forenede Kongerige Witney
August 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Oxford International College of Beauty

Denne 1 års skønhedsterapi deltid kursus er ideel for dem, der ønsker at studere på deltid og stadig få en nationalt anerkendt kvalifikation. Kurset fører til en ITEC NVQ ... [+]

Denne 1 års skønhedsterapi deltid kursus er ideel for dem, der ønsker at studere på deltid og stadig få en nationalt anerkendt kvalifikation. Kurset fører til en ITEC NVQ Level 2-kvalifikation og en OICB-kvalifikation og omfatter æstetiske behandlinger og undervises 1 dag om ugen i løbet af 1 studieår.

Vores deltid NVQ 2 kursus:

Et ideelt kursus for dem med andre forpligtelser, der foretrækker en deltid studiemulighed. Pensum er specielt velegnet til studerende, der ønsker at lære sammen med familie eller arbejde. Ekstra studie derhjemme kræves til case studies, projekter, forskning og revision.

Studerende undervises i et venligt miljø til de højeste faglige standarder i alle aspekter af skønhedsterapi. Ud over det generelle studieforløb skal eleverne indstilles regelmæssige lektier, casestudier og opgaver, der skal gennemføres under kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Witney
August 2020
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk