Oxford Bright Scholars

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvordan det hele begyndte ...

Gode ​​ideer ofte bliver født, mens han studerede i miljøer, der fremmer innovation og der drev viljen til at gøre tingene anderledes. Ikke bedre sted for at dette kan ske, end verdens mest fremtrædende akademisk institution, University of Oxford. Oxford Bright Scholars udviklet af mange samtaler efter sen nat ture hjem fra de gamle biblioteker i Oxford, dets grundlæggere har været i gang med at læse for deres grader. Forenet af en passion for uddannelse, vi erkendt, at der var huller i viden og søgte at finde måder at udfylde dem på den mest fagligt og kulturelt berigende måde.

For det første, vi erkendte behovet for at forstå den indflydelse, Kinas økonomiske og politiske landskab på resten af ​​verden. Også, at have arbejdet på store internationale koncerner os selv, vi anerkendt hvor konkurrencedygtig det er at deltage i akademiske og faglige arena og at ansøgerne er nødt til at skille sig ud fra deres jævnaldrende eller anden måde.

Med dette i tankerne, vi satte sig for at udvikle en spændende og interaktivt program, som vi kunne vært i det økonomiske center i Kina, Shanghai. Dette er, hvordan vores Summer School programmer blev født. Gennem vores Summer School programmer i Kina, vi har til hensigt at skabe en platform, der vil tilskynde dygtige studerende til at være kreativ, at udvikle lederevner og være bedre at skille sig ud fra deres jævnaldrende. Vi har sat ud på en mission for at skabe muligheder for intellektuelt nysgerrige studerende til ikke kun at få et indblik i deres valgte emne, men også lære de færdigheder, der sætter dem til at udmærke sig.

Vi ser nu frem til at sætte vores handlingsplan i kraft for at sikre, at vi har en succesfuld tiltrædelsestale år. Tag med os på denne rejse.

Vores Undervisning Filosofi

På Oxford Bright Scholars vi stolte på at levere akademiske kurser og materialer af højeste standard. Alle vores lærere er Oxford uddannede og anvende deres færdigheder og erfaring til at levere undervisning på lige fod med Oxford standarder.
Mens vi stiller høje præmier på akademisk ekspertise, vi forstår, at viden har begrænset brug uden praktiske gennemførelse. Vores undervisningsmetoder er derfor designet til at sikre en reel brug verden, som vi indarbejde relevante globale spørgsmål og casestudier i al vores Summer School programmer.
Dermed mener vi, at dele vores erfaringer med at studere på universitetet i Oxford og rejser til alle hjørner af kloden med vores studerende giver dem en platform til at gå i gang med deres rejse til at blive globale borgere.

Hvordan du kan Maksimer din tid med os

Deltage aktivt og del dine oplevelser fra dit land og kultur.
Øv din Mandarin ved at tale med lokalbefolkningen.
Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Dette er en sjælden, er mulighed for at udvide dit syn på verden.
Exchange kontaktoplysninger med internationale studerende, der vil blive slutter dig på programmet. Få venner for livet!
Udfordre dig selv ved at tænke over, hvordan, hvad du vil lære gælder for den virkelige verden.
Brug dit initiativ i vores workshops til at køre frem dine fremtidige mål.
Tag masser af billeder og dele dem med dine venner og familie, når du kommer hjem.
Kast dig ud i samtale med vores bolig team, der består af nuværende studerende og nyuddannede fra University of Oxford.

Det er vigtigt at bemærke, at Oxford Bright Scholars er ikke en del af eller på anden måde tilknyttet til universitetet i Oxford.
Oxford Bright Lærde blev grundlagt, og er i øjeblikket drives af et netværk af alumner fra University of Oxford.
Undervisning personale om eventuelle Oxford Bright Scholars programmer er enten øjeblikket vejledning og / eller studerer eller er alumner fra University of Oxford.
Gæstetalere indbudt af Oxford Bright Scholars vil holde foredrag og / eller tutoring positioner ved University of Oxford og / eller er eksperter i branchen.
Interaktive klasseværelset facilitatorer er alumni af University of Oxford og har vist en langsigtet forpligtelse for virksomheder og innovation i deres valgte område.
Den pastorale medarbejdere på vores programmer er nuværende studerende ved University of Oxford, selv om de kan være gået sammen med lokale tosproget personale for at sikre maksimal omhu og opmærksomhed er givet.

Placeringer

London

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX London, England, Det Forenede Kongerige