Læs den officielle beskrivelse

oplex

Hvem er vi

Her på Oplex Karriere vi tilbyde en bred vifte af høj kvalitet kurser, der hjælper mennesker over hele verden til at få nye færdigheder, kvalifikationer eller blot opdatere deres viden.

Online Learning

Oplex Karriere kurser er leveret helt online, via den sofistikerede studerendes læring portal. Den studerendes læring portalen er et online learning management system, der giver eleverne mulighed for at studere for deres kurser online. Denne innovative teknologi betyder, at der ikke er nogen grund til at deltage nogen klasser eller tage fri fra arbejde for at studere. Den høje kvalitet online kurser fra Oplex Karriere kan gøres fra komfort i dit eget hjem, på arbejdet, på biblioteker eller hvor som helst i verden med en internetforbindelse.

Med en Oplex Karriere kursus studerende kan studere et online kursus i deres eget tempo, i deres egen tid med fuld fleksibilitet til at vælge deres læring timer og holde styr på deres fremskridt online. Du kan få adgang til programmet, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Global Student Community

Med et godt udvalg af online kurser serverer vi alle fra skala organisationer store hele vejen igennem til de enkelte elever. De online kurser fra Oplex Karriere studeres fra studerende over hele verden. At være en britisk baserede leverandør vi har mange elever op og ned i landet sammenføjning vores kurser, men vi har også et godt udvalg af internationale studerende. Vi har leveret vores online kurser til studerende i Storbritannien, Europa, USA, Australien, New Zealand, Indien, Kina og over 50 amter over hele verden.

Tablet og Smartphones

Hos Oplex Karriere, ved vi, at et øget antal mennesker surfe på internettet på farten ved hjælp af mobile tablets og enheder, hvilket er grunden til vores kurser er fremstillet til at være fuldt kompatibel på PC'er, bærbare computere, tabletter, eReaders og Smartphones.

Med den samme høje kvalitet læring indhold og ressourcer til rådighed på stationære computere, vil vores kurser være tilgængelig på Windows, IOS og Andriod enheder. Så uanset om du studerer en Oplex Karriere kursus derhjemme eller mens du er på farten, vil du stadig kunne få adgang til dit kursus når som helst, hvor som helst.

CPD Certificering

CPD

Ved afslutningen af ​​kurset studerende vil blive tildelt med CPD Certification certifikat. Den Certificate of Achievement vil bevise, at du har studeret kurset og vil indeholde din klasse og klassificering niveau. Du kan bruge certifikatet fra os som en del af din portefølje af beviser og bruge det til at deltage i job eller akademiske interviews.

Hvad er CPD?

CPD står for Continuing Professional Development. CPD er en forpligtelse til livslang læring, en færdighed, der er uvurderlig for alle mennesker i samfundet. Arbejdsgivere fra både den offentlige og den private sektor, samt akademisk institution hele Storbritannien og internationalt genkende Continuing Professional Development (CPD).

CPD er en fantastisk måde for den enkelte at få nye færdigheder, forbedre deres jobmuligheder, få større arbejdsglæde og også bidrage til at sikre en forfremmelse.

Kurserne er tilgængelige via Oplex Karriere i overensstemmelse med den alment accepterede CPD kvalitetsmærke og standarder for optagelse, hvilket afspejler, sporing, planlægning og gennemgang.

Fordele ved CPD

Uanset hvor du er i din karriere, foretage en Oplex Karriere CPD kursus kan hjælpe dig;

  • Gør dine beskæftigelsesmuligheder
  • Forbedre karriere tilfredshed
  • Track realkompetence
  • Vis du er up-to-date med kravene i dit job
  • Bidrage til dit CV
  • Føre til yderligere uddannelse
  • Demonstrer dit engagement og værdi i din organisation
  • Forbered dig til forfremmelse

Når du er færdig med kurset dit certifikat vil indeholde den anerkendte CPD-mærket fra Oplex Karriere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Oplex Careers