Læs den officielle beskrivelse

Her på Selvfølgelig vi mener, at det er bedst at lære fra eksperter, og at alle har et område af ekspertise. Vi er på en mission for at lade nogen lære noget, de ønsker, uanset tid og sted.

Ekspert lærere

Se og lære af håndplukkede eksperter, der brænder for at dele deres viden.

Lær på enhver enhed

Vores ekspert ledede tutorials kan ses på tablet, mobil eller computer. Så holde lære, mens du er på farten!

On demand

Lær i dit eget tempo, når du gerne og nyde levetid adgang til dit kursus.

Et globalt samfund

Engager med top eksperter og studerende fra hele verden, uanset hvor du er.

Hvornår mit kursus starter? Alle vores kurser er On Demand. Det betyder, at du kan få adgang til videoer og kursusmaterialer på din egen bekvemmelighed, når og hvor du vil! Der er ingen officielle startdatoer til kurserne, men hvorfor ikke lade dine medstuderende ved, at du starter og hvad dine mål er i afsnittet af dit kursus Kommentarer.

Hvor længe har jeg adgang til kurset for? Du har ubegrænset adgang til dit kursus, mens det er på naturligvis platformen. Der er ingen tidsfrister, og vi vil ikke bede dig om at betale for at få adgang til det i et års tid!

Hvem underviser mit kursus? Selvfølgelig team håndplukker eksperter i en række forskellige brancher. Vi tjekke deres legitimationsoplysninger, kvaliteten af ​​deres videoer, og hvad kurset vil hjælpe mennesker opnå. Hvis det ikke er op til vores ekstremt høje standarder, vil du ikke finde det på platformen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Of Course Learning

En verden af ​​makeup er stort og forvirrende, men det bør ikke tage års træning og et bundløst tegnebog at se fantastisk. Dette kursus vil give dig at tage kontrol over ... [+]

En verden af ​​makeup er stort og forvirrende, men det bør ikke tage års træning og et bundløst tegnebog at se fantastisk. Dette kursus vil give dig at tage kontrol over det enorme opbud af muligheder derude, og se dine bedste dag ud og dag ind!

Lær at bygge en makeup rutine med Louise, der passer med din travle livsstil og ikke bryde banken! Louise har brugt år trawlfiskeri YouTube og på nettet for de bedste anbefalinger, og har brugt sin ekspertise til at udvikle denne fremragende kursus.

Få kontrol over din makeup skuffen i dag!

Højdepunkter Opret en fejlfri bund Tag din makeup hurtigt fra dag til aften til nat Lær hvilke røverkøb produkter slå designer dem! Forstå forskellen mellem forskellige typer af pensler og påføringsteknikker Vælg det perfekte produkt til alle aldre og hudtyper Kig ungdommelig, sund og fejlfri hver dag! Hvem er dette kursus for? ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk