Of Course Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Her på Selvfølgelig vi mener, at det er bedst at lære fra eksperter, og at alle har et område af ekspertise. Vi er på en mission for at lade nogen lære noget, de ønsker, uanset tid og sted.

Ekspert lærere

Se og lære af håndplukkede eksperter, der brænder for at dele deres viden.

Lær på enhver enhed

Vores ekspert ledede tutorials kan ses på tablet, mobil eller computer. Så holde lære, mens du er på farten!

On demand

Lær i dit eget tempo, når du gerne og nyde levetid adgang til dit kursus.

Et globalt samfund

Engager med top eksperter og studerende fra hele verden, uanset hvor du er.

Hvornår mit kursus starter? Alle vores kurser er On Demand. Det betyder, at du kan få adgang til videoer og kursusmaterialer på din egen bekvemmelighed, når og hvor du vil! Der er ingen officielle startdatoer til kurserne, men hvorfor ikke lade dine medstuderende ved, at du starter og hvad dine mål er i afsnittet af dit kursus Kommentarer.

Hvor længe har jeg adgang til kurset for? Du har ubegrænset adgang til dit kursus, mens det er på naturligvis platformen. Der er ingen tidsfrister, og vi vil ikke bede dig om at betale for at få adgang til det i et års tid!

Hvem underviser mit kursus? Selvfølgelig team håndplukker eksperter i en række forskellige brancher. Vi tjekke deres legitimationsoplysninger, kvaliteten af ​​deres videoer, og hvad kurset vil hjælpe mennesker opnå. Hvis det ikke er op til vores ekstremt høje standarder, vil du ikke finde det på platformen.

Placeringer

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige