University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oxford byder hvert år talentfulde studerende fra hele verden. Vores studerende tiltrækkes af chancen for at studere på et internationalt anerkendt universitet med fremragende akademisk præstation og innovation.

  • Oxfords undervisning og forskning er konsekvent i topranken nationalt og internationalt og er i spidsen for medicinsk, videnskabelig og teknologisk præstation.
  • Universitetet har fremragende faciliteter og ressourcer til at lære i sine verdensberømte biblioteker, laboratorier og museer.
  • Studerende kommer til Oxford fra 140 forskellige lande og territorier.
  • Oxfords kollegiale system fremmer en følelse af fællesskab mellem lærere og studerende, og blandt eleverne selv.
  • Studerende har mulighed for at lære sammen med førende forskere på deres område.
  • Oxford har stærke forbindelser med forskningsinstitutioner, virksomheder og industri, både i Storbritannien og i udlandet.

Oxford er som den ældste universitet i den engelsktalende verden en unik og historisk institution. Der er ingen klar grunddato, men undervisning eksisterede i Oxford i en eller anden form i 1096 og udviklede sig hurtigt fra 1167, da Henry II forbød engelske elever fra at deltage i universitetet i Paris.

Smith School of Enterprise and the Environment (SSEE)

Smith School of Enterprise and the Environment (SSEE) blev oprettet i 2007 som et uafhængigt forskningscenter på universitetet. I 2013 sluttede vi sig til Geografi og Miljøskole (SoGE) og uddybede vores undervisningsprogrammer i samarbejde med den bredere afdeling og dens øvrige forskningsenheder, Transport Studies Unit og Environmental Change Institute. Skolen for Geografi og Miljø og dets forskningsinstitutter er internationalt anerkendt for deres ekspertise inden for miljøforskning og stipendium. Den historiske oprindelse ligger i den tidligere geografiskole, den første geografiskole, der skal oprettes i Det Forenede Kongerige, for over 100 år siden af ​​Halford Mackinder. SoGE's ethos er at fremme forskning, der er fed, innovativ og udfordrende, mens de fortsat er forpligtet til de højeste standarder for stipendium.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Virksomhed og miljø sommer skole

på universitet Fuldtid 13 dage July 2019 Det Forenede Kongerige Oxford

Enterprise and the Environment Summer School er designet, leveret og ledet af University of Oxford. Det er et program, der er beregnet til undervisere, såvel som nyuddannede og unge fagfolk lidenskabelige med ledende miljøforandringer i erhvervslivet, ngo'er eller den offentlige sektor. [+]

Enterprise and the Environment Summer School er designet, leveret og ledet af University of Oxford.

Sommerkolen kombinerer vores verdensklasse fakultet, avanceret forskning og ekspertpraktikere; De vil udforske emner med dig som miljøøkonomi og -politik, virksomhedsledelse, finansielle markeder og investeringer for at imødegå kritiske miljømæssige udfordringer i det 21. århundrede.

Mens mange sommerskoler opererer i Oxford og ansætter universitetsfaciliteter, har kun en meget lille håndfuld universitetsafdelinger deres egne sommerprogrammer. Virksomheds- og miljøsommerskolen er et af disse dyrebare få og er tilpasset Smiths interne forskning og lært til de samme standarder og ved Oxford University akademikere. Alt i alt vil vi give dig over 50 timers undervisning i løbet af de to uger og intersperse dette med ekstra-curricular aktiviteter, netværksmuligheder og udflugter.... [-]