Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge os?

Ti grunde til, at du bør vælge at studere på Newcastle College:

01 I 2012 Newcastle College fik Foundation Degree Tildeling Powers, en af nogle få udvalgte gymnasier i Storbritannien for at have opnået denne fremragende præstation. 02 Vi holder Beacon status - du vil studere på et kollegium anerkendt for sin undervisning og læring oplevelse. 03 Vores multi-million pund investeringer i faciliteter betyder, at du vil studere i inspirerende bygninger med forkant faciliteter. 04 Med over 20.000 studerende på Newcastle College, du ved, du vil være i godt selskab. 05 Vores University tildelt Honours og mastergrader betyder din uddannelse er anerkendt af arbejdsgivere verden over. 06 Vores enestående QAA resultater (Quality Assurance Agency). 07 Du vil indgå studerende fra 44 forskellige lande i 5 kontinenter på en kosmopolitisk kollegium i en by sprængfyldt med kultur. 08 En dedikeret Internationale Kontor med højt kvalificerede og venlige personale vil være til rådighed for at tilbyde dig masser af rådgivning, vejledning og støtte. 09 Vores studieafgifter er meget konkurrencedygtige, og vi har en række stipendier og rabatter til rådighed. 10 Byen, kyst og natur er alle på din hoveddør og du vil finde en varm venlige velkomst overalt du går.

Newcastle College baggrund

Vi er en etableret uddannelse udbyder i det nordøstlige England med en historie der går tilbage til 1894. Skolen har været i drift i sin nuværende form siden 1972, hvor to mindre gymnasier fusionerede at blive Newcastle College.

Newcastle College er en af ​​de største og mest succesfulde gymnasier i Storbritannien med over 20.000 studerende. Vi tilbyder en bred vifte af programmer, herunder: Engelsk Sprogkurser, pre-universitetskurser, Foundation Grader, bachelorgrad og mastergrader.

Undersøgelse i den britiske # 1 studieby

Newcastle upon Tyne er en rig og levende kosmopolitisk by med en blomstrende studerende befolkning. Newcastle er berømt for sine verdensklasse kultur, levende restauranter og livlige natteliv, fascinerende historie, gode shoppingmuligheder, smuk arkitektur og kulturarv.

Newcastle College ligger i byens centrum, så du kan drage fordel af alt det har at tilbyde. Byens varm og venlig atmosfære gør det en meget populær destination for studerende fra hele verden og byder på noget for enhver smag.

En kort historie

Byen har været vært for mange bosættere, herunder romerne, normannerne, vikingerne og de skotske kelterne. Denne blanding af påvirkninger kan ses i hele byen i sin arkitektur og mennesker, hvilket gør Newcastle en virkelig kosmopolitisk by. Den nordøstlige England er berømt for sin uspolerede skønhed, med vilde skov og forrevne kyster inden for en kort rejse afstand af Newcastle.

Berømte Beboere i Newcastle upon Tyne

Mange indflydelsesrige og kreative mennesker er kommet fra Newcastle og nordøst. Regionen har produceret verdensberømte talent. Nogle af disse omfatter: musiker og menneskerettighedsaktivist Sting; fodboldmæssige legenden Alan Shearer; filminstruktøren Ridley Scott; AC / DC sanger Brian Johnson. Den nordøstlige har altid været på forkant med innovation og opfindelse gydende sådan talent som Joseph Swann, co-opfinder af den elektriske pære og George Stephenson, der skabte den første offentlige jernbane, og senest Nobelprisen vindende fysiker Peter Higgs.

Campus liv

En blanding af gammelt og nyt arkitektur, vores campus er lige så forskellige som vores studerende. State-of-the-art uddannelsesfaciliteter blandet med fremragende gæstfrihed og fritidsfaciliteter giver dig alt hvad du behøver for at lykkes.

Livsstil Academy

Vores Livsstil Academy, vinder af en Royal Institute of British Architects Award, kan prale af verdensklasse faciliteter til skønhed, gæstfrihed, turisme og fritid, alle bemandet og drives af vores studerende og tilbyde dig real-erhvervserfaring i dit valgte branche.

Disse fantastiske faciliteter er åbne for alle studerende på Newcastle College. Efter en hård dags undersøgelse, kan du nyde et værk i vores fitnessrum eller slappe af i vores spa - komplet med boblebad, sauna og dampbad - inden du nyder sund, frisklavet mad i vores Academy restaurant kokke og Stof til eftertanke Bistro.

Hvis du har tid, så prøv en make-over på vores suite af hår, skønhed og spa- terapi behandling værelser, som rival nogen på high street.

Ydelse Academy

Newcastle College Performance Academy er en af ​​Storbritanniens førende uddannelsescentre for musik, scenekunst og medier. Den kombinerer prisbelønnet arkitektur med up-to-date faciliteter, stimulerende kurser og industri professionelle vejledere. En bred vifte af udfordrende og givende kurser er på tilbud lige fra musik, skuespil, dans, medier, teknisk produktion og styring af begivenheder, så uanset dine interesser, har vi den rette kursus for dig.

Mandela Building

Kreativitet og opfindsomhed er i overflod i vores kunst og design bygning, der giver inspiration til vores spirende kunstnere. Inden for denne facilitet vil du have adgang til en bred vifte af professionelle faciliteter til at udvikle dine færdigheder, herunder fotografering studios, keramiske studier, digitale medier studios, mode og værksteder tekstil.

Aviation Academy

Vores formål bygget fly hangar på Newcastle International Airport huser vores rumfart teknik og rejser og turisme kurser. Faciliteterne omfatter en flåde af fly, for hænder på uddannelse og et fuldt fungerende Boeing 737.

Sandyford Building

Vores moderne center på Sandyford er hjemsted for vores digitale Skills Akademi for computing studerende og tilbyder omfattende uddannelsesprogrammer for business-studerende på vores videregående uddannelser. Bygningen er beliggende i centrum tæt på Newcastle shopping kvartal.

Energiakademiet

Et knudepunkt for energiindustrien, akademiet giver et ekspertisecenter for dem, der søger at udvikle en karriere i nogle af de store voksende prioriterede sektorer internationalt. Faciliteter i 20.000 sq center inkluderer en computer numerisk styrede (CNC) maskine og autoklave tryk apparat relateret til fremstilling, montering og vedligeholdelse af offshore vindmøller.

Rail Academy

I år har vi skabt det nordøstlige første nogensinde Rail Academy dedikeret til jernbane ingeniør. Den nye £ 5m formål bygget facilitet indeholder en række virkelige arbejdsmiljø, der kan træne teknikere og ingeniører i en række forskellige situationer.

Parsons Building

Vi er stolte over at kunne meddele, at vores nye og forbedrede Parsons bygning åbner September 2015! Den 18 mio £ facilitet har gennemgået en fantastisk sanering og vil være hjem til vores forretning, uniformeret offentlige tjenester, sundhed og omsorg og børnepasning kurser.

Student support

Vi ønsker, at din tid hos os til at være så succesfuld og som stress-fri som muligt. Vores prisbelønnede supporttjenester er her for at tilbyde rådgivning og støtte, når og hvis du har brug for det.

Vi er her for at støtte dig gennem introduktionsperioden og yde velfærd råd og vejledning gennem hele dit studium.

Der er meget at tænke over, når du flytter til et nyt land og vores studerende supportteam vil guide dig gennem denne proces sikrer, at din overgang til Storbritannien er så glat som muligt.

Det Internationale Kontor tjenester omfatter:

velkommen information og tilmelding på dit kursus induktion uddannet og Newcastle at åbne en bankkonto registrering med en læge og sundhedspleje oplysninger finde indkvartering råd om at ansøge om et National Insurance Number (nødvendig for beskæftigelse) rådgivning indvandring kursus information og progression rådgivning generel trivsel støtte.

Sociale program

Newcastle College indeholder en omfattende og spændende sociale arrangementer og aktiviteter program. Dette vil give dig mulighed for at møde andre studerende på kollegiet og vil give dig mulighed for at udforske denne smukke region i England og resten af ​​Storbritannien. Vi har tidligere besøgt: Edinburgh, York, Leeds, Beamish Museum og Alnwick Castle.

Overnatning

Newcastle upon Tyne har en bred vifte af muligheder for overnatning i hele byen. Newcastle College Internationale Kontor kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til bedst passer til dine behov.

Omfatter:

Residential selvforplejning Familiens hjem-ophold indkvartering Privat indkvartering.

Residential Self-Catering

Hvis du foretrækker at leve med andre studerende har du mulighed for at leve i særlige kollegier. Newcastle har fremragende self-catering indkvartering. Egenskaber varierer i størrelse og stil, og regninger er normalt inkluderet i prisen for leje hjælpe dig med at planlægge effektivt. Nogle egenskaber tilbyde selvstændige studier, andre har en-suite værelser med fælles faciliteter, og der er private værelser til rådighed i delt ATS. Værelser i boligområder selvforplejning egenskaber er afhængig af tilgængelighed. Self-catering indkvartering er normalt beliggende i gåafstand fra kollegiet.

Familie Homestay Overnatning

Du kan vælge at leve med en lokal værtsfamilie vært, mens du studerer. Valg værtsfamilie kan i høj grad forbedre din oplevelse af at leve og studere i England, især hvis du er ny til landet og / eller du er ved at lære engelsk. En værtsfamilie giver en varm velkomst og kan hjælpe dig bosætte sig i til det lokale område. Der er en bred vifte af homestay værter herunder: familier med børn, familier uden børn og enlige værter.

Som international studerende bor hos en værtsfamilie, vil du få mulighed for at:

øve dit engelsk med indfødte talere lære mere om britisk kultur og vores måde at leve på modtager masser af vejledning og støtte fra din vært.

Privat overnatning

Møblerede lejligheder eller huse kan lejes på tværs af byen. Newcastle er en meget populær elev by, der betyder, at der er masser af muligheder for fælles kollegieværelser i og omkring området. Newcastle College ikke foretage kontrol af privat indkvartering, og du, dine forældre eller værger skal sikre, at indkvartering er acceptabel.

Hos Newcastle College vi kører kurser fra niveau 3 (universitet / bachelor indrejse kurser) til Level 7 masteruddannelser. Du skal have gennemført det tidligere niveau, før du er i stand til at gå videre til det næste, hvis du ønsker at studere på en grad, du bliver nødt til at have en niveau 3 kvalifikation for at få adgang. Men for nogle masteruddannelser, hvis du har relevant erhvervserfaring, du kunne anses for indrejse.

International Foundation program

Du kan begynde at studere for en niveau 3 kvalifikation med vores International Foundation Programme. På at opnå en niveau 3 kvalifikation, kan du anvende til at studere en bachelor-grad enten Newcastle College eller ved en anden institution.

Foundation Grader og Honours grader

Vores uddannelser arbejder lidt forskelligt til den normale rute studie på en Honours Degree. De første to år af en grad er dækket af vores Foundation Degree, så i slutningen af ​​to års studier du modtager en kvalifikation, der er anerkendt af arbejdsgivere. Ved afslutningen af ​​dette kursus, kan du tage en et-årig uddannelse med Newcastle College eller ved en anden institution til top-up Foundation Degree til en fuld Honours Degree. Vores Honours Degree Top-Ups er valideret af Teesside University.

Masters-programmer

Med en uddannelse kvalifikation (eller relevant erhvervserfaring) kan du anvende til at studere på en af ​​vores masters-programmer. Vores mastergrader er valideret af Teesside University.

Corporate uddannelse og videreuddannelse

Newcastle College er en førende leverandør af International Corporate uddannelse og faglig uddannelse. Vores programmer er designet i samarbejde med vores kunder til at levere skræddersyede, praktisk og faglig arbejde relateret uddannelse. Vi leverer høj kvalitet undervisning og læring til at producere kvalificerede elever bevæbnet med den nyeste branchekendskab.

Vi tilbyder en række skræddersyede programmer og kvalifikationer på tværs af en række underlagt specialer, der passer til de behov, vores kunder. Alle programmer giver elever med værdifulde løbende faglige udviklingsmuligheder samtidig opbygge deres videngrundlag gennem deres uddannelse.

Emne bestemmelse:

Rumfart og luftfart automotive Forretning og IT Konstruktion Uddannelse og læreruddannelse engineering English Language Brandslukning og Health & Safety Ledelse og Management sundhedspleje Olie og Gas Vedvarende Energi og Subsea Technologies Turisme og hoteldrift Faglig Videnskab Rail teknik Skabende kunst

Verdensklasse faciliteter

Newcastle College bryster sig af at investere i industri standard faciliteter til gavn for vores elever. Vores faciliteter replikere reelle arbejdsmiljøer at give de studerende med de bedste i uddannelse og udvikling.

Program levering

Vi tilbyder fleksible og innovative metoder selvfølgelig levering. Programmerne leveres på én af Newcastle akademiets ni campusser eller klient steder, afhængig af arten og læringsresultater af kurset. Programmerne kan også leveres i en række nationale og internationale placeringer baseret på kundens behov. Vores fleksible former for levering giver mulighed for en række forskellige tilgange til læring. Dette omfatter blended learning, hvor levering kan være ansigt til ansigt, off-site undervisning, e-læring, eller blokere / dag release levering, ofte kombinerer akademisk med engelsk sprog bestemmelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Newcastle College

Vores skole for engelsk har et velkvalificeret, erfarne team leverer tjenester til sprogstuderende på alle niveauer. ... [+]

Vores skole for engelsk har et velkvalificeret, erfarne team leverer tjenester til sprogstuderende på alle niveauer.

Newcastle College engelsk er akkrediteret af British Council og er medlem af English UK. Vores klasser er små og består af studerende fra en lang række lande (over 30 forskellige nationaliteter i 2014), så du har en vidunderlig mulighed for at øve at kommunikere med andre og lære om andre kulturer på engelsk.

Vores kurser er tilgængelige på seks forskellige niveauer, fra begyndere til avancerede. Du vil blive testet på ankomst og placeres i den korrekte klasse baseret på dit niveau og behov.

Pris planer og betaling

Du kan vælge at studere, så længe eller kort tid som du har lyst til fuld tid kurser af 15, 21, 23 eller 25 timer om ugen. Kursus gebyrer er fleksible afhængig af varigheden af ​​dit kursus. (Del-time timer er til rådighed for internationale studerende afhængigt status visum og for EU-studerende.) Der er en ikke-retur registrering og administration gebyr på £ 90 for alle studerende på fuld tid kurser. Vi opkræver ikke for ikke-undervisning uger (fx jul og påske helligdage). Du er nødt til at betale det fulde gebyr, før starten på dit kursus. Det er muligt at forlænge dit kursus slutdato afhængigt af dit visum.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
Åben tilmelding
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle College

Den International Foundation programmet [IFP] er en adgang til videregående uddannelse Diplom for studerende (i alderen 18 og derover), der gerne vil gå på at studere på ... [+]

Den International Foundation programmet [IFP] er en adgang til videregående uddannelse Diplom for studerende (i alderen 18 og derover), der gerne vil gå på at studere på universitet eller college. Det er et nationalt anerkendt kvalifikation, fuldt tildelt af Ascentis og accepteret af de fleste institutioner for faglig progression.

Dette kursus er et skridt i retning af en højere uddannelse sted på fundament grad eller Højere National Diploma (HND) niveau. IFP er specielt designet til at være udfordrende med vægt på at opnå kvalifikationer samtidig udvikle uvurderlig færdigheder, viden og tillid.

Newcastle College er en af ​​de største efteruddannelse og videregående uddannelse akademiets i Storbritannien med over 20.000 studerende. Vores internationale studerende befolkning består af studerende fra over 60 forskellige lande, og vi er stolte af at være en Tier 4 Meget Trusted Sponsor med britiske visa og indvandring.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Fuldtid
7 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle College

Når du vælger at studere kunst og design i vores Mandela Building du vil trives i vores spændende omgivelser. ... [+]

Når du vælger at studere kunst og design i vores Mandela Building du vil trives i vores spændende omgivelser. Du vil studere sammen med folk, der deler din entusiasme og ambitioner, i en atmosfære, der summer af spænding.

Vi scorede den højeste rating tilgængelig i alle områder inspiceret i vores sidste gennemgang af Quality Assurance Agency for Higher Education, så du kan være sikker på, at du vil få den bedste læringsoplevelse muligt.

Vores Mandela Building er designet til at inspirere og opfylde alle dine kreative behov. Det kan prale fotografering studios og mørkekamre, Mac suiter, tegning, maleri og skulptur studios, et godt ressourcer keramik studie, workshops for design og fremstilling af tøj og tekstiler, og en specialist bibliotek og ressource-området.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle College

Dette kursus dækker en bred vifte af discipliner i spil udvikling, herunder programmering og design, og modellering. ... [+]

Oversigt

Dette kursus dækker en bred vifte af discipliner i spil udvikling, herunder programmering og design, og modellering. Du vil også få værdifuld erhvervserfaring at bygge videre på de færdigheder, du lærer og udvikle sig som en del af kurset. Mens studere dette kursus, du opfordres også til at registrere som medlem af British Computer Society (BCS).

Adgangskrav

Normalt mindst 18 år med kvalifikationer svarende til mindst 160 UCAS point fra relevante niveau 3 BTEC kvalifikationer, GNVQ Avanceret / NVQ på niveau 3, eller GCE 'A' niveauer / skotske Highers.

Ansøgere over 21 med ingen af ​​ovenstående, men med den relevante erhvervserfaring kan accepteres.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle College

Dette kursus er designet i samarbejde med lokale arbejdsgivere og giver studiemuligheder, der vil gøre dig i stand til at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet i samarbejde med lokale arbejdsgivere og giver studiemuligheder, der vil gøre dig i stand til at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til at opfylde dit potentiale i en tilsynsførende / ledelsesmæssig kapacitet. Du tilbydes mulighed for at følge en vej, der er bedst egnet til din interesse og karriereudvikling. Du vil også nyde godt af kursus vejledere, der har omfattende kendskab til branchen og engagere regelmæssigt i en række forsknings- og videnskabelig aktivitet for at hjælpe med at informere kursets indhold.

FDA Business Management med Erhvervs- og Marketing

Du vil lære at udvikle marketingplaner hjælp af relevante marketing værktøjer og teorier, og fremsætte passende henstillinger. Du vil også evaluere en række marketing teorier og værktøjer og begrunde innovations- løsninger på organisatoriske marketing problemer ved hjælp af marketing-analyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

What is Newcastle College like as a place to study?