Nottingham English School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nottingham English School (NES) er en specialiseret leverandør af engelsk sprogundervisning baseret i Nottingham City Centre. Skolen er en akademisk afdeling, der indgår i New College Nottingham, baseret på den historiske Adams Building i Lace Market område af byen.

NES tilbyder British Council akkrediteret engelsk sprog undervisning og er medlem af English UK give de studerende en garanti for kvaliteten af ​​undervisning, de vil modtage. Det hjælper mange internationale studerende til at lære engelsk, for at være mere sikker og for at forbedre deres læsning, skrivning, tale og lytte færdigheder.

Nottingham er et yndet rejsemål for britiske og internationale studerende, da det giver mange muligheder og en stor standard for uddannelse. Hvert år hundredvis af studerende vælger Nottingham English School og til dato, har eleverne ankommet fra over 80 forskellige lande

Fleksible engelsk Sprogkurser, der passer til dig

Nottingham English School tilbyder General English, IELTS, KET og PET forberedelse og en engelsksproget sommerskole. De fleste kurser kan begynde en mandag og slutter enhver fredag ​​underlagt et minimum på 2-4 ugers studie. Vi har et team af Celta kvalificerede lærere, hvis samlede kompetencer og ekspertise sikrer vi leverer undervisning i overensstemmelse med British Council standarder.

Vores faciliteter

Vores faciliteter er for nylig blevet renoveret og som en del af New College Nottingham (NCN), en af ​​de største offentlige finansierede skoler i Storbritannien, og et hjemmekontor Highly Trusted Sponsor, kan du være sikker på at vi tilbyder en varm velkomst, god værdi og top kvalitet undervisning.

Placeringer

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0) 115 8380596