Læs den officielle beskrivelse

Nottingham English School (NES) er en specialiseret leverandør af engelsk sprogundervisning baseret i Nottingham City Centre. Skolen er en akademisk afdeling, der indgår i New College Nottingham, baseret på den historiske Adams Building i Lace Market område af byen.

NES tilbyder British Council akkrediteret engelsk sprog undervisning og er medlem af English UK give de studerende en garanti for kvaliteten af ​​undervisning, de vil modtage. Det hjælper mange internationale studerende til at lære engelsk, for at være mere sikker og for at forbedre deres læsning, skrivning, tale og lytte færdigheder.

Nottingham er et yndet rejsemål for britiske og internationale studerende, da det giver mange muligheder og en stor standard for uddannelse. Hvert år hundredvis af studerende vælger Nottingham English School og til dato, har eleverne ankommet fra over 80 forskellige lande

Fleksible engelsk Sprogkurser, der passer til dig

Nottingham English School tilbyder General English, IELTS, KET og PET forberedelse og en engelsksproget sommerskole. De fleste kurser kan begynde en mandag og slutter enhver fredag ​​underlagt et minimum på 2-4 ugers studie. Vi har et team af Celta kvalificerede lærere, hvis samlede kompetencer og ekspertise sikrer vi leverer undervisning i overensstemmelse med British Council standarder.

Vores faciliteter

Vores faciliteter er for nylig blevet renoveret og som en del af New College Nottingham (NCN), en af ​​de største offentlige finansierede skoler i Storbritannien, og et hjemmekontor Highly Trusted Sponsor, kan du være sikker på at vi tilbyder en varm velkomst, god værdi og top kvalitet undervisning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Nottingham English School

Den almindelige engelske program vil hjælpe dig til at forbedre din grammatik, ordforråd, læse, skrive, tale og lytte. Dine lærere vil være fagligt kvalificeret og højt m ... [+]

Det General English sprogkursus hjælper dig med at forbedre din grammatik, ordforråd, læsning, skrivning, tale og lytte færdigheder. Det er en fremragende måde at udvikle dit engelsk for arbejde, studere eller fornøjelse.

Vores engelske sproglærere vil lære dig i venlige, motiverende undervisning. Vi bruger moderne undervisningsmetoder og udstyr, aktuelle engelsk sprogkursus bøger og andre autentiske materialer til at hjælpe dig til at forbedre dine sprogfærdigheder.

Kurset er skræddersyet til dine individuelle sprogniveau. Vi vil teste dig på den første dag til at sætte dig i den bedste klasse til at hjælpe dig med at forbedre. Der er en alder minimumskrav på 18 år og et minimum ophold på 2 uger, med mindst 4 uger anbefales.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
August 2019
Fuldtid
2 - 52 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham English School

Programmet vil hjælpe dig med at forberede sig til IELTS eksamen ved at fokusere på de fire færdigheder i læsning, skrivning, tale og lytte, samt udvikling af væsentlige ... [+]

Minimum 18 år, maksimale klassestørrelse 16, British Council akkrediteret, studere fra 2 uger til en fuld periode eller flere termer med fleksible startdatoer, der passer dig.

Vores 6 timers prøve forberedelse kursus er designet til at hjælpe dig med at forberede den type spørgsmål, du måtte have i IELTS eksamen, eller for lavere niveau elever i KET og PET eksamener. Vi vil hjælpe dig med at udvikle tillid og ekspertise, så du er klar til din eksamen. Vi kører også en 15 timers intensivt IELTS forberedelseskursus i vores meget populære sommerskole hver juli og august.

Klasserne kører om fra 1330 - 1530 på mandag - tirsdag - torsdag.

Spring Term - 12 JANUAR - 2 april 2015... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Fuldtid
2 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Nottingham English School

Hvis du ønsker at forbedre dig engelsk, få venner fra hele verden og lære i en af ​​Storbritanniens livligste byer, så deltag i vores English Language Summer School. ... [+]

The Summer School programmet på Nottingham English School kan du studere, nyd dig selv med venner fra hele verden og se seværdigheder i Nottingham og andre dele af England. Klasserne ligner General engelsk program og forberedelseskurser.

Funktioner af Summer School:

• mandag til fredag ​​- 9,00-10,30 am og 11.00 12.30 • Minimum ophold - 2 uger • Højst 16 elever i hver klasse • ​​Studerende fra mange forskellige lande • Minimum alder - 18 år (på kursusstart) • Klasser har eleverne af lignende evne • Test på første dag for at placere dig i den bedste klasse • ​​Adgang til de vigtigste kollegium Learning Center Vi arrangere en fuld socialt program for engelsk Summer School studerende i Nottingham. Dette vil hjælpe dig til at få nye venner, øve dit engelsk og besøge seværdigheder. Priser fra £ 155 per uge ... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
August 2019
Fuldtid
2 - 9 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk

NCN International video

Welcome to Nottingham video