NCUK

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Verdensklasse universitets forberedelse kvalifikationer designet af universiteter til internationale studerende til at lykkes på universitetet.

Din bedste rute til universitetet.

NCUK er enestående i videregående uddannelse. Vi blev grundlagt af en gruppe førende britiske universiteter. Vi er dedikeret til at hjælpe internationale studerende med at opnå kvalifikationer, der sikrer adgang til universiteter i Storbritannien og hele verden. Vi giver også de studerende de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at få den bedst mulige start på universitetet og lykkes i deres valgte fagområde.

NCUK studerende nyder godt af direkte kontakt med universitetsrepræsentanter og en fuld placeringstjeneste, herunder clearing af støtte, hvis det er nødvendigt. Vi arbejder altid i deres bedste for at hjælpe dig med at realisere dine drømme og ambitioner på universitetet - og i din fremtidige karriere.

Garanteret adgang til tusindvis af uddannelser.

Vores kvalifikationer anerkendes af NCUK universiteterne og de fleste andre i Storbritannien, herunder mange i Russell-gruppen og også af universiteter internationalt. Og langt mere end andre kvalifikationer, forbereder de dig til at slå jorden i gang.

Uanset om du leder efter et sted som en bachelor eller en postgraduate, er vores kvalifikationer og garanteret adgang det bedste der findes. De er designet i samarbejde med vores universiteter og kombinerer høje akademiske standarder med sprog, studier, sociale og kulturelle færdigheder.

Du kan studere i dit eget land eller på et af vores studiecentre i Storbritannien og Europa, undervist af kvalitetssikrede partnere, hvis standarder er så høje som vores egne. Og vores kvalifikationer understøttes af fantastiske serviceniveauer og support samt en fremragende 30-årig track record.

Siden 1987 har NCUK placeret over 30.000 internationale studerende på en bred vifte af universitetsuddannelser, og vores track record er noget, vi er yderst stolte af!

NCUK er her for at sikre, at du kommer ind og komme videre. Vi hjælper dig med at finde dit perfekte sted på et britisk universitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Preparatory Year » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Mesterens forberedelsesprogram

på universitet Fuldtid 10 - 30 uger March 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

Et program af ekstraordinær kvalitet, designet med og for universiteter Kandidatuddannelseskvalifikationer er det bedste forberedelse til succes på din valgte kandidatgrad og i din fremtidige karriere - det sikrer dig, at du kommer ind og kommer på. [+]

Et program af exceptionel kvalitet, designet med og for universiteter

Mesterens forberedelseskvalifikation er det bedste forberedelse til succes på din valgte kandidatgrad og i din fremtidige karriere - det sikrer dig at komme ind og komme på.

Mesterens forberedelse er for:Enhver, der ønsker at opgradere deres engelsksprogede niveau forud for en postgraduate degree programDe ønsker at sikre, at de har de akademiske færdigheder, der er nødvendige for en vellykket postgraduate studie på engelskEnhver, der ønsker at forbedre deres karriere Pathway eller perspektiver gennem færdighedsudvikling og postgraduate studieArbejdsgivere / sponsorer søger at opdele deres arbejdsstyrke gennem postgraduate studie og ønsker en one-stop løsning med akademisk og sprog forberedelse og ansøgningsprocesserFordele ved Master's Preparation QualificationGaranteret progression til tusindvis af kandidatgrader på førende universiteter. Gør bekymringen væk om du vil få et stedEn unik one-stop applikationstjeneste. Reducerer stresset ved at anvende hvert universitet separat og forsøger at finde det rigtige kontaktpunktForskningsfærdighederne og den engelsksprogede viden og evner, du bliver nødt til at lykkes for en PG-kvalifikation. Sikrer, at du ikke kun kommer ind, men du er klar til at fortsætte med dine studier - nogle af vores elever siger, at de var bedre forberedt end britiske studerendeHvad er mesterens forberedelse?... [-]

Preparatory Year

International Foundation Year

på universitet Fuldtid 6 - 24 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

Matematik for Business Matematik for Engineering Matematik for Science Yderligere Matematik biologi kemi [-]

International Year One

på universitet Fuldtid 6 - 9 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

Hvor lang tid tager det? engelsk til akademiske formål

Enten:

[-]

Videoer

NCUK Overview

Kontakt

Adresse, linje 1 NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside https://www.ncuk.ac.uk/
Telefon +44 (0)161 306 8897