Morley College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Morley College er et voksenuddannelseshøjskole i London. Det tilbyder kurser inden for forskellige områder, herunder kunst og design, mode, sprog, drama, dans, musik, sundhed og humaniora.

Vi er her for at hjælpe dig med at opdage din fremtid gennem læring. Vores forbedrede og fleksible udbud holder din sikkerhed og tidsplan i tankerne, så uanset om du er ivrig efter at udvikle dine færdigheder, prioritere dit velbefindende eller nyde at blive kreativ, er der et kort kursus for dig på Morley.

Du kan være en adventurist : en reel risikotager, alt om at smede nye stier og sejle ind i kreative muligheder. Måske er du en bevarer , ivrig efter at være grøn og klar til at udvikle teknologier og praksis for at beskytte vores planet. Måske er du futurist - i stedet for at tænke uden for boksen, genopbygger du den med nye strategier for en bedre verden.

Uanset om du vil arbejde på nogle nye færdigheder, diskutere de store spørgsmål, have det godt eller nyde at blive kreativ, er der et voksenuddannelseskursus til dig på Morley, hvor du kan finde din læge .

Placeringer

South Bank

Address
Westminster Bridge Road,61
SE1 7HT South Bank, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: