Mobility Oil & Gas Limited

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Service Providers til olie- og gasindustrien

Oversigt

Baseret i London, Mobility Olie og Gas giver omfattende serviceydelser til den globale olie- og gasindustri i de områder af Petroleum Engineering Rådgivning og træning.

Vi er akkrediteret af British Akkrediteringsrådet for Independent efteruddannelse og videregående uddannelse som et kort kursus Provider.

Vores team af konsulenter med mange års erfaring i olie- og gasindustrien vil udstyre dig til at blive mere effektiv i møde dine forretningsmæssige mål. Vores Olie og Gas rådgivning med tekniske specialister forstår Petroleum industri og levere løsninger til efterforskning og indvinding aktiviteter. Vores konsulenter leverer skræddersyede konsulentydelser og levere kurser, der opfylder de udfordringer i olie- og gasindustrien i det 21. århundrede.

Som olie og gas Training Providers, er vores olieindustrien korte kurser målrettet på at udvikle medarbejdernes viden, færdigheder og kompetencer. Vi arbejder med organisationer til at forstå deres uddannelsesbehov, udvikle og implementere en uddannelsesplan til at bygge bro.

Unik professionel service Vores team af konsulenter og medarbejdere forstår behovet for at levere verdensklasse værdi til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vi overskrider din forventning og skabe værdi for din organisation hver gang.

Innovative løsninger Vi foreslår innovative løsninger, hvor vi mener, de på linie med din organisatoriske strategi, men vi prioriterer altid dine krav. Vores ekspert team af konsulenter har erfaringen til at hjælpe dig med at definere problemområder og hjælpe dig med at levere de rigtige løsninger.

Omfattende tjeneste portefølje

Vi rådgiver i olie- og gasindustrien udvikle løsninger til at understøtte olie- og gasefterforskning og produktion. Vores Olie og Gas professionelle korte kurser er designet til uddannelse af personalet for at sikre kontinuerlig ydelse og udvikling som de opfylder de hver dag udfordringer i olieindustrien. Da olie og gas indkøb er en af ​​vores kerneforretninger, vi kilde til udstyr, der anvendes i olie- og gasindustrien både for nationale og kommercielle olieselskaber.

Placeringer

London

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

London, England, Det Forenede Kongerige

Leeds

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Leeds, England, Det Forenede Kongerige