Læs den officielle beskrivelse

I næsten 55 år er eleverne kommet til Melton College at lære Engelsk i York. Den College Er i en bolig del af byen, væk fra det overfyldte shoppingområde, det er den Kun IELTS Center i York. Vi er også en Cambridge ESOL eksamenscenter. Vi har en række kurser for studerende i alle aldre og evner. Vi tilbyder overnatning og tilbyder støtte til dem, der foretrækker selvforplejning. Vores medarbejderstaben er forpligtet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid hos os.

College

Collegeet arrangerer engelskkurser af høj kvalitet for alle aldre og for alle niveauer.

Vi har generelle engelsk kurser, voksne og junior ferie kurser og kurser for over 50'erne, ofte med specielle ekstra programmer.

På Melton College har vi de kvalifikationer og erfaringer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid i England. Udover klasselokaleundervisning arrangerer vi en række sociale arrangementer, udflugter, aktiviteter og ledsagede besøg på steder af interesse i York. Melton College ligger i en omhyggeligt ombygget victoriansk bygning med omfattende private anlagte grunde, men det er kun en kort gåtur fra hjertet af York.

Gennem årene har vi udviklet vores bygning og grund til at passe til vores studerendes skiftende behov. I vores smukke have kan elever studere i fred, spille tennis, basketball og bordtennis eller bare slappe af! Vi benytter vores store terrasse til grill og andre sociale aktiviteter.

Collegeet har yderst udstyrede klasseværelser, et foredragsteater, et bibliotek, et computerrum, fællesrum, vinterhave, et selvbetjeningscenter, en café og gratis trådløs internetadgang.

Alt dette er i en bygning, rummelig, sikker og sikker!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Melton College

Kurset giver en balance mellem grammatik, tale, læsning, skrivning og lytning. Hver lørdag er der en hel dagsudflugt. Under kurset kører vi eftermiddag / aften arrangemen ... [+]

Yngre studerende elsker York; Et sikkert og sjovt sted at lære engelsk.

Kurset giver en balance mellem grammatik, tale, læsning, skrivning og lytning. Hver lørdag er der en hel dagsudflugt.

Under kurset kører vi eftermiddag / aften arrangementer, herunder besøg i biografen, ti pin bowling, quizzer og afskedsfest, som alle er inkluderet i studieafgiften.

Studerende på vores Junior kurser registreres automatisk på 'Homestay Extra'; Dette inkluderer fuld pension, et lokalt buskort og lufthavnstransport. Vi tager ekstra forsigtighed, når vi vælger homestay familier og forsøger altid at hjælpe med specielle ønsker.

Lessons Out

York er en fantastisk by for studerende med masser at se og lære fra i gaderne, museer og historiske bygninger. For at få det bedste ud af dette, vil tre eftermiddagstimer hver uge være baseret på et museum, en attraktion eller involvere en aktivitet i byen.... [-]

Det Forenede Kongerige York
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melton College

Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en ... [+]

Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en balance mellem grammatik, tale, læsning, lytning og skrivning.

Studerende modtager enten 15 timers undervisning hver uge (General English A) eller 22,5 timers undervisning hver uge (General English B). (General English A løber ikke i løbet af sommeren.)

Undervisningen

Melton College byder gæsterne velkommen hele året med undtagelse af to uger over julen. Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en balance mellem grammatik, tale, læsning, lytning og skrivning. Hver elev er tildelt en personlig vejleder for at overvåge fremskridt og tilbyde opmuntring og rådgivning. Disse tutorials er inkluderet i gebyrerne, men vi tæller dem ikke som undervisningstid! Din vejleder vil hjælpe dig med at planlægge din undersøgelse og skræddersy din læring, så den passer til dine behov. Dette vil især fokusere på din Melton E-learning konto. Mange af vores studerende fortsætter med at tage en IELTS eksamen (Melton College er det eneste IELTS-center i York) for at fortsætte deres studier på et britisk universitet.... [-]

Det Forenede Kongerige York
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Melton College

Guldkursuset er åbent for alle over 50 år, der ønsker at tilbringe tid sammen med ligesindede voksne. Kurset tilbyder en blanding af engelske lektioner, sociale aktivitet ... [+]

Guldkursuset er åbent for alle over 50 år, der ønsker at tilbringe tid sammen med ligesindede voksne. Kurset tilbyder en blanding af engelske lektioner, sociale aktiviteter, besøg og udflugter.

Kurset er en 15-timers General English kursus fra 09:30 til 13:00, mandag til fredag ​​efterfulgt af et eftermiddag og aften program. 2 klasser på 90 minutter hver dag. Mindste alder 50. Maksimal klassestørrelse 14.

Som en af ​​Europas mest historiske byer, York, med sit rige kulturliv er et ideelt sted for kurser for ældre studerende.

Den trafikfri center har et stort udvalg af barer og restauranter; Samt et af de bedste udvalg af butikker i det nordlige England.... [-]

Det Forenede Kongerige York
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melton College

Vi kører eksamener for vores egne studerende og for andre skoler og gymnasier i området. Melton College studerende har den fordel at tage deres eksamen i kendte omgivelse ... [+]

Vi kører eksamener for vores egne studerende og for andre skoler og gymnasier i området. Melton College studerende har den fordel at tage deres eksamen i kendte omgivelser. De er også garanteret deres første valg eksamen dato.

IELTS forberedelse

Dette er rettet mod mellem- og gymnasieelever, der har brug for at få et band 6-7.5. Kurset løber om fem eftermiddage hver uge og kan kombineres med vores General English Course.

IELTS Improvers

Dette kursus er til mellem- og mellemstuderende, der skal få et bånd 4-5,5 i deres eksamen. Kurset løber om fem eftermiddage hver uge og kan tilføjes til nogen af ​​vores General English-programmer. IELTS improvers løber ikke om sommeren.... [-]

Det Forenede Kongerige York
August 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk