Melton College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I næsten 55 år er eleverne kommet til Melton College at lære Engelsk i York. Den College Er i en bolig del af byen, væk fra det overfyldte shoppingområde, det er den Kun IELTS Center i York. Vi er også en Cambridge ESOL eksamenscenter. Vi har en række kurser for studerende i alle aldre og evner. Vi tilbyder overnatning og tilbyder støtte til dem, der foretrækker selvforplejning. Vores medarbejderstaben er forpligtet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid hos os.

College

Collegeet arrangerer engelskkurser af høj kvalitet for alle aldre og for alle niveauer.

Vi har generelle engelsk kurser, voksne og junior ferie kurser og kurser for over 50'erne, ofte med specielle ekstra programmer.

På Melton College har vi de kvalifikationer og erfaringer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid i England. Udover klasselokaleundervisning arrangerer vi en række sociale arrangementer, udflugter, aktiviteter og ledsagede besøg på steder af interesse i York. Melton College ligger i en omhyggeligt ombygget victoriansk bygning med omfattende private anlagte grunde, men det er kun en kort gåtur fra hjertet af York.

Gennem årene har vi udviklet vores bygning og grund til at passe til vores studerendes skiftende behov. I vores smukke have kan elever studere i fred, spille tennis, basketball og bordtennis eller bare slappe af! Vi benytter vores store terrasse til grill og andre sociale aktiviteter.

Collegeet har yderst udstyrede klasseværelser, et foredragsteater, et bibliotek, et computerrum, fællesrum, vinterhave, et selvbetjeningscenter, en café og gratis trådløs internetadgang.

Alt dette er i en bygning, rummelig, sikker og sikker!

Placeringer

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, England, Det Forenede Kongerige