Læs den officielle beskrivelse

Nøgle Fakta

MCSE blev åbnet i 2005 i Manchester City Center og siden da har vi været entusiastisk indbydende studerende fra hele verden til vores varme og venlige skole. Vi er akkrediteret af det britiske råd - hvilket er din forsikring om en engelsk engelskspråklig skole. Vi er også aktive medlemmer af EnglishUK.

MCSE er en førende udbyder af engelske kurser i kvalitet, der giver masser af sjove og sociale programmer, så du kan få mest ud af Manchester. MCSE er også et PASSWORD TEST CENTER - testtagere modtager værdifuld certificering for at bevise deres engelsksprogede niveau.

Beliggenhed

Vi er beliggende i hjertet af Manchester, lige foran de fremragende Piccadilly haver. Den mest centrale skole i Manchester.

Vores mission

Vi sigter mod at forme og inspirere vores studerendes drømme ved at give den bedst mulige sprogundervisning i et stimulerende og støttende miljø og også tilbyde muligheder for uddannelsesmæssig, personlig og kulturel udvikling.

Kurser

Vi tilbyder en bred vifte af engelsk kurser - fra General English til eksamen forberedelse til erhvervsuddannelse engelsk træning.

 • Generel engelsk
 • IELTS
 • Forretningsengelsk
 • Cambridge eksamen forberedelse
 • En til en
 • Corporate
 • Skræddersyede kurser

Faciliteter

 • Komfortable og moderne klasseværelser med interaktive whiteboards og internetadgang
 • Bibliotek
 • Computerrum
 • Tre afslappende kaffe lounger at socialisere sig i pause gange.
 • Et rum til bøn og kontemplation.

Akademiske ressourcer

 • Grammatikbøger til at kigge op på et bestemt emneområde af vanskeligheder
 • Ordbøger for alle niveauer
 • Læsere til at forbedre dine læseværdier

Sociale aktiviteter

Sociale aktiviteter udføres hver uge og hver weekend. Vi tilbyder også en dag og weekend ture til steder som Liverpool, Leeds, Peak District, Chester og Edinburgh (weekend tur med en nat på et hostel inkluderet). Hver uge forsøger vi forskellige aktiviteter og en gang om måneden arrangerer vi en middag med eleverne og en lærer til at socialisere og praktisere engelsk. Aktiviteterne er gratis og inkluderet i skolepakken, men nogle kan medføre ekstra omkostninger.

Indkvartering

På MCSE er vi glade for at tilbyde høj standard værtsfamilie og boliger til alle vores elever. At give et godt plads til at slappe af og studere er en del af vores engagement for at sikre, at hver elev har en mindeværdig tid hos os. Kostbehov og specielle ønsker er let taget hensyn til, herunder Halal og vegetariske retter.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Manchester Central School of English

Business English kursus på MCSE er designet til at give de studerende det praktiske færdigheder og kommunikationsniveau, der kræves for at lykkes i et engelsktalende, int ... [+]

Oversigt

Business English kursus på MCSE er designet til at give de studerende det praktiske færdigheder og kommunikationsniveau, der kræves for at lykkes i et engelsktalende, internationalt erhvervsmiljø.

Kursets mål

Business English kursus på MCSE forbereder eleverne til at arbejde internationalt inden for forskellige forretningsområder ved at:

lærer eleverne, hvordan man bruger engelsk i forretningsmiljøerstuderer en række forretningsmæssige emner som arrangering af møder, jobbeskrivelser, motivation af medarbejdere, rekruttering, brevskrivning, e-business, forretningsetikudvikle vigtige sprogfærdigheder og tværkulturelle kommunikationsevner gennem forretningsorienterede opgaverstimulere kreativ tænkning og analyse ved at beskæftige sig med virkelige arbejdssituationer... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Manchester Central School of English

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens bekræftede engelske test. Mere end 1,4 millioner kandidater tager test hvert år for at starte deres rejser ... [+]

Hvad er det?

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens bekræftede engelske test. Mere end 1,4 millioner kandidater tager test hvert år for at starte deres rejser til international uddannelse og beskæftigelse.

Grundniveau: Studerende, der ønsker at tage dette kursus, skal være af mellemniveau (CEF B1 - en score på 33-39 på en placeringstest).

Højere niveau: Studerende, der ønsker at tage dette kursus, skal være af øverste intermediate niveau (CEF B2 - en score på 40-45 på en placeringstest).

Hvem er det til?

IELTS kursus på MCSE forbereder studerende, der ønsker at studere på universitetet for følgende kurser:

Pre-samlingerneFundamentBachelorgradKandidatgradph.d.... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Manchester Central School of English

Undersøg Presessional Course på Manchester Central School of English dag! ... [+]

Oversigt:

Manchester Central School of English er glad for at have gået sammen med en række universiteter, som alle har accepteret at acceptere vores certifikater som bevis på et engelsk niveau. Det betyder, at enhver, der har søgt på et partner universitet, ikke behøver at tage et foreløbigt kursus eller en sprogprøve for at opfylde sprogkravet for indrejse.

Hvad betyder det:

Når du tilmelder dig Manchester Central School of English , så lad os vide, om du er interesseret i at ansøge om nogen af skolens samarbejdspartnere, eller hvis du allerede har ansøgt og har tilbud. Vi kan derefter hjælpe dig med at kortlægge din engelsk fremskridt for at nå det niveau, der kræves for accept på dit kursus. Når du har nået det krævede niveau, vil vi give dig et certifikat med en rapport, der viser dit specifikke sprogniveau, og dette vil blive accepteret af de ovennævnte universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
7 dage
på universitet
Læs mere på dansk

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+ 44 (0) 161 236 75 75