Læs den officielle beskrivelse

Nøgle Fakta

MCSE blev åbnet i 2005 i Manchester City Center og siden da har vi været entusiastisk indbydende studerende fra hele verden til vores varme og venlige skole. Vi er akkrediteret af det britiske råd - hvilket er din forsikring om en engelsk engelskspråklig skole. Vi er også aktive medlemmer af EnglishUK.

MCSE er en førende udbyder af engelske kurser i kvalitet, der giver masser af sjove og sociale programmer, så du kan få mest ud af Manchester. MCSE er også et PASSWORD TEST CENTER - testtagere modtager værdifuld certificering for at bevise deres engelsksprogede niveau.

Beliggenhed

Vi er beliggende i hjertet af Manchester, lige foran de fremragende Piccadilly haver. Den mest centrale skole i Manchester.

Vores mission

Vi sigter mod at forme og inspirere vores studerendes drømme ved at give den bedst mulige sprogundervisning i et stimulerende og støttende miljø og også tilbyde muligheder for uddannelsesmæssig, personlig og kulturel udvikling.

Kurser

Vi tilbyder en bred vifte af engelsk kurser - fra General English til eksamen forberedelse til erhvervsuddannelse engelsk træning.

 • Generel engelsk
 • IELTS
 • Forretningsengelsk
 • Cambridge eksamen forberedelse
 • En til en
 • Corporate
 • Skræddersyede kurser

Faciliteter

 • Komfortable og moderne klasseværelser med interaktive whiteboards og internetadgang
 • Bibliotek
 • Computerrum
 • Tre afslappende kaffe lounger at socialisere sig i pause gange.
 • Et rum til bøn og kontemplation.

Akademiske ressourcer

 • Grammatikbøger til at kigge op på et bestemt emneområde af vanskeligheder
 • Ordbøger for alle niveauer
 • Læsere til at forbedre dine læseværdier

Sociale aktiviteter

Sociale aktiviteter udføres hver uge og hver weekend. Vi tilbyder også en dag og weekend ture til steder som Liverpool, Leeds, Peak District, Chester og Edinburgh (weekend tur med en nat på et hostel inkluderet). Hver uge forsøger vi forskellige aktiviteter og en gang om måneden arrangerer vi en middag med eleverne og en lærer til at socialisere og praktisere engelsk. Aktiviteterne er gratis og inkluderet i skolepakken, men nogle kan medføre ekstra omkostninger.

Indkvartering

På MCSE er vi glade for at tilbyde høj standard værtsfamilie og boliger til alle vores elever. At give et godt plads til at slappe af og studere er en del af vores engagement for at sikre, at hver elev har en mindeværdig tid hos os. Kostbehov og specielle ønsker er let taget hensyn til, herunder Halal og vegetariske retter.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Manchester Central School of English

Business English kursus på MCSE er designet til at give de studerende det praktiske færdigheder og kommunikationsniveau, der kræves for at lykkes i et engelsktalende, int ... [+]

Oversigt

Business English kursus på MCSE er designet til at give de studerende det praktiske færdigheder og kommunikationsniveau, der kræves for at lykkes i et engelsktalende, internationalt erhvervsmiljø.

Kursets mål

Business English kursus på MCSE forbereder eleverne til at arbejde internationalt inden for forskellige forretningsområder ved at:

lærer eleverne, hvordan man bruger engelsk i forretningsmiljøerstuderer en række forretningsmæssige emner som arrangering af møder, jobbeskrivelser, motivation af medarbejdere, rekruttering, brevskrivning, e-business, forretningsetikudvikle vigtige sprogfærdigheder og tværkulturelle kommunikationsevner gennem forretningsorienterede opgaverstimulere kreativ tænkning og analyse ved at beskæftige sig med virkelige arbejdssituationer... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
på universitet
Læs mere på dansk
Manchester Central School of English

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens bekræftede engelske test. Mere end 1,4 millioner kandidater tager test hvert år for at starte deres rejser ... [+]

Hvad er det?

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens bekræftede engelske test. Mere end 1,4 millioner kandidater tager test hvert år for at starte deres rejser til international uddannelse og beskæftigelse.

Grundniveau: Studerende, der ønsker at tage dette kursus, skal være af mellemniveau (CEF B1 - en score på 33-39 på en placeringstest).

Højere niveau: Studerende, der ønsker at tage dette kursus, skal være af øverste intermediate niveau (CEF B2 - en score på 40-45 på en placeringstest).

Hvem er det til?

IELTS kursus på MCSE forbereder studerende, der ønsker at studere på universitetet for følgende kurser:

Pre-samlingerneFundamentBachelorgradKandidatgradph.d.... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Manchester Central School of English

2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University Campus ... [+]

Oversigt2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University CampusAlder 11-178. juli til 18. juli

Rute15 timers General English-lektioner per ugeKvalificerede lærereHøjst 15 studerende pr. KlasseKursus færdiggørelse certifikatFuldt socialt program:1 fuld dagsudflugt1 halvdagsudflugt4 eftermiddag aktiviteterFuld pension indkvartering:På campusModerne værelser og bygningerEn-suite værelserAlle måltider inkluderet: morgenmad, varme frokoster og aftensmadYderligere fordeleProgrammet er fuldt leveret på campusManchester busbilletUM service og lufthavnstransport kan arrangeres

VelfærdVores studerende er vores højeste prioritet, og det er grunden til, at vores mål er at yde støtte og assistance til at få dem til at føle sig hjemme.Specialiserede OfficererStuderende bliver fortalt på deres første dag, hvem medarbejdere er og deres roller. Vores juniorer vil have udpeget sikrings- og velfærdsansvarlige, som de kan tale med, hvis de har brug for hjælp eller råd.Vi har et farvekodet lanyard system til at differentiere juniorstuderende, gruppeledere, lærere, beskyttelses- og velfærdsofficererAlt personale er DBS kontrolleretAlle medarbejdere gennemgår beskyttelses- og sundheds- og sikkerhedsuddannelseVores lærere er uddannet førstehjælpRegistreringspolitikRegistre er taget med mellemrum hele dagenStuderende skal logge ind / ud, hvis de forlader stedet og skal notere, hvem de forlader medLære at være klar til fremtiden!... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Juli 2019
Fuldtid
11 dage
på universitet
Læs mere på dansk

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football