Makers Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores historie

Makers Academy blev grundlagt af Evgeny Shadchnev og Rob Johnson, da de mødtes ved Forward laboratorier. Evgeny var en klassisk uddannet softwareudvikler og da han forsøgte at bygge sin hold han opdagede en mangel på kvalificerede udviklere på markedet. På samme tidspunkt havde Rob undervist selv at programmere gennem en bog om Objective C, og det tog ham 9 måneder og 30 timer om ugen for at komme igennem det. En samtale mellem de to gjorde dem til at indse, at mens edb naturvidenskabelige uddannelser var gode til at bore studerende med teori, blev de uddanne folk til at blive computer science professorer i stedet for programmører, og noget måtte gøres.

Omkring 4 måneder efter den samtale, de startede deres første kohorte - og med februar 2013 - at skabe Makers Academy - et alternativ til universitet og en faglig rute ind i et job som web-udvikler, så folk kan skifte karriere og lære at kode i tre hyper-intensive måned. Makers Academy har nu stået i over 2 år og har uddannet over 400 elever.

Hvad vi gør

Vi mener, at lære at kode består af meget mere end blot de materialer, vi leverer, og pensum vi har skabt. Vi har i øjeblikket bruger en blanding af workshops, øvelser, projekter, klasseundervisning break-out sessioner og end-of-ugers udfordringer at hjælpe vores elever at forstå programmering. Den fordybende miljø, der har ekspert coaches på side hele dagen og parring med andre studerende er alle nøglen til vores pædagogiske proces.

Studerende har mulighed for at søge på vores placering London (Makers Academy), eller til vores 100% online-tilbud (Makers Academy fjernbetjening).

Placeringer

London

Address
50-52 Commercial St
E1 6LT London, England, Det Forenede Kongerige