Loughborough College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Loughborough College!

Etableret i 1909, er vi stolte af vores mangeårige ry for at levere fremragende niveauer af undervisning af høj kvalitet og uddannelse på tværs Leicestershire.

Inspirerende succes og berigende liv ...

Med et fantastisk udvalg af kurser, førsteklasses faciliteter og en frisk tilgang til moderne undervisning og uddannelse, hvorfor gå andre steder?

Af de 11.000 studerende i øjeblikket indskrevet på Loughborough College, vil de fleste enige om, at studere med os betyder langt mere end blot at få en kvalifikation.

Vi tilbyder en anderledes læringsmiljø, hvor du vil blive behandlet som en voksen og vores afslappet og imødekommende campus betyder, at du passe lige ind til kollegiet livsstil.

Vi har masser af forskellige kurser, fra A Niveauer til erhvervsuddannelser, lærlingeuddannelser, og grader, og du vil have mulighed for at få praktiske, industri-relaterede færdigheder, mens du studerer.

At være den bro til fremtiden ...

Med links til førende universiteter og etablerede fagfolk, er vores kurser er udviklet med fokus på beskæftigelsesegnethed og har til formål at give dig de relevante faglige og praktiske færdigheder, der kræves for at lykkes på arbejdspladsen. Mange af vores programmer er erhvervsrettede baseret og giver dig mulighed for at anvende det, du har lært i klassen til arbejdsfunktioner inden for branchen.

Kollegiet er venlige og støttende og vi giver dig mulighed for at udvikle og opnå den nødvendige uafhængighed og ansvar forventes højere niveau undersøgelse. Rådgivning og support er tilgængelig for alle studerende før tilmelding og vil fortsætte længe efter endt uddannelse.

En livsændrende oplevelse ...

Vi ønsker, at din oplevelse med os at være værdifulde og spændende både i og uden for klasseværelset, og vi er altid udforske nye måder at holde tingene frisk og interessant.

Der er så mange muligheder for at blive involveret, og, som en automatisk medlem af Loughborough Students 'Union (LSU), kan du vælge at deltage i masser af frivilligt arbejde og sociale ordninger. LSU prale over 100 samfund og er blevet stemt no.1 for studerende oplever flere år i træk.

På campus, har vi et fuldt udstyret fitnessrum, danseskoler, funktionelle hår og skønhedssaloner, to caféer og to restauranter, et bibliotek, Radmoor vuggestuen, og meget mere. Og fordi vi deler vores campus med universitetet, har du fuld adgang til alle de faciliteter, som begge institutioner.

Campus investering

Vi har investeret over 30 millioner £ i College campus i løbet af de sidste to år til at give det nyeste i undervisning og læring på Loughborough College. The Hub er et moderne kompleks, åbnede i 2014, med fremragende spisefaciliteter og en række studerende supporttjenester alt under ét tag i hjertet af kollegiet campus. Det er også hjemsted for vores specialbyggede Arts Academy, åbnet af HKH The Earl of Wessex, designet til at give top-niveau faciliteter til dem, der ønsker at arbejde i de kreative industrier.

50 år efter den blev bygget, vi også investeret over 14 mio £ sanering en af ​​Loughborough College mest ikoniske strukturer. State-of-the-art bygning huser Loughborough sjette Form College og vores service Industries levering og fra september 2016 vil det rumme vores Graduate Center: et åbent læringsrum dedikeret til bachelorniveau.

Placeringer

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, England, Det Forenede Kongerige