Read the Official Description

Ekspert undervisning for ekstraordinære præstationer

London Financial Studies er en specialiseret undervisnings ressource, der udelukkende koncentrerer sig om kapitalmarkeder. Vi tilbyder enkeltpersoner, hold og virksomheder ekspertundervisning, der kombinerer teoretisk forståelse med praktisk erfaring.


Om os

Globale markeder er hurtige, komplekse og udvikler sig løbende. Her er professionel uddannelse af høj kvalitet afgørende for at opretholde ydeevnen.

I London Financial Studies koncentrerer vi os udelukkende på kapitalmarkeder. Vi tilbyder enkeltpersoner, hold og virksomheder en unik og ekspert undervisningsressource, som kombinerer teoretisk forståelse med praktisk erfaring og giver dem mulighed for at operere på det højeste niveau af effektivitet og rentabilitet.

I løbet af det seneste årti er London Financial Studies blevet almindeligt anerkendt som et af de bedste undervisningsressourcer for kapitalmarkedsudøvere. I løbet af den tid har vi leveret en bred vifte af programmer til enkeltpersoner, store finansielle institutioner og offentlige organer over hele verden.


Kundefordele

Virksomheder fordel

Efter at have deltaget i kurser i London Financial Studies , er medarbejderne mere overbeviste, kyndige og rustede til at levere exceptionelle resultater. Kollegaer og teammedlemmer har direkte fordel af produktivitet, hvilket igen forbedrer virksomhedernes præstationer og rentabilitet.

 • Forbedre holdets ydeevne
 • Forøg Færdigheder, Evner
 • Hjælp med at opbygge bedste praksis
 • Levering af kvalitetsuddannelse
 • Få økonomisk værdi

Personer nyder godt af

Læringserfaringen ved London Financial Studies leverer betydelige nye færdigheder, forståelse af processer og produktkundskaber. Dette har en positiv indvirkning på selvtillid og ydeevne. Folk udfører bedre i deres nuværende roller, forbedrer deres teams arbejde, og deres karrieremuligheder er stærkt forbedret.

 • Forbedre produktkendskab
 • Boost produktivitet
 • Konsolidere viden
 • Forøg markedsværdien
 • Øge tillid
 • Få nye evner


Stærke værdier giver reelle fordele

Vores arbejde er bygget op på fire komplementære nøgleværdier:

 1. Praktisk ansøgning
  Det, vi underviser, er solidt baseret på nuværende bedste praksis. Vores lærere har stor praktisk erfaring på relevante kapitalmarkeder.
 2. Intellektuel klarhed
  Vores lærere er førsteklasses kommunikatorer og anerkendte eksperter på deres områder. De kombinerer omfattende praktisk erfaring med dyb teoretisk forståelse. Som dygtige kommunikatorer får de budskabet hurtigt og effektivt. Kursøvelser giver effektiv praktisk læring, som deltagerne husker længe efter at have forladt klasseværelset.
 3. Personlig tilgang
  Vi forsøger at forstå hver enkelt persons behov og strukturere kurser og pakker af reel gavn for dem. Alle vores undervisningsgrupper er små nok til at gøre det muligt at vurdere individuelle behov og mødes løbende.
 4. Økonomisk værdi
  Vi forstår det kommercielle miljø, hvor vores kunder opererer. Det, vi lærer dem, giver håndgribelige fordele til deres personlige præstationer og til bundlinjen i deres virksomheder.


Fortsat uddannelse

LFS anerkendes af førende faglige sammenslutninger som at yde ledende uddannelse af højeste kvalitet.

London Financial Studies er registreret hos GARP som en godkendt udbyder af fortsættende faglig udvikling (CPD) kreditter.


Institut for Bank og Finans - Singapore.

London Financial Studies kurser er FTS-kvalificerede * og også berettiget til CPD timer.

* FTS Kvalificeret

Dette program er godkendt til notering på FTS programoversigt og er berettiget til FTS krav, forudsat at alle adgangskriterier er opfyldt. Bemærk venligst, at dette på ingen måde repræsenterer en godkendelse af uddannelsesudbyderens og programmets kvalitet. Deltagerne rådes til at vurdere programmets egnethed og dets relevans for deltagernes forretningsaktiviteter eller jobroller. FTS er tilgængelig for støtteberettigede enheder med et 50% finansieringsniveau for programgebyrer, forudsat at alle adgangskriterier er opfyldt. FTS krav kan kun foretages for programmer opført på FTS Program Directory med den angivne gyldighedsperiode. Se venligst www.ibf.org.sg for mere information.

20 års LFS

Siden 1997 har London Financial Studies vokset fra et lille London-firma med et par kunder til et globalt mærke anerkendt af finansielle praktikere som et ord for excellence i ledende uddannelse.

I en verden, hvor nye virksomheder kommer og går, er to årtier noget at være stolt af. Da LFS bliver gammel, er det inspirerende at se denne stolthed deles af vores team, fakultet og alumni.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

London Financial Studies

Populariteten af datalogi teknikker såsom data mining og maskine læring er vokset enormt i de seneste år. De præsenterer effektive løsninger til behandling og analyse af ... [+]

Populariteten af ​​datavidenskabsteknikker som data mining og maskinindlæring er vokset enormt i de seneste år. De præsenterer effektive løsninger til behandling og analyse af den enorme mængde data, der er til rådighed for risikostyrere og finansielle analytikere.

Med fremskridt inden for databehandling og distribueret behandling er det nu muligt at behandle - og give mening - det store udvalg af informationer, der kan indsamles fra flere forskellige datakilder.

Dette hands-on-program dækker nøgleteknikker - herunder flere aspekter af overvåget og uovervåget maskinindlæring - der kan bruges til minedrift af økonomiske data. Programmet fokuserer også på avancerede datavidenskabsteknikker, der bliver almindeligt anvendt på finansielle markeder til tekstanalyse og kunstig intelligens (AI): Natural Language Processing (NLP) og Deep Learning (DL).... [-]

Det Forenede Kongerige London
April 2019
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
London Financial Studies

Programmet trækker på den underliggende teknologi og forretningsmodellen for offentlige blokkæder - Bitcoin og Ethereum - til dannelse af vidensbasen, hvorpå du vil lære ... [+]

Få forbi alle hype omkring blokchains og få en endelig forståelse af den nuværende tilstand, såvel som realistiske forventninger, af denne teknologi.

Analyser de mest lovende private blockchain-løsninger via en række workshops, kodningsøvelser og eksempler på virkelige verdener. Udforsk forskellige smarte kontraktmuligheder og deres brug samt virkeligheden af ​​Initial Coin Offering (ICO) med fokus på aktuelle finansielle applikationer, privatlivets fred og skalerbarhedsproblemer og et kig på fremtidige applikationer, der kan udvikles.

Programmet trækker på den underliggende teknologi og forretningsmodellen for offentlige blokkæder - Bitcoin og Ethereum - til dannelse af vidensbasen, hvorpå du vil lære at udvikle virksomheder; samt forstå, hvordan dette kan revolutionere transaktioner, værdipapirer, finansielle kontrakter og platform apps.... [-]

Det Forenede Kongerige London
June 2019
Fuldtid
2 dage
på universitet
Online
Læs mere på dansk
London Financial Studies

En analyse af den nuværende status for elektronisk handel på både aktiemarkeder og rentemarkeder med et nøje kig på de elektroniske valutamarkeder. ... [+]

En analyse af den nuværende status for elektronisk handel på både aktiemarkeder og rentemarkeder med et nøje kig på de elektroniske valutamarkeder.

Programmets første dag ser på elektroniske markeder og undersøger forskellige typer ordrer og algoritmisk udførelse. Dag to fokuserer på elektronisk markedsfremstilling og markedets mikrostruktur, hvor både markedsrisici og regulatoriske udfordringer undersøges.

Dag tre består af en mere avanceret, dybtgående dækning af eksekveringsalgoritmer sammen med handelsstrategier og signaler. Deltagerne vil i detaljer undersøge markedets evolutionsstruktur som styret af regulering og analysere måder at opnå og demonstrere bedst mulig udførelse af.... [-]

Det Forenede Kongerige London
March 2019
Fuldtid
3 dage
på universitet
Online
Læs mere på dansk
London Financial Studies

I en kompliceret finansiel verden er en detaljeret forståelse for anvendelsen af ​​kvantitative teknikker afgørende. Dette kursus giver en dybtgående dækning af praktiske ... [+]

I en kompliceret finansiel verden er en detaljeret forståelse for anvendelsen af ​​kvantitative teknikker afgørende. Dette kursus giver en dybtgående dækning af praktiske kvantitative metoder, der er vigtige på dagens finansmarkeder.

Kursmål

At give praktikere en praktisk forståelse for, hvordan en række værktøjer kan bruges til at styre, analysere og prise finansielle instrumenter. Deltagerne vil studere:

HovedelementerVarighed og virkningen af ​​konvexitetMetoder til interpolation, deres anvendelser og begrænsningerRegressionsteknikkerImplementering af Monte Carlo simuleringerBinomial og trinomial træbygningSådan modelleres aktiver og prisderivater i kontinuerlig tid... [-]
Det Forenede Kongerige London
December 2019
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
London Financial Studies

Dette program vil give dig en dyb forståelse af derivatregnskab og anvendelse af sikringsregnskaber for renten, inflationen og valutamarkederne. Læring er baseret på en i ... [+]

Dette program vil give dig en dyb forståelse af derivatregnskab og anvendelse af sikringsregnskaber for renten, inflationen og valutamarkederne. Læring er baseret på en intens brug af reelle sager, der anvender IFRS9 trin for trin. De nye krav er i modstrid med IAS 39, hvor det er nødvendigt, med detaljerede drøftelser om implementeringen af ​​nye regler.

Casestudier og workshops simulerer virkelige kundediskussioner og dækker beslutningstagning, dokumentationskrav, afdækning af effektivitetsvurdering og regnskabsposter i en sikringsstrategi i løbet af sit liv.

Alle deltagere vil modtage en kopi af Juan Ramirez bog "Regnskab for derivater: Advanced Hedging under IFRS 9", udgivet af Wiley Finance.... [-]

Det Forenede Kongerige London
April 2019
Fuldtid
2 dage
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
34 Curlew Street Butlers Wharf
SE1 2ND London, England, Det Forenede Kongerige