Read the Official Description

Om os

Vores historie begyndte i 2002, da vores søgning efter et ideelt filmkursus ledte os til at skabe vores egen boutique filmskole i en ombygget kirke i Fulham Broadway, London.

I mange år er London Film Academy anerkendt internationalt som en innovativ filmskole, der stammer over sin vægt, og producerer multi-skilled, verdensklasse filmskabere gennem træning, der er praktisk, industriel relevant og af højeste standard.

Vores tværfaglige tilgang emulerer film og tv-industriens hårdtarbejdende virkeligheder og giver dig mulighed for at udvikle sig til en velinformeret og ansvarlig filmskaber, der henter dit håndværk i små grupper inden for et samarbejdsvilligt og nærende miljø.

Centralt i vores mål er at gøre film træning tilgængelig. Som en ikke-for-profit tillid tilbyder vi økonomisk assisterede steder med alt inklusive kursusafgifter, prisvindende vejledere og adgang til det nyeste udstyr, teknologi og faciliteter. Vi inviterer ansøgere fra hele verden med nogen grad af erfaring, men vi søger proaktive, kreative og dedikerede holdspillere.

Uanset om du er en bachelor, postgraduate eller professionel leder efter en specialiseret kort kursus, dækker vi alle filmskabende discipliner fra fiktion til dokumentarfilm. Godkendt som et center for ekspertise, er vi gennemgået af kvalitetssikringsagenturet for videregående uddannelse og partner med nogle af de mest originale og fremadrettede stemmer i den kreative industri i dag.

Vores stolte præstation er vores fortsatte succes. Vi er glade for at sige, at over 95% af vores diplomuddannede arbejder inden for branchen inden for tre måneder. Og vi er unikke i at kunne opdrage deres igangværende produktioner ved at tilbyde vores kandidater medlemskab af vores filmskaberklub, med adgang til netværksbegivenheder, eksklusive joblister og råd fra nogle af verdens største filmskabere.

LFA er mere end bare en filmskole. Hvis du har et hoved for film og er lidenskabelig, inspireret og vil finde din egen stemme; du kan være sikker på, at du vil lade os være udstyret med de færdigheder, viden og løbende støtte til at lykkes i dagens konkurrencedygtige industri.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til LFA.

Daisy Gili og Anna MacDonald
Medstiftere

Kvalitetssikring

LFA er revideret af QAA, Quality Assurance Agency for Higher Education. QAA-revisionsholdet dannede følgende vurderinger af videregående uddannelser på London Film Academy :

 • Indstillingen og vedligeholdelsen af ​​de akademiske standarder for præmier opfylder forventningerne fra Storbritannien.
 • Kvaliteten af ​​studerendes læringsmuligheder opfylder forventningerne fra Storbritannien.
 • Kvaliteten af ​​oplysningerne om læringsmuligheder opfylder forventningerne fra Storbritannien.
 • Udvidelsen af ​​studerendes læringsmuligheder opfylder Storbritanniens forventninger.

QAA review teamet identificerede følgende funktioner i god praksis ved London Film Academy :

 • den inkluderende og detaljerede optagelsesproces, der sikrer, at eleverne er velegnede til kurset og gør det muligt for dem at lykkes (Forventning B2)
 • den nærende, indlejrede og karrierefokuserede støtte, der gør det muligt for eleverne at nå deres fulde personlige, akademiske og faglige potentiale (forventning B4).

For at se den fulde rapport klik her og for at se vores relaterede operationelle handlingsplan klik her

Hvorfor vælge os?

Become a filmmaker at London Film Academy

 • Multidisciplinær træning af film
 • Professionelt produktionsudstyr, efterproduktionsfaciliteter, in-house studier og screening teater
 • Super 16mm film og nuværende digitale formater med lokal lydoptagelse
 • Film færdiggjort til fuld HD-kvalitet billede (1080p)
 • Relevant, praktisk og værdi for pengene film uddannelse
 • Ingen skjulte omkostninger (filmbudgetter inkluderet i kursusafgifterne)
 • Showcases på filmfestivaler og på digitale platforme
 • Eksklusive joblister og placeringer
 • Center of Excellence
 • Bedømt af Quality Assurance Agency for Higher Education
 • Universitetsprogressionsruter:
  • LFA Film Making Diploma er anerkendt af Anglia Ruskin University for progression på MA Film og Television Production med en kreditoverførsel på 90 M niveau kreditter og ved University of Hertfordshire for progression til MA Filmmaking.
  • LFA Film Making Diploma er også anerkendt af University of Hertfordshire for progression på BA Film og Television.
  • LFA Screenwriting Diploma er anerkendt af Anglia Ruskin University for progression på MA Creative Writing og ved University of Hertfordshire for progression på MA Screenwriting.

Skills for life

 • Samarbejdsvilligt, venligt og inklusivt læringsmiljø
 • Samarbejde og folkevidenskaber til tilpasningsfulde og kreative filmskabere
 • Ikke for profit organisation
 • Finansiel støtte og finansieringsrådgivning
 • Permanent fagligt kontaktnetværk i filmen
 • Karrierevejledning
 • Værdier, vi lever efter kvalitet, innovation, fortsat studerende og kandidatstøtte, samarbejde
 • Individuelt talent og kreativitet er nurtured

Faciliteter

London Film Academy er placeret i en børsnoteret bygning, der oprindeligt var en metodistkirke. LFA er beliggende i London Borough of Hammersmith

VÆRELSER

 • Vores biograf / screening værelse
  Vores teater tilbyder digital projektion, grundlæggende lydoptagelsesfaciliteter. Vi har et omfattende lyd FX bibliotek. Repræsnings- og optagestudier bruges på top- og kælderniveauet af LFA for alle workshops og øvelser.
 • Vores Studios
  To øvelser og filmstudier med scenesæt og et udvalg af rekvisitter er placeret på de øverste og kælderniveauer i lokalerne og bruges til alle værksteder og øvelser.
 • Vores bibliotek
  LFA-biblioteket indeholder en dvd-filmsamling og et bogbibliotek. Dette værelse er også udstyret med en bank af Apple-computere med internetadgang. Software indeholder Neo Office, EP Budgeting
 • Vores klasseværelser
  Alle vores klasseværelser er udstyret med video-, dvd- og computerafspilning via plasma-tv og / eller projektorer.

UDSTYR

LFA har i øjeblikket et Super 16mm Arri SR3 og 416 kamera sæt, herunder Matte box kit, filtre og linser, et ARRI Alexa kit med CP2 linser, en Sony FS7a Sony EX3 og en Z1, flere Sony HDV'er og en Chameleon dolly og spor. Vi har en bred vifte af greb gear herunder Ronford, Cartoni og O'Connor hoveder, en kameleon dolly med jib og en døråbning dolly til eksterne produktioner. Vi ejer også et udtømmende udvalg af Fresnel Arri-lys, sammen med åbenhårede rødhårder og blondiner. Vi har også et 2.5K HMI, Kinoflo, Dedo Light kits og 1x1 Light Panels, sammen med et stort udvalg af flagstativer, net og andet greb gear.

 • Dolly
  Vores studie huser en Chameleon dolly med jib arm og en placering dolly komplet med 50 fod varierende spor.
 • Lys
  Belysningssæt omfatter en række Arri Fresnel Lights fra 300 watt til 2,5kw, standard rødhårede og blonde sæt, studio-bløde lys, et godt udvalg af flag, stativ og greb tilbehør som magiske arme, pelikan klemmer og poly board holdere.
 • Lyd
  Vi har en Sound Device 664 og SQN mixere med Sennheiser 8050s og AKG mikrofoner, Sennheiser og Micron Explorer radio mics.
 • Postproduktion
  Vores Apple-editing-suiter er udstyret med AVID Media Composer og Final Cut Pro, med Sony HDV-dæk, bærbare harddiske og cd / dvd-dæk til rådighed i alle. Alle show-reel eller udført arbejde kan eksporteres på DVD for at udsende kvalitetsstandard.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

London Film Academy

Ønsker du at forfølge en karriere som instruktør af fotografering, eller vil du gerne vide mere om cinematografien og kameraafdelingen? Vores Cinematography Certificate v ... [+]

Ønsker du at forfølge en karriere som instruktør af fotografering, eller vil du gerne vide mere om cinematografien og kameraafdelingen? Vores Cinematography Certificate vil give en omfattende introduktion til filmoptagelse og belysning . Med dette intense 5-dages kursus introduceres begrebene belysning, kameraoperation, indramning, farvekorrektion og gradering.

Dette kursus vil blive undervist ved hjælp af den nyeste teknologi, Arri Alexa HD kamera.

Denne praktiske dybdeuddannelse giver dig mulighed for at fungere som DOP, kameraoperatør, fokusdriver og klappelader på en række korte film i en industriel indstilling, der giver praktisk indsigt i filmens verden.

Kursusoversigt... [-]
Det Forenede Kongerige London
March 2019
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Vores Directing Certificate vil belyse instruktørens rolle og sætte dig i stand til at opbygge de nødvendige færdigheder til at styre en film. Med dette intense 5-dages k ... [+]

INTRODUKTION

Guidet af erfarne filmskabende fagfolk, giver dette praktiske dybdeskursus træning i forskellige aspekter af at styre herunder visuel historiefortælling, storyboarding, formidling af ideer og scripts til skuespillere og besætning, arbejde med skuespillere og forbedre deres præstationer og forberede sig på en skyde.

Du får mulighed for at styre en kort film i et studiemiljø ved hjælp af et high-end HD-kamera og arbejde med en redaktør for at lave en færdig kort, screenet i slutningen af kurset i vores biograf.

Målrettede øvelser sikrer dig:

Etablere en forståelse af skudvalg, visuel fortælling og effektivt tolkning af et scriptForbedre dine kommunikationsevner, så du kan trække det bedste ud af dine skuespillere og opmuntre dit besætningDirekte og redigere en kort film, der arbejder med en fuld besætning og professionelle aktører i et industrielt standard miljø... [-]
Det Forenede Kongerige London
March 2019
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Hvis du har en ide for en dokumentar og vil gøre din drøm til virkelighed, vil dette intensive 6-ugers kursus give den grunding, du har brug for at omdanne dit første kon ... [+]

Hvis du har en ide for en dokumentar og vil gøre din drøm til virkelighed, vil dette intensive 6-ugers kursus give den grunding, du har brug for at omdanne dit første koncept til en gribende faktafilm. Med praktisk træning fra praktiserende dokumentariske fagfolk får du alle de færdigheder, du har brug for, og lav din egen samarbejdsdokumentar klar til at pitch og pakke til branchen.

Du arbejder med digitalkameraer i broadcastkvalitet og lærer og udvikler dine færdigheder inden for film og lyd. Skær dine redigeringsevner med Adobe Premiere Pro, før du pitcher dit endelige projekt til et panel af dokumentarbranchens fagfolk.

Kursusoversigt

4 uger, 20 på hinanden følgende hverdage... [-]

Det Forenede Kongerige London
June 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Er du ny til filmfremstilling? Dette intensive kort kursus er den eneste af sin art, der giver mulighed for at skyde på enten Super 16mm film ('Carol', 'The Hurt Locker', ... [+]

TBC

[-]
Det Forenede Kongerige London
March 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Er du en filmskabsmand, der søger at producere og muligvis direkte eller skrive din første funktion eller en mere ambitiøs kortfilm? I så fald er dette kurset for dig. Få ... [+]

INTRODUKTION

Er du en filmskabsmand, der søger at producere og muligvis direkte eller skrive din første funktion eller en mere ambitiøs kortfilm? I så fald er dette kurset for dig.

Det producerende fundament er afgørende for enkeltpersoner og produktionshold med ekspertise inden for et bestemt filmområde, der søger at klare sig og forberede sig på større budgetprojekter.

Desuden er dette kursus ideelt for personer, der arbejder på et script og ønsker at få et realistisk overblik over den komplette udviklingsproces.

Få et intensivt overblik over praktisk produktion og filmenLær om pitching projekter til finansfolk, idriftsættelse redaktører og talentUdforsk de vanskeligheder, der er forbundet med at starte dit eget produktionsselskab .Lær at finde, rekruttere og administrere nøglebesætningsmedlemmerEkspertrådgivning om leveringsmetoder , hvordan man finder salgsagenter og distributører og forhandler aftalenLær i et interaktivt miljø, hvor vejlederen bruger eksempler og casestudierSeminarer leveres af erfarne producenter og har også gæstetalere, som er eksperter på deres eget område.Dine egne projekter kan bruges som eksempler i klassen til sammenligning og direkte feedback.... [-]
Det Forenede Kongerige London
March 2019
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Vores Screenwriting Certificate er den perfekte platform for håbende forfattere eller forfatter-direktører, der har masser af ideer og søger at lave en film. Gennem en ræ ... [+]

TBC

[-]
Det Forenede Kongerige London
April 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

London Film Academy

Bliv medlem af vores supportive netværk af filmfolk og sans dit håndværk i en lille gruppe inden for plejemiljøet i Londons bedst elskede filmskole. Vores filmmakademi er ... [+]

TBC

[-]
Det Forenede Kongerige London
May 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
London Film Academy

Som skribent er din evne til at skabe og kommunikere en historie kernen i et vellykket filmprojekt. Vores etårige eksamensbevis giver den intensive, kreative udvikling og ... [+]

Som skribent er din evne til at skabe og kommunikere en historie kernen i et vellykket filmprojekt. Vores etårige eksamensbevis giver den intensive, kreative udvikling og praktiske træning i de kommercielle aspekter af screenwriting for at sikre, at du ikke kun udvikler dit håndværk, men efterlader med et stort og imponerende arbejdsområde og knowhow til succes i virksomheden.

"The LFA Screenwriting Diploma er særligt nyttigt, da dets akademiske mål er bundet til LFA's engagement om trofast afspejle betingelserne for real-world filmmaking, hvor presset og udfordringerne ved udvikling og produktion er en grundlæggende del af processen. Nødvendigheden af omskrivning er ofte udeladt fra mindre jordede portrætter af håndværket, på LFA er det foran og midt fra dag ét. " Michael Holden, Screenwriter og LFA Tutor... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

London Film Academy

Denne påske, slutte os til en fem-dages filmskabelse kursus for at lære de væsentlige færdigheder af visuel historiefortælling. Skyd, rediger og rediger din første kortfi ... [+]

TBC

[-]
Det Forenede Kongerige London
April 2019
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk