Leiths School of Food and Wine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LEITHS School of Food and Wine har et internationalt ry som en første klasses kokkeskole og har trænet TV kokke herunder Lorraine Pascale, Gizzi Erskine og Matt Tebutt, produceret Michelin-stjernekokke herunder Joe Mercer-Nairn (Medlar) og Matt jul (Chez Bruce), kendte madskribenter herunder Diana Henry, Xanthe Clay og Lulu Grimes og fødevareproducenter såsom Alan Rosenthal, ejer af stuvet! og Camilla Stephens af Higgidy Pies.

7 grunde til at lære LEITHS School of Food and Wine

Jeg Årsag én

Vores kurser er aldrig dumbed. Her på LEITHS har vi en stærk tro på betydningen af ​​fast madlavning færdigheder. Vi vil hjælpe dig master-teknikker, du vil bruge i en menneskealder.

II Årsag to

På den anden side, er vi det modsatte af indelukket. Fra Street Food til peruvianske køkken, men vi er hele tiden ud og om, udforskning af nye fødevarer trends og indarbejde dem i vores kursusprogram.

III Årsag tre

Vores køkkener er virksomheden. Nyd oplevelsen af ​​læring i professionelle stil køkkener med top-of-the-range udstyr, fra Proware kobber pander til Magimix blender.

IV Årsag fire

Vores ingredienser er friske, omtanke indkøbt og den allerbedste kvalitet.

V Årsag fem

Vi underviser den enkelte. På vores diplomuddannelse, vil der ikke være kok råbe på klassen, vil du følge en individuel læringsplan. Denne filosofi strækker sig til vore entusiast klasser, hvor vi finder glæde i møde enkeltpersoner og løse deres gåder!

VI Årsag seks

Vores lærere er vidunderligt. Folk skriver dette på vores feedback danner igen og igen. Uanset om du oplever Nathan Outlaw ekspert viden eller Angela Maliks uhæmmet begejstring, vil du blive underholdt, udfordret og støttet.

VII Årsag syv

Vi er kendt som den bedste, og du vil finde vores kandidater i den øverste position rettigheder i hele fødevareindustrien. De skriver til madblade, bidrager til cookery shows, bly restaurant teams og starte fødevarevirksomheder. Vi er utrolig stolte af dem - og de ofte giver gode muligheder for vores studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Tre sigt diplom i mad og vin

på universitet 36 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der vil sikre en afrundet viden om mad og vin sammen med en klar fornemmelse af de aktuelle tendenser i branchen og kulinariske stilarter, menu planlægning og budgettering. [+]

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der vil sikre en afrundet viden om mad og vin sammen med en klar fornemmelse af de aktuelle tendenser i branchen og kulinariske stilarter, menu planlægning og budgettering.

Egnet til:

Enhver interesseret i en karriere i fødevareindustrien. Dette omfatter:

Arbejde som en professionel eller privat kok Åbning af en cafe, pub, bistro eller restaurant Oplæg til catering virksomhed Udvikle fødevareprodukter Fødevarer styling Mad skrivning Mad medier, markedsføring og PR ... [-]

Kursus

Boot camp kursus, over 16 s - del 1

på universitet Fuldtid 5 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til sjette form eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve. [+]

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til sjette form eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve

Sample opskrifter:

Laks bagt med en raket pesto skorpe Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki Chokolade roulade

Hvad er inkluderet:

En LEITHS forklæde En LEITHS Sådan Cook bog En opskrift hæfte Alle ingredienser forudsat og afvejet for dig på forhånd Frokost i dit eget øje

Hvad du skal medbringe:... [-]


Boot camp kursus, over 18 s - del 1

på universitet 5 dage August 2019 Det Forenede Kongerige London

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til universitetet eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve. [+]

Denne sjov pakket en uge introduktion til madlavning er perfekt for dem med en passion for mad og underholdende og ideelt for dem på vej til universitetet eller i arbejdslivet. Fyldt med praktiske tips og teknikker til spirende kok og slutter med en sjov og kreativ kok ud som studerende sætter deres nye fundne evner på prøve.

Sample opskrifter:

Laks bagt med en raket pesto skorpe Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki Chokolade roulade

Hvad er inkluderet:

En LEITHS forklæde En LEITHS Sådan Cook bog En opskrift hæfte Alle ingredienser forudsat og afvejet for dig på forhånd Frokost i dit eget øje

Hvad du skal medbringe:... [-]


Nøgle madlavning færdigheder kursus - del 1

på universitet Fuldtid 5 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Vores fem dag Key Madlavning færdigheder kursus er ideel for dem, der er nye til madlavning eller har begrænset erfaring og ønsker at lære de grundlæggende færdigheder til madlavning succes. [+]

Vores fem dag Key Madlavning færdigheder kursus er ideel for dem, der er nye til madlavning eller har begrænset erfaring og ønsker at lære de grundlæggende færdigheder til madlavning succes.

Læring med dem af en lignende færdigheder niveau du vil tilberede din vej gennem et lækkert udvalg af opskrifter designet til at hjælpe dig med at udvikle en bred vifte af kompetencer. Ved udgangen af ​​ugen vil du blive forbløffet over, hvor meget du har opnået.

Egnet til

Voksne, der er ny madlavning Voksne med lidt erfaring eller lav tillid i køkkenet Dem, der ønsker at forbedre deres køkken færdigheder

Del 2 vil foregår i april og juli og dækker yderligere grundlæggende madlavning færdigheder og lave mad til middagsselskaber. Disse kurser kan tages i vilkårlig rækkefølge, eller som et to ugers kursus i juli. ... [-]