Leicester College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Studer engelsk i levende, historisk Leicester!

Leicester's multikulturalisme afspejler Leicester College som et af de bredeste valg af kurser på engelsk til ESOL-kurser i ESOL. Vi tilbyder selvfølgelig forskellige niveauer og typer for at hjælpe dig med at forbedre dine engelsksproglige færdigheder til professionel udvikling, beskæftigelse eller forberede dig til videre studier i Storbritannien.

Leicester er moderne by, der er rig på kunst, kultur, sport og historie. Et nyligt 3 miljarder regenereringsdrev på 3 milliarder dollars har sat byen fast på kortet som en destination for turisme, shopping og underholdning. Byen fortsætter med at producere verdensklasse talent inden for sport, forretning og kunst, herunder rock band Kasabian, tv-præsentant Gok Wan, skuespiller Sam Hopper og eventyr Sarah Outen.

Som hjemsted for tre store uddannelsesinstitutioner er Leicester utvivlsomt en rigtig studentby med bekvemmeligheder at matche.

Du bliver aldrig sulten - restauranter og caféer omfatter autentiske køkkener fra hele verden. Ligeledes har byen en bred vifte af uafhængige kaffebarer, cocktail- og vinbarer, traditionelle pubber og endda en Champagne-bar!

International undervisning og læring

Vores fremragende faciliteter og ekspertundervisning giver vores studerende den viden, færdigheder og erfaring, der skal være førende inden for deres valgte område, åbner døre til beskæftigelse og videreuddannelse. Med mindre klassestørrelser end de fleste universiteter betyder det at du får mere personlig opmærksomhed og støtte fra vores lærerpersonale ved at studere hos os.

Vigtigt, at studere i Storbritannien betyder, at du får mulighed for at udvikle færdigheder og erfaring, øge din kulturelle fortrolighed med Det Forenede Kongerige og forbedre dine engelsksprogede færdigheder både i og uden for klasseværelset.

Vi ved, at udsigten til at forlade dit hjem og flytte til et nyt land for at studere kan være en spændende, men stressende tid, men vi lover at du får al den støtte og vejledning, du har brug for for at få mest muligt ud af din tid sammen med os.

Placering, placering

Leicester ligger i East Midlands, og ligger meget i hjertet af landet med fremragende transportforbindelser til alle dele af Storbritannien. London St. Pancras Station er lidt over en time væk med tog - og derfra kan du hoppe på Eurostar og være i Paris i lidt over fire timer!

Både East Midlands og Birmingham internationale lufthavne er mindre end en times kørsel i bil og er let tilgængelige med offentlig transport. Der er direkte togforbindelser mellem Leicester og både Stansted og Luton lufthavne, og Storbritanniens gateway lufthavne i London Heathrow og London Gatwick er også let tilgængelige. For yderligere information om Leicester besøg venligst www.visitleicester.info

International Student Enrichment Activities

Ved ankomsten til Leicester vil International Office give information og support til at hjælpe dig med at integrere i kollegiet liv og ind i byen Leicester selv.

Ud over kurser er der også en række sociale aktiviteter til rådighed for vores internationale studerende. Der tilbydes en række aktiviteter og arrangementer - nogle specielt til internationale studerende og nogle åbne for alle universitetsstuderende. Disse er designet til at hjælpe dig med at få nye venner, øve din engelsk og berige din forståelse af Storbritanniens historie og dens forskellige kulturer og traditioner.

Placeringer

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, England, Det Forenede Kongerige