Le Cordon Bleu London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Le Cordon Bleu London Le Cordon Bleu handler om at undervise de grundlæggende teknikker i køkken, konditori, vin eller ledelse for at sikre hver enkelt af vores elever lykkes i livet. Vi mener, at ved at undervise dig den klassiske metode dit speciale vil du så være i stand til at anvende og tilpasse den til din fremtidige karriere.

  1. Gain en af ​​branchens most internationalt anerkendte kvalifikationer A Le Cordon Bleu diplom er en, der er anerkendt og respekteret af kulinariske fagfolk og anses for at være synonymt med fremragende kvalitet. Udviklet af vores egne eksperter, vores akademiske materiale giver de studerende op til dato, veldokumenterede og praktisk viden - på linje med, hvad der kræves i dagens professionelle verden.

Når uddannet vil du blive en del af en ekstraordinær alumni-netværk herunder: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite og Michael Swamy bare for at nævne et par stykker.

  1. Tog under vejledning af de mest anerkendte eksperter

Lær af et team af klassisk uddannede Master Chefs, vin og Hospitality fagfolk, hvis dedikation til at dele deres "savoir-faire" vil sikre din succes. På Le Cordon Bleu, vi er stolte af beskæftiger lærere, der er de bedste på deres felt, for at sikre uddannelsen vores studerende modtager, er den højest mulige kvalitet.

  1. Lær i state-of-the-art faciliteter

Le Cordon Bleu London skole kan prale af nogle af de mest avancerede faciliteter og udstyr til at forberede dig til morgendagens kulinariske verden. Det udstyr til rådighed i vores skole giver vores studerende til at lære klassiske fransk, internationale og modernistiske køkkener.

Det omfatter:

selvstændige arbejdsstationer inkorporerer induktion rækkevidde og forberedelse område til hver elev digitale sous-vide vandbade multi-zone varmluftovn fuldt udstyret bageri køkken med retarder / proofers og sten baseret dæk ovne tandoori og ænder ovne ventilerede lofter professionel vinsmagning værelse

  1. Bliv en del af et internationalt netværk

Med et stadigt stigende antal skoler, være en del af Le Cordon Bleu familie vil åbne dig op til et internationalt netværk af kontakter og venner. Vores netværk er uovertruffen på at give kandidater med den bedste platform til at lancere en international karriere.

Hvert år glæder vi over 100 forskellige nationaliteter til skolen.

  1. Levende og undervisning i en af ​​de mest spændende by i verden

Le Cordon Bleu er beliggende i et af de mest innovative og dynamiske byer i verden. London er almindeligt anset for at være en af ​​de gastronomiske hovedstæder i verden, der tiltrækker nogle af de mest spændende kokke til at arbejde i de voksende kulinariske og gæstfrihed industrier. En by, der problemfrit blander klassisk og moderne stil, er mangfoldigheden af ​​London afspejles i maden scene stadig udvikling.

Det er byens umættelige appetit på de mest spændende og innovative fødevarer, der gør London den perfekte ramme for dem, der forfølger en karriere i den kulinariske kunst, vin og gæstfrihed.

  1. Benyt over 120 års erfaring og læring

Grundlagt i 1895, Le Cordon Bleu i dag stadig en industri førende i franske kulinariske kunst, gastronomiske uddannelse, vin og gæstfrihed. Vores programmer er internationalt anerkendt, giver kandidater mulighed for at rejse og bygge en verdensklasse karriere forskel.

  1. Nyd en gang i livet oplevelse!

Prisbelønnede FACILITETER

Efter mere end 50 år på 114 Marylebone Lane, blev Le Cordon Bleu Londons flytte til 15 Bloomsbury Square i 2012 drevet af vores fortsatte forpligtelse til at levere den højeste kaliber af kulinariske og gæstfrihed uddannelse, der bygger på mere end 115 år erfaring uddannelse studerende globalt. Anvendelsen af ​​banebrydende udstyr, der ikke kun giver vores studerende med den højeste kvalitet værktøjer til at udvikle færdigheder, men også giver oplevelsen af ​​livet i et professionelt arbejdsmiljø.

Vi kilde kun de bedste råvarer til brug under praktiske øvelser og demonstrationer, og konstant gennemgå vores leverandører for at sikre, at du altid arbejde med de højeste kvalitet ingredienser. Ved at levere vores studerende med specialiserede emner, du lærer at udvikle dine sanser og teknikker med premium ingredienser til at forberede sig til det faglige miljø.

En global karriere Med vores brede vifte af omfattende kulinariske kunst, vin og lederkurser, vi hjælpe dig med grundlaget for en global karriere.

Bevæbnet med de færdigheder, kvaliteter og drev du erhverve på Le Cordon Bleu, vil du være i stand til at stige til udfordringerne i din fremtidige karriere, og vælge mellem mange muligheder blandt forskelligartede og spændende stillinger i hele verden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diplom i gastronomi, ernæring & fødevarer tendenser

på universitet Fuldtid 3 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige London

Udviklet af brancheeksperter, har HD i Gastronomi, Nutrition & Food Trends er skabt til at reagere på den stigende efterspørgsel i sund mad. [+]

Udviklet af brancheeksperter, har HD i Gastronomi, Nutrition & Food Trends er skabt til at reagere på den stigende efterspørgsel i sund mad.

Diplomet sikrer, at fremtidige industriens fagfolk effektivt kan reagere på forbrugernes interesse for sundhed, wellness og nærende fødevarer uden at gå på kompromis bæredygtighed eller kulinariske kreativitet.

Kurset integrerer principper for ernæring i kulinarisk kunst for at skabe innovative, inspirerende og meget nærende måltider. Det tager sigte på at opbygge et fundament, som vil gøre det muligt for dig at komme videre i din fremtidige fødevareindustrien karriere.

Dette program vil give en holistisk tilgang til mad og ernæring gennem foredrag, kulinariske demonstrationer og praktisk anvendelse.... [-]


Diplom i kulinarisk ledelse

på universitet Fuldtid 3 måneder April 2019 Det Forenede Kongerige London

3-måneders Diploma i Kulinarisk Ledelse er designet til at give dig den viden og færdigheder, der skal lykkes i din kulinariske karriere, uanset om du ønsker at eje en fødevarevirksomhed eller opnå en ledende stilling indenfor restaurantbranchen. [+]

3-måneders Diploma i Kulinarisk Ledelse er designet til at give dig den viden og færdigheder, der skal lykkes i din kulinariske karriere, uanset om du ønsker at eje en fødevarevirksomhed eller opnå en ledende stilling indenfor restaurantbranchen.

Le Cordon Bleu London Diplom i Culinary Management er et fuldtids kursus med mellem 20 og 24 timer om ugen, der fokuserer på avancerede kulinariske færdigheder (modernistiske / molekylære / multi-sensoriske teknikker), gastronomi, kreativitet (udvikling af opskrifter), business og restaurantforvaltning (design af menuer, omkostning og forvaltning af forsyningskæden). I slutningen af ​​kurset vil du kunne demonstrere dine innovative ideer i opbygningen og udviklingen af ​​din egen forretnings profil.... [-]


Diplom i vin, gastronomi og ledelse

på universitet Fuldtid 6 måneder October 2018 Det Forenede Kongerige London

Den Diplom i Vin Gastronomi og Management forbereder eleverne til at lykkes i verden af ​​vin med et operationelt og strategisk tilgang til mad og drikke business. [+]

Den Diplom i Vin Gastronomi og Management forbereder eleverne til at lykkes i verden af ​​vin med et operationelt og strategisk tilgang til mad og drikke business.

En diplom udviklet af anerkendte vin fagfolk til at reagere på industriens behov.

Den Diplom i Vin Gastronomi og Management er designet til at give de studerende et indgående kendskab til vin indarbejde vin sensorisk analyse, vinproduktion, mad og vin parring, marketing og business management. Ekskursioner til kendte vingårde, bryggerier og destillerier samt besøg på handel smagninger, gør dette til en af ​​de mest innovative og professionelle vin kurser i Storbritannien.

Et omfattende program rettet mod dem med en brændende passion for vin, der ønsker at omdanne deres hobby til en karriere, denne Le Cordon Bleu Diploma er det første skridt til succes.... [-]


Diplôme de Boulangerie

på universitet Fuldtid 7 måneder April 2019 Det Forenede Kongerige London

Vores Diplôme de Boulangerie er specielt udviklet til at imødekomme behovene i den voksende kulinariske sektor i hospitalsbranchen. Programmet har til formål at give dig de klassiske og praktiske færdigheder i Boulangerie Arts, køkkenstyring og gastronomi. [+]

Vores Diplôme de Boulangerie er specielt udviklet til at imødekomme behovene i den voksende kulinariske sektor i hospitalsbranchen. Programmet har til formål at give dig de klassiske og praktiske færdigheder i Boulangerie Arts, køkkenstyring og gastronomi.

På tværs af kurset lærer du et stort udvalg af Boulangerie teknikker som basalt brød dejer, viennoiserie, og skaber og styrer dine egne starter kulturer til surdej. Du får chancen for at udvikle din kreativitet og samtidig øge din forståelse for, hvordan du driver en lille virksomhed.

Dette program vil give dig kendskab til alle aspekter af Boulangerie-handel. Du vil lære gennem demonstrationer, praktisk anvendelse, forelæsninger og besøg på stedet.... [-]


Diplôme de Cuisine

på universitet Fuldtid 9 måneder April 2019 Det Forenede Kongerige London

Le Cordon Bleus højt anerkendte Cuisine Diploma tilbyder det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Vi tror på at lære gradvist klassisk metode og teknikker er primære for dig at kunne anvende det på enhver type køkken og tilpasse den til din fremtidige karriere. [+]

Le Cordon Bleus højt anerkendte Cuisine Diploma tilbyder det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Vi tror på at lære gradvist klassisk metode og teknikker er primære for dig at kunne anvende det på enhver type køkken og tilpasse den til din fremtidige karriere.

Ved at fuldføre køkkendiplomaet vil du være klar til at gå videre med en række spændende karrieremuligheder, der har lært alle de nødvendige faglige færdigheder. Du vil blive undervist af vores team af klassisk uddannede master kokke, der har erfaring med at arbejde i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

... [-]

Diplôme de Pâtisserie

på universitet Fuldtid 9 måneder April 2019 Det Forenede Kongerige London

Vores Diplôme de Pâtisserie består af tre certifikater: Basic, Intermediate og Superior. Når du udvikler sig, bliver de teknikker, der læres, mere avancerede til at udvikle dine evner på en struktureret måde. Vores Diploma anerkendes globalt som et af de mest respekterede kulinariske kvalifikationer. [+]

Vores Diplôme de Pâtisserie består af tre certifikater: Basic, Intermediate og Superior. Når du udvikler sig, bliver de teknikker, der læres, mere avancerede til at udvikle dine evner på en struktureret måde. Vores Diploma anerkendes globalt som et af de mest respekterede kulinariske kvalifikationer.

På tværs af din undervisning lærer du klassiske konditorier, mens du udvikler din kreative flair. Vores pâtisserie master kokke vil føre demonstrationer, der viser vigtige teknikker i skabelse og udsmykning af klassisk konditori og moderne restaurant desserter.

Vi tror på at lære gradvist klassisk metode og teknikker er primære for dig at kunne anvende det på enhver type køkken og tilpasse den til din fremtidige karriere.... [-]


Intensive Diplôme de Cuisine

på universitet Fuldtid 6 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige London

Fremskynde dine kulinariske ambitioner med vores Intensive Diplôme de Cuisine, som underviser i samme viden om klassisk køkkenteknik som vores ni-måneders diplom, men gennem en kondenseret seks måneders struktur. [+]

Fremskynde dine kulinariske ambitioner med vores Intensive Diplôme de Cuisine, som underviser i samme viden om klassisk køkkenteknik som vores ni-måneders diplom, men gennem en kondenseret seks måneders struktur.

Udvikl dine færdigheder i køkkenet og lær at skabe retter med enestående smag og præsentation. Du vil få viden fra vores team af klassisk uddannede Master Chefs, som har mange års erfaring i Michelin-stjernede restauranter og branchens fineste køkkener.

Vi tror på at lære gradvist klassisk metode og teknikker er primære for dig at kunne anvende det på enhver type køkken og tilpasse den til din fremtidige karriere.

Grundlæggende og mellemliggende niveauer af dette eksamensbevis afsluttes om tre måneder, med overordnet niveau afsluttet gennem en yderligere tre måneders undersøgelse.... [-]


Intensive Diplôme de Pâtisserie

på universitet Fuldtid March 2019 Det Forenede Kongerige London

Fremskynd dine kulinariske ambitioner med vores Intensive Diplôme de Pâtisserie, som lærer den samme viden om klassiske pâtisserie teknikker som vores ni måneder diplom, men gennem en kondenseret seks måneders struktur. [+]

Fremskynd dine kulinariske ambitioner med vores Intensive Diplôme de Pâtisserie, som lærer den samme viden om klassiske pâtisserie teknikker som vores ni måneder diplom, men gennem en kondenseret seks måneders struktur.

Gennem studiet af dette program vil du blive højtuddannet i kagerens kulinariske kunst og få væsentlige kreative evner til at lave exceptionelle retter og showpieces. Viden deles af vores team af klassisk uddannede Master Chefs, der har mange års erfaring i Michelin-stjernede restauranter og branchens fineste køkkener.

Grundlæggende og mellemliggende niveauer af dette eksamensbevis afsluttes om tre måneder, med overordnet niveau afsluttet gennem en yderligere tre måneders undersøgelse.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplôme

på universitet Fuldtid 9 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige London

Le Cordon Bleu Grand Diplôme® respekteres på tværs af kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et præstationsmærke. Det er en indflydelsesrig kvalifikation, som giver dig mulighed for at opfylde dine ambitioner og forfølge de mest efterspurgte karriere. Du lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder inden du anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser. [+]

Le Cordon Bleu Grand Diplôme® respekteres på tværs af kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et præstationsmærke. Det er en indflydelsesrig kvalifikation, som giver dig mulighed for at opfylde dine ambitioner og forfølge de mest efterspurgte karriere. Du lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder inden du anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Vores Grand Diplôme® er den mest prestigefyldte kulinariske kvalifikation fra Le Cordon Bleu, der kombinerer studiet af vores Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie. Dette akkrediterede eksamensbevis uddeles efter ni måneders fuldtidsundervisning.

Le Cordon Bleus højt anerkendte Cuisine Diploma tilbyder det mest strenge og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. Vi tror på at lære gradvist klassisk metode og teknikker er primære for dig at kunne anvende det på enhver type køkken og tilpasse den til din fremtidige karriere.... [-]


Summer course

Le cordon bleu sommerskole

på universitet Fuldtid 1 - 42 dage September 2018 Det Forenede Kongerige London

Le Cordon Bleu har et stort udvalg af madlavningskurser tilgængelige denne sommer. Fra klasser af blot få timer til formelt godkendt seks uger kurser, bør du være i stand til at finde den madlavning kursus, der vil passe dig bedst. Vores kulinariske kurser er en vidunderlig måde at lære mere om de grundlæggende teknikker i køkken, konditori eller vin i underholdende og uformelle klasser. [+]

Le Cordon Bleu har et stort udvalg af madlavningskurser tilgængelige denne sommer. Fra klasser af blot få timer til formelt godkendt seks uger kurser, bør du være i stand til at finde den madlavning kursus, der vil passe dig bedst. Vores kulinariske kurser er en vidunderlig måde at lære mere om de grundlæggende teknikker i køkken, konditori eller vin i underholdende og uformelle klasser.

Uanset om du er ved at forberede en professionel madlavning karriere eller bare ønsker at studere i løbet af sommeren for din egen interesse bør du kunne finde en sommer program for dig.

INTENSIVE retter og konditori certifikater Intensiv Basic Cuisine

Forudsætning: ingen Varighed: 6 uger Intensiv Basic Cuisine introducerer dig til de traditionelle franske kulinariske teknikker. I denne indledende program vil du lære:... [-]


Videoer

Le Cordon Bleu London - The Campus

Le Cordon Bleu London - Your Teachers

Le Cordon Bleu London - Our Students

Kontakt
Postadresse
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

GB
Besøgsadresse
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, England, GB