Lancaster University International Study Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Din vej til succes

Ved at deltage i det internationale studiecenter, inden de tiltræder universitetet, kan internationale studerende tilpasse sig livet i Storbritannien, samtidig med at de arbejder på at forbedre akademiske studiekompetencer, engelsksprogede færdigheder og beskæftigelsesegnethed. Studerende på International Study Center drager fordel af muligheden for at leve og studere på Lancaster University campus, inden de går på en uddannelse på et top britisk universitet.

Vores programmer undervises på campus på International Study Center og leveres af Study Group - en global leder for at forberede studerende på akademisk succes og givende karriere. Vi arbejder direkte med Lancaster University for at give internationale studerende mulighed for at studere på et af de bedste universiteter i Storbritannien.

Succes

Om Lancaster University

Lancaster University er blandt de top 10 universiteter i Storbritannien og er placeret på denne måde i tre af Storbritanniens store universitets liga tabeller. Vi har en af ​​de sikreste campusser i Storbritannien, hvor du kan leve, studere og forfølge din fremtidige karriere. Vores nye akademiske faciliteter er nogle af de bedste i Europa, og vores universitetssystem giver personlig støtte og en fremragende elevoplevelse.

Studerer på Lancaster

Hos Lancaster hjælper vi dig med at opnå akademisk succes og få en bred vifte af færdigheder, som vil forbedre dine karrieremuligheder.

Undervisning og forskning

Lancaster University er internationalt anerkendt for fremragende undervisning og forskning. Under din grad vil dine vejledere hjælpe dig med at udforske de seneste resultater i dit fag og opfordre dig til at opnå de højeste kvaliteter, der er mulige.

Fleksible muligheder

Du kan studere op til tre fag ved at vælge mindre emner sammen med din store grad mulighed. Dette giver dig mulighed for at udforske en række interesser og giver dig en bredere uddannelse, der er attraktiv for arbejdsgivere.

Akademiske faciliteter og skoler

På Lancaster er vores helt nye akademiske faciliteter nogle af de bedste i Europa. Vores fakulteter og skoler er internationalt vigtige, og vi investerer regelmæssigt i nye højteknologiske faciliteter. Vi har for nylig investeret 26 millioner pund i vores kemi faciliteter og udstyr, og vores nye ingeniørbygning har højteknologiske workshops og laboratorier. Vi har også investeret millioner af pund i vores fremragende bibliotek med over en million bøger. Vores Business School (LUMS) er blandt de 100 bedste i verden, og vores Law School er bedst placeret i nordvest i England.

Campus faciliteter

Vores campus er en af ​​de bedste og sikreste i Storbritannien. Det har alt hvad du behøver - du kan leve, studere og socialisere her uden forstyrrelser. For at hjælpe dig med at opnå succes og få det bedste ud af universitetets liv, har vi investeret millioner af pund i vores moderne faciliteter. På campus finder du nemt banker, butikker, caféer og lægehuse for at gøre dit daglige liv let og afslappende. Der er også teatre, kunstgallerier, et sportscenter med flere millioner pund og et multi-faith Chaplaincy Center, så du altid finder spændende arrangementer og hjælpsomme mennesker.

Student succes

Universitetsliv

Vores gymnasier

Alle undergraduates tilhører en af ​​otte Lancaster colleges. Her vil du leve, studere og blive en del af elevlivet. Dette er den bedste måde at møde nye mennesker på og få den støtte, du har brug for, når du tilpasser dig livet på universitetet. Lancaster er et af kun få britiske universiteter (herunder Oxford og Cambridge) med et kollegialt system.

Bredere universitetsliv

Lancaster studerende kommer fra mere end 100 forskellige nationaliteter, så du vil møde studerende fra Storbritannien og hele verden. Studentunionen (LUSU) har mere end 200 grupper og samfund, du kan deltage i, du kan endda starte din egen. Du kan også deltage i konkurrencedygtige sportsforeninger og årlige sociale arrangementer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Internationalt grundår

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Lancashire

International Foundation Year forbereder dig til bacheloruddannelse på Lancaster. Du vil fokusere på engelsksproget, studiefærdigheder og akademiske moduler, og begynde at planlægge din fremtidige karriere. Efter dit fundamentår kan du gå videre til din valgte grad på Lancaster - en af ​​Storbritanniens top ti universiteter. [+]

Din grad forberedelse

International Foundation Year forbereder dig til bacheloruddannelse på Lancaster. Du vil fokusere på engelsksproget, studiefærdigheder og akademiske moduler, og begynde at planlægge din fremtidige karriere. Efter dit fundamentår kan du gå videre til din valgte grad på Lancaster - en af ​​Storbritanniens top ti universiteter.

Hvordan virker det?

Når du ansøger om det internationale studiecenter på Lancaster, vælger du en af ​​seks bachelor-uddannelsesbaner. Når du er accepteret til International Foundation Year, vil du modtage et betinget tilbud om at studere for din valgte grad ved Lancaster University efter vellykket gennemførelse af dit International Study Center-program. ... [-]


Videoer

Welcome to Lancaster

Student Support | Lancaster ISC