LTC English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvis du deltager i vores skole, vil du ikke bare nyde lektioner med vores kvalificerede lærere og arrangere aktiviteter hver uge, men du vil også studere i et 18. århundrede palæ. Denne smukke og historiske bygning var engang hjemsted for hertugerne Devonshire og Lord Wilmington. Her på LTC Eastbourne tilbyder vi studerende en unik mulighed for at studere det engelske sprog i en traditionelt britisk skole på sin egen private historiske ejendom.

Hvilke kurser er tilgængelige på LTC Eastbourne?

Vores skole tilbyder en række engelske kurser i Eastbourne, fra General English og Exam Preparation kurser for voksne studerende til en homestay og boligområder sommer skole programmer for unge elever. Vi kan også tilbyde særlige gruppeprogrammer til enhver tid på året. Besøg vores YouTube-side for at se, hvad du kan forvente af vores sommerskole og voksen kurser.

Hvor stor er LTC Eastbournes klasser?

Vores engelsksprogskurser i Eastbourne består af små klasser, højst 12 studerende pr. Klasse. Vores små klasser betyder, at hver kandidat får tilstrækkelig opmærksomhed, så de kan fokusere på deres individuelle styrker og svagheder.

Vores skole har 25 klasseværelser og op til 300 studerende i de travle måneder, med 360 om sommeren, når vi bruger ekstra klasseværelser tæt på skolen.

Hvad kan byen Eastbourne tilbyde studerende?

Eastbourne er et blomstrende badebyferie, der tiltrækker over fire millioner besøgende hvert år. Mens du studerer på et engelsk kursus i Eastbourne, vil du kunne slappe af i vores 10 hektar private have, bruge fritid på stranden og udforske den lokale badeby. Ifølge Met Office er Eastbourne placeret i den mest solrige del af England. Eastbourne er også kun 90 minutter fra London og 40 minutter fra Brighton med tog.

Vidste du LTC Eastbourne er over 60 år gammel?

I 2014 fejrede LTC sin 60 års jubilæum som en etableret engelsk skole i Eastbourne. Få mere at vide om vores skole historie i vores 60-årige LTC Eastbourne mini brochure og læs vores blog-indlæg om LTC Eastbournes 60-års jubilæumsfester.

Placeringer

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, England, Det Forenede Kongerige