London College of Contemporary Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London College of Contemporary Arts er dedikeret til undervisning i flere kreative industrier; mode og design, fotografi, grafik og multimedier og er hver undervist i vores centrale London campus.

Vores første prioritet er at sikre beskæftigelsesmulighederne for vores kandidater, og vi forstår, at en kvalifikation alene er ikke altid nok til at differentiere dig fra konkurrenterne job-markedet.

Det er derfor, vi tilbyder karriere-fokuserede kurser - hands-on undervisning, der kombinerer traditionel læring klasseværelse med praktiske aktiviteter og relevante casestudier.

Og med en helt ny centrale London campus i Holborn, vil du aldrig mangle inspiration på LCCA.

Investerer i din fremtid

De kreative industrier - lige fra reklamer til arkitektur og mode til film - udgør en af ​​de hurtigst voksende sektorer i Storbritannien. De kreative industrier er en vigtig sektor for beskæftigelse, vækst og innovation. De kreative industrier bidrager 6% af landets BNP, beskæftiger over 2 millioner mennesker, og forventes at spille en større rolle i de kommende år.

Dimitteret studerende forlader LCCA som ambitiøse, lidenskabelig og meget kreative individer, som er godt sted at gå i gang med en succesfuld karriere i deres valgte speciale.

Lave kunst ARBEJDE

Vi opfordrer dig til proaktivt at udforske din kreativitet, innovation og iværksætteri - anerkende disse færdigheder, og du er på vej til succes. I løbet af din tid på LCCA vil du blive introduceret til nye ideer, talentfulde kunstnere og kreative rum i og omkring London, hvilket giver dig en førsteklasses mulighed for at indgå og få succes i den spændende verden af ​​kunst.

Teori og praksis

Vi tilstræber at give dig med en afbalanceret og hands-on erfaring med kreative processer og akademisk teori, ved hele tiden at inspirere dig til at bruge dine naturlige talenter, engagere dig gennem praktisk arbejde, og give mulighed for diskussion og refleksion.

Kreative Futures

Vores kurser er specielt designet til at hjælpe med at udvikle dine ideer og ambitioner, og har til formål at sikre, at den viden og ekspertise, åbner også dørene for fag, hvor du kan gøre fuld brug af dine nye færdigheder og erfaringer. Vi ønsker at du skal blive en succes, nyder godt af en høj grad af jobtilfredshed, så vores kurser altid give dig specialist og uvurderlig brancheerfaring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se Certificates » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

HNC I Computerspil Animation

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Den HNC i computerspil Animation på LCCA er designet til at give specialiserede arbejdsrelaterede kvalifikationer i en række sektorer. Det giver også karriereudviklingsmuligheder inden for filmbranchen. [+]

HNC i computerspil animation

Den HNC i computerspil Animation på LCCA er designet til at give specialiserede arbejdsrelaterede kvalifikationer i en række sektorer. Det giver også karriereudviklingsmuligheder inden for filmbranchen.

Ved en vellykket gennemførelse af kurset, kan du fremskridt til eller inden beskæftigelse og / eller fortsætte din undersøgelse i samme erhvervsfaglige område.

Kursus krav Minimum alder: 18 år gammel Minimum kvalifikationer: UK ansøgere: fire GCSEs (C eller derover) og to A-niveauer (D eller derover) enhver NARIC anerkendte ækvivalens Sprogfærdighed: IELTS 5,5 (min 5,0 i hver komponent.) PTE 51 (min. 51 i hver komponent) Modne studerende: (over 21) accepteres under forudsætning af tilfredsstillende læse- og regnefærdigheder tests, erhvervserfaring (hvis relevant) og en stærk personlig erklæring [-]

HNC I Fotografi

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Den HNC i Photography kursus på LCCA giver en indføring i en bred vifte af fotografiske discipliner, så du kan indtaste alt efter hvilken aspekt af fotografering industrien, du ønsker. [+]

HNC i fotografi

Den HNC i Photography kursus på LCCA giver en indføring i en bred vifte af fotografiske discipliner, så du kan indtaste alt efter hvilken aspekt af fotografering industrien, du ønsker. Denne indledende program er velegnet til forlader skolen søger at opnå en position i branchen eller dem i håb om at studere fotografering på universitetet.

Kursus krav Minimum alder: 18 år Kvalifikationer: UK ansøgere: fire GCSEs (C eller derover). Minimum to A-niveauer (D eller derover) enhver NARIC anerkendte ækvivalens Sprogfærdighed: IELTS 5,5 (min. 5,0 i hver komponent) PTE 51 (min. 51 i hver komponent) TOEFL (HIH) 87 - min. L-21, R-22, S-23, W-21 Modne studerende: (over 21) accepteres under forudsætning af tilfredsstillende læse- og regnefærdigheder tests, erhvervserfaring (hvis relevant) og en stærk personlig erklæring. [-]

Hnc I Grafisk Design

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Den HNC i grafisk design gør det muligt at udvikle dine kreative evner og teknisk grafiske færdigheder, så du kan bestemme den karrierevej, du ønsker at tage. [+]

Hnc i grafisk design

Den HNC i grafisk design gør det muligt at udvikle dine kreative evner og teknisk grafiske færdigheder, så du kan bestemme den karrierevej, du ønsker at tage. Kurset er leveret via en kombination af praktiske workshops, foredrag, en-til-en tutorials og ekskursioner til gallerier og museer. Du vil engagere sig i at skabe din egen portefølje.

Kursus krav Minimum alder: 18 år Kvalifikationer: UK ansøgere: fire GCSEs (C eller derover). Minimum to A-niveauer (D eller derover) enhver NARIC anerkendte ækvivalens Sprogfærdighed: IELTS 5,5 (min 5,0 i hver komponent.) PTE 51 TOEFL (HIH) 87 - min (min 51 i hver komponent.). L-21, R-22, S-23, W-21 Modne studerende: (over 21) accepteres under forudsætning af tilfredsstillende læse- og regnefærdigheder tests, erhvervserfaring (hvis relevant) og en stærk personlig erklæring [-]

Hnc I Mode Og Tekstiler

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Den HNC i Mode og Tekstil vil udstyre dig med en bred vifte af kreative og tekniske færdigheder, som vil give dig mulighed for at arbejde som en mode eller tekstildesigner inden for branchen. At studere mode i hjertet af London, vil give dig mulighed for at udnytte de vidunderlige kulturelle faciliteter til at inspirere og udvikle dit arbejde. [+]

HNC i mode og tekstil

Den HNC i Mode og Tekstil vil udstyre dig med en bred vifte af kreative og tekniske færdigheder, som vil give dig mulighed for at arbejde som en mode eller tekstildesigner inden for branchen. At studere mode i hjertet af London, vil give dig mulighed for at udnytte de vidunderlige kulturelle faciliteter til at inspirere og udvikle dit arbejde.

Kursus krav Minimum alder: 18 år gammel Kvalifikationer: UK ansøgere: fire GCSEs (C eller derover). Minimum to A-niveauer (D eller derover) enhver NARIC anerkendte ækvivalens Sprogfærdighed: IELTS 5,5 (min. 5,0 i hver komponent) PTE 51 (min. 51 i hver komponent) TOEFL (HIH) 87 - min. L-21, R-22, S-23, W-21 Modne studerende: (over 21) accepteres under forudsætning af tilfredsstillende læse- og regnefærdigheder tests, erhvervserfaring (hvis relevant) og en stærk personlig erklæring [-]

Foundation Year

Stiftelsen I Kunst Og Design

på universitet Fuldtid 9 måneder February 2018 Det Forenede Kongerige London

Fonden Kunst og Design program giver de studerende med en værdifuld indføring i en bred vifte af kreative fag. [+]

Fonden Kunst og Design program giver de studerende med en værdifuld indføring i en bred vifte af kreative fag.

Dette program vil blive undervist i samarbejde med LSBF akademisk fakultet. Det er akkrediteret af Edexcel, Storbritanniens største ordregivende myndighed og det giver høj kvalitet, professionel og nyskabende programmer, almindeligt kendt og respekteret af arbejdsgiverne.

Minimum alder: UK / EU-studerende - 16 år, Internationale studerende - 18 år Engelsk sprogfærdighed: IELTS 5,0 eller tilsvarende (med en komponent på 4,5) Alternativ: For modne studerende med få eller ingen formelle kvalifikationer skal gælde med oplysninger om alder, erhvervserfaring, herunder eventuelle frivillige arbejde, og alle andre relevante erfaringer siden forladt skolen. Portefølje af arbejde relevant for område af undersøgelsen [-]

Kursus

CPD I Fashion Business

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Med vores Fashion Business kursus og emner vil du lære om de principper, der er ansat af dagens modebranchen fra markedsføring, forfremmelse til at købe, merchandising og forsyningskæden og en effektiv ledelse. [+]

Med vores Fashion Business kursus og emner vil du lære om de principper, der er ansat af dagens modebranchen fra markedsføring, forfremmelse til at købe, merchandising og forsyningskæden og en effektiv ledelse.

Efter at have afsluttet vores Fashion Business kursus, vil du have en omfattende forståelse af modebranchen og hvordan det fungerer, herunder aktuelle og fremtidige tendenser og nye udviklinger.

16 og derover

[-]

Cpd I Grafisk Design

på universitet Fuldtid 1 år February 2018 Det Forenede Kongerige London

Med vores Digital Graphic Design Professional Development programmer, vil du få en forståelse af designprocessen, hvordan man kan planlægge og udvikle ideer, og hvordan du bruger billeder og tekst i design arbejde med henblik på kommunikation. [+]

Med vores Digital Graphic Design Professional Development programmer, vil du få en forståelse af designprocessen, hvordan man kan planlægge og udvikle ideer, og hvordan du bruger billeder og tekst i design arbejde med henblik på kommunikation.

Arbejder med industriel standard software som Adobe InDesign, Illustrator og Photoshop, vil du udvikle en portefølje af projekter, der vil hjælpe dig med at forfølge en karriere inden for designområdet.

Kursus krav

16 og derover

[-]

Digital Fotografi Og Photoshop

på universitet Fuldtid Deltid 10 uger March 2018 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Dette kursus introducerer dig i arbejdet med et digitalkamera og hvordan du kan omdanne og forbedre dine fotos på computeren ved hjælp af Adobe Photoshop. Kurset er designet til dem, der ejer et digitalkamera og vil maksimere sit potentiale og lære de grundlæggende færdigheder til at forbedre din digitale fotografering. [+]

Digital fotografi og Photoshop

Dette kursus introducerer dig i arbejdet med et digitalkamera og hvordan du kan omdanne og forbedre dine fotos på computeren ved hjælp af Adobe Photoshop. Kurset er designet til dem, der ejer et digitalkamera og vil maksimere sit potentiale og lære de grundlæggende færdigheder til at forbedre din digitale fotografering.

Kursus krav Minimum alder: 16 Engelsk sprogfærdighed: mellemliggende Kvalificeret til at studere i Storbritannien [-]

Digital Grafisk Design Fundamentals

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 10 uger March 2018 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Dette kursus giver dig en solid introduktion til Adobe Creative Suite 6 * applikationer: Photoshop, Illustrator og InDesign. Du vil få en stærk forståelse af de principper for visuelle sprog, øge din tillid til beslutningsprocessen og bidrage til at udvikle din sans for design. [+]

Digital grafisk design Fundamentals

Dette kursus giver dig en solid introduktion til Adobe Creative Suite 6 * applikationer: Photoshop, Illustrator og InDesign. Du vil få en stærk forståelse af de principper for visuelle sprog, øge din tillid til beslutningsprocessen og bidrage til at udvikle din sans for design.

Kursus krav

Minimum alder: 18 år, engelsk sprogfærdighed: mellemliggende og berettiget til at studere i Storbritannien.

VARIGHED

10 uger (Deltid) 3 uger (Fuldtid)

[-]

Introduktion Til Mønster Skæring

på universitet Deltid 10 uger March 2018 Det Forenede Kongerige London

På dette kursus, vil du lære de grundlæggende elementer i mønster skæring, eksperimenterer med dart manipulation ved hjælp af grundlæggende blokke. Hver proces at skære du vil gennemgå, vil blive fulgt ved at dokumentere processen både fotografisk og med maskine syet prøver, hvilket skaber en værdifuld teknisk dossier, velegnet til job og universitet interviews. [+]

Introduktion til mønsterskæring

På dette kursus, vil du lære de grundlæggende elementer i mønster skæring, eksperimenterer med dart manipulation ved hjælp af grundlæggende blokke. Hver proces at skære du vil gennemgå, vil blive fulgt ved at dokumentere processen både fotografisk og med maskine syet prøver, hvilket skaber en værdifuld teknisk dossier, velegnet til job og universitet interviews.

Kursus krav

Minimum alder: 18 år, engelsk sprogfærdighed: mellemliggende og berettiget til at studere i Storbritannien.

[-]

Kontakt
Postadresse
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Besøgsadresse
9 Holborn
London

London, England, EC1N 2LL GB
Besøgsadresse
UK Online, GB