LAL Language Centres

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær engelsk med LAL!

Store destinationer og en bred vifte af kurser

Vi har over 30 års erfaring med at yde fremragende sprogundervisning og spændende fritidsaktiviteter for engelske elever. Med sprogcentre i top engelsktalende destinationer, herunder London, Boston og Cape Town, tilbyder vi et komplet udvalg af engelsksprogede kurser, der dækker alt fra General English til Eksamenforberedelse, Videregående Uddannelse og Læreruddannelse på alle niveauer fra begyndere til avancerede.

Student-centreret læring

Engelskundervisning er kernen i vores forretning, og vores lærere er dygtige til at skræddersy vores lektioner for at gøre dem engagerende og dynamiske, samtidig med at de opfylder hver elevs behov. Alle LAL-lærere er uddannede, erfarne engelsksprogede engelsksprogede, der er lidenskabelige til engelsk.

Borgere i verden

På LAL bliver du en fuldt udbygget "borger i verden". Du møder, lærer og socialiserer med elever fra hele verden og skaber venskaber og har oplevelser, som vil vare i livet - alt sammen mens du forbedrer din engelsk.

Sørget for dine behov

LAL tilbyder en ekstraordinært varm og venlig familieoplevelse, hvor vores elever føler sig hjemme straks. LAL's dedikerede medarbejdere går ud af deres måde for at sikre, at hver elev føler sig glad i hele deres ophold. Du vil blive undervist i klasser med højst 15 studerende, så du får personlig opmærksomhed fra læreren, mens du er i stand til at interagere og øve med en række andre elever i klassen.

Fuldt akkrediterede skoler

LAL Language Centres (LALLC) er alle fuldt akkrediteret af anerkendte ordinerende nationale myndigheder på hvert sted. I Storbritannien er LAL-programmer akkrediteret af Accreditation UK, en ordning overvåget i fællesskab af British Council og English UK. Deres sommerskoler er blevet navngivet som "Centers of Excellence" af EL Gazette. I USA er deres programmer akkrediteret af CEA, og de er medlemmer af AAIEP og NAFSA; i Malta er de akkrediteret af FELTOM og EFL Monitoring Board; og i Sydafrika anerkendes deres programmer af EDUSA. LAL opnår jævnligt fordele af ekspertise på tværs af en række kriterier for deres engelsksprogede programmer og tilhørende tjenester til studerende.

LAL Advantage - vores online platform

Vores online platform er inkluderet for alle studerende i Storbritannien, USA og Sydafrika. Før du ankommer: Når du bestiller hos LAL i England, USA og Sydafrika, får du et unikt login, så du får adgang til vores LAL Advantage portal og app med information om dit kursus, niveau tester og meget mere at forberede du for din ankomst til vores skoler.

Placeringer

London

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 8892 5423

Lauderdalefortet

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Lauderdalefortet, Florida, USA
Telefonnummer
+1 954-644-5985

Cape Town

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Cape Town, Western Cape, Sydafrika
Telefonnummer
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1803 558555

Boston

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, USA