Læs den officielle beskrivelse

Lær engelsk med LAL!

Store destinationer og en bred vifte af kurser

Vi har over 30 års erfaring med at yde fremragende sprogundervisning og spændende fritidsaktiviteter for engelske elever. Med sprogcentre i top engelsktalende destinationer, herunder London, Boston og Cape Town, tilbyder vi et komplet udvalg af engelsksprogede kurser, der dækker alt fra General English til Eksamenforberedelse, Videregående Uddannelse og Læreruddannelse på alle niveauer fra begyndere til avancerede.

Student-centreret læring

Engelskundervisning er kernen i vores forretning, og vores lærere er dygtige til at skræddersy vores lektioner for at gøre dem engagerende og dynamiske, samtidig med at de opfylder hver elevs behov. Alle LAL-lærere er uddannede, erfarne engelsksprogede engelsksprogede, der er lidenskabelige til engelsk.

Borgere i verden

På LAL bliver du en fuldt udbygget "borger i verden". Du møder, lærer og socialiserer med elever fra hele verden og skaber venskaber og har oplevelser, som vil vare i livet - alt sammen mens du forbedrer din engelsk.

Sørget for dine behov

LAL tilbyder en ekstraordinært varm og venlig familieoplevelse, hvor vores elever føler sig hjemme straks. LAL's dedikerede medarbejdere går ud af deres måde for at sikre, at hver elev føler sig glad i hele deres ophold. Du vil blive undervist i klasser med højst 15 studerende, så du får personlig opmærksomhed fra læreren, mens du er i stand til at interagere og øve med en række andre elever i klassen.

Fuldt akkrediterede skoler

LAL Language Centres (LALLC) er alle fuldt akkrediteret af anerkendte ordinerende nationale myndigheder på hvert sted. I Storbritannien er LAL-programmer akkrediteret af Accreditation UK, en ordning overvåget i fællesskab af British Council og English UK. Deres sommerskoler er blevet navngivet som "Centers of Excellence" af EL Gazette. I USA er deres programmer akkrediteret af CEA, og de er medlemmer af AAIEP og NAFSA; i Malta er de akkrediteret af FELTOM og EFL Monitoring Board; og i Sydafrika anerkendes deres programmer af EDUSA. LAL opnår jævnligt fordele af ekspertise på tværs af en række kriterier for deres engelsksprogede programmer og tilhørende tjenester til studerende.

LAL Advantage - vores online platform

Vores online platform er inkluderet for alle studerende i Storbritannien, USA og Sydafrika. Før du ankommer: Når du bestiller hos LAL i England, USA og Sydafrika, får du et unikt login, så du får adgang til vores LAL Advantage portal og app med information om dit kursus, niveau tester og meget mere at forberede du for din ankomst til vores skoler.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

LAL Language Centres

Cambridge FCE eksamen vil give dig en kvalifikation, der er anerkendt af tusindvis af virksomheder og uddannelsesinstitutioner over hele verden. Vores erfarne lærere gør ... [+]

Cambridge FCE, CAE

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Der er tre forskellige typer certifikater, som du kan tage: Cambridge English First (FCE), Cambridge English Advanced (CAE) og Cambridge English Proficiency (CPE). Vi har 6 eller 10 uger muligheder (afhængigt af dit engelskniveau) på alle vores placeringer.

Cambridge eksamener er designet til at bestemme dit niveau for engelsk til både arbejde og studieformål. Hver af de forskellige eksamener er blevet oprettet for at teste eleverne på forskellige niveauer og afprøve de fire færdigheder i det engelske sprog: læsning, skrivning, lytning og tale. Prøverne vil også se på dit niveau af ordforråd og grammatik.... [-]

Det Forenede Kongerige London USA Fort Lauderdale Boston Paignton Sydafrika Cape Town  + 4 Mere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
6 - 10 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
LAL Language Centres

Det generelle engelskkursus dækker de fire hovedfærdigheder, du har brug for at skrive og tale engelsk (læsning, skrivning, lytning og tale) med vægt på praktisk kommunik ... [+]

Generel

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Generelle engelske kurser på LAL giver den perfekte blanding af aktuel samtale for at forbedre lytte- og taleværdier kombineret med specifikke grammatik og ordforrådssessioner med fokus på aktuelle elevbehov.

Med over 30 års erfaring tilbyder LAL en lærerig atmosfære i modsætning til enhver anden sprogskole. At studere engelsk i et multikulturelt miljø giver oversøiske studerende en reel mulighed for at dykke ind i kulturel rigdom.

Lærere trækker på nuværende EFL-metoder, herunder opgavebaseret læring og kommunikative tilgange til at engagere og udfordre eleverne i et venligt og støttende miljø. At lære engelsk bliver sjovt og engagerende i hænderne på vores kreative lærere, der elsker hvad de gør, og hvem deler deres passion for engelsk med studerende fra hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige London USA Fort Lauderdale Boston Paignton Sydafrika Cape Town Malta Sliema  + 6 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
LAL Language Centres

Her på LAL kan vi hjælpe dig med IELTS eksamen forberedelse og få dig på den rigtige vej til at opnå en universitetsuddannelse i Storbritannien. Vi har erfarne lærere, de ... [+]

IELTS

London, Torbay, Cape Town

IELTS står for International English Language Testing System og er brugt af universiteter rundt om i verden for at vurdere sprogniveauet for ikke-indfødte engelsktalende.

Dette er et væsentligt krav til engelsktalende universiteter, og det er en international kvalifikation anerkendt af over 9000 organisationer rundt om i verden.

Her på LAL kan vi hjælpe dig med IELTS eksamen forberedelse og få dig på den rigtige vej til at opnå en universitetsuddannelse i Storbritannien. Vi har erfarne lærere, der har brugt mange år på at undervise IELTS eksamenskurser, en bred vifte af ressourcer og et venligt og støttende læringsmiljø. Vores lærere forstår hvad IELTS-eksaminatorer er på udkig efter og kan give dig tips og strategier for at maksimere din chance for at opnå en god score.... [-]

Det Forenede Kongerige London Paignton Sydafrika Cape Town  + 1 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
LAL Language Centres

Dette kursus er et eksamensforberedende kursus for luftfartsfagfolk og de, der planlægger at komme ind i branchen, der skal nå og vedligeholde niveau 4 (operationelt) som ... [+]

Engelsk for luftfart: ICAO niveau 4 forberedelse i USA

USA: Fort Lauderdale eller Boston

ICAO niveau 4-færdigheder er et krav til kommercielle og private flyselskaber, herunder helikopterpiloter, der flyver internationalt Flyvekontrolpersonale (ATCO'er) og assistenter alle, der bruger luftbaseret talekommunikation til internationale flyoperationer.

LAL Language Centres i USA tilbyder et 10 ugers forberedelseskursus for ICAO Level 4-eksamen. Det omfatter 20 lektioner om ugen (15 timer) og har et minimumsniveau krævet af B1 Intermediate. Kurset er tilgængeligt for studerende med turistvisum (B1 / B2), Visa Waiver eller F-1 Student Visa (med ekstra timer). Studerende tager eksamen på stedet i slutningen af ​​programmet.... [-]

USA Fort Lauderdale Boston
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
10 - 10 uger
på universitet
Læs mere på dansk