Kingston College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kingston College er en stor leverandør af fuld tid, deltid og bachelor-kurser i Kingston upon Thames. Beliggende i South West London, tæt på Themsen i en blomstrende bymidte, College tilbyder både akademiske og erhvervsmæssige kurser fra niveau 1 til 6 og giver de studerende med en venlig, stimulerende miljø for undersøgelse.

Vores historiske købstad er fyldt med fantastiske butikker, restauranter, caféer, fritidsklubber og en multiplex biograf. Det har også fremragende transportforbindelser og det centrale London ligger kun 25 minutter væk med tog. Kingston selv er konsekvent stemt som en af ​​de lykkeligste steder at bo i London.

Som udbydere af lærling uddannelse på tværs af mange brancher, har vi arbejdet med store og velkendte arbejdsgivere såsom British Airways, L'Oreal og South West Trains i mange år.

Vores Internationale studerende er understøttet af et højt kvalificeret team, der giver fortrolige råd og vejledning på alle områder og sociale arrangementer for at hjælpe dem med at træffe venner og kontakter.

Kingston akademiets Higher Education bestemmelse tilbyder bachelorer et levedygtigt alternativ til universitetets kurser. I modsætning til traditionelle universiteter, tilbyder vi lavere studieafgifter, små klassestørrelser, en-til-en støtte og fremragende beskæftigelsesudsigter.

Placeringer

Kingston upon Thames

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 8546 2151