Læs den officielle beskrivelse

Der er en vis entydighed om King Edward VI College - en kvalitet, der tiltrækker nysgerrige og engagerede studerende, en som lokker personale til at blive i stedet for at komme videre, en, der inviterer os alle, studerende og medarbejdere til at lytte, samarbejde og lære af hver Andet. Som en potentiel studerende vil du gerne vide, hvad denne kvalitet er. Du vil gerne måle dette mod dine forventninger og dine forventninger til den type post-16-uddannelse, der bedst tjener dig på dette næste trin i din uddannelse og udvikling. Du får et glimt af denne bestemte, unikke kvalitet, som du gennemgår prospektet.

For at komme i gang, lad mig prøve at kortlægge, hvad der gør dette college så specielt:

Store studerende

Selvfølgelig er der ingen 'typisk' King Eds elev, og det er netop derfor vores elever er så bemærkelsesværdige. Vores elever er forskellige i enhver forstand af ordet: etnisk, ideologisk og personligt. Vi fejrer denne mangfoldighed ved at vide, at det bidrager til et levende samfund, hvor alle mennesker er værdsatte. Ja, der er fælles grund - eleverne kommer til denne kollegium med en tørst efter læring og et ønske om at opnå, hvad enten de er i klasseværelset, i kunstnerisk præstationer, i konkurrencedygtige sportsgrene eller i college debatter. Vores elever udvikler sig akademisk, kreativt og personligt, og de respekterer og sætter pris på hinandens præstationer såvel som stolthed i deres egen. Store studerende er en del af, hvad der gør dette college så karakteristisk.

Store personale

Som Principal tager jeg stor stolthed i det hårde arbejde, engagement og omhu for personalet hos King Ed. Det er et privilegium at arbejde med sådanne ekstraordinære kolleger. Hvordan kan jeg bedst beskrive vores lærere? Lidenskabelige om deres emner, inspirerende i klasseværelset og villige til at hjælpe og støtte eleverne hvert trin i vejen, er vores lærere uforlignelige. Vores team af dedikeret supportpersonale gør jobbet for vores lærere muligt; venlige, imødekommende og lige så hårdtarbejdende sikrer vores medarbejdere på tværs af alle supportfunktioner, at kollegiet løber problemfrit, og at eleverne støttes på alle mulige måder. Stor stab er afgørende for excellence.

Great college

To nye state-of-the-art bygninger bidrager til vores stadigt bedre fysiske site. Men det er ikke de bygninger, der gør et kollegium stort. Det er folket. Uddannelse skal være transformativ og ved King Ed er det. Det er både de studerende og det personale, der skaber et sådant levende, transformerende læringssamfund. Det er folkene hos King Ed, der står bag succeshistorien, som placerer os som en af ​​de ti øverste halvdelskollegier nationalt. Det er virkelig de mennesker, der gør dette college godt.

Ethos og værdier

Kernen i alle vores planer for fremtiden er en enkelt overordnet prioritet: velfærd og fortsatte succes for vores elever. Det er det, der ligger i centrum for vores kollegiums mission og værdier.

Vores mission

At udfordre hver elev til at opnå personlig og akademisk ekspertise, der fører til forbedrede livs- og karrieremuligheder.

Ligestilling og mangfoldighed

Kollegiet er forpligtet til at skabe og fremme et inklusivt læringssamfund, hvor mangfoldighed fejres, hvor ulighed og stereotyper udfordres, og hvor alle mennesker behandles med værdighed og respekt.

Dette er ikke bare en tom sætning - fremme af lige muligheder er kernen i kollegiet mission statement og dets ethos gennemsyrer kollegiet værdier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

A-levels

King Edward VI College

Biologi beskrives som 'livets viden' og biologer arbejder på mange forskellige og forskellige områder, herunder cellebiologi, medicin, fødevareproduktion og økologi. Kurs ... [+]

Mest populære emner:

biologi

Biologi beskrives som 'livets viden' og biologer arbejder på mange forskellige og forskellige områder, herunder cellebiologi, medicin, fødevareproduktion og økologi. Kurset er opdelt i 6 moduler, der dækker en lang række emner, herunder cellebiologi, biokemi, DNA struktur, funktion og celledeling, gasudveksling hos dyr og transport i planter og dyr, sygdom og immunrespons, biodiversitet og klassificering af planter og dyr og se på biokemien for fotosyntese og respiration og forskning i genetisk arv, kontrol af genekspression, genteknologi, kloning og bioteknologi og økologi.

psykologi

Psykologi er den teoretiske undersøgelse af menneskets sind og adfærd og hjælper med at forbedre vores forståelse af en lang række spørgsmål. Kurset udvikler din kommunikation, dataanalyse og informationsteknologi færdigheder. I løbet af det første år vil du gennemføre en række praktiske undersøgelser, og i andet år vil du videreudvikle din teoretiske og videnskabelige viden gennem applikationer som kriminel og klinisk psykologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Stourbridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk