Kensington and Chelsea College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sikring af, at du er på rette kurs er vigtigt for os, hvorfor vi har et team af engagerede, kvalificerede rådgivere klar til at hjælpe og støtte dig i at gøre denne beslutning for at studere med os.

Vores venlige, støttende personale er klar til at sikre, at du har en fremragende oplevelse fra ordet gå. Dette omfatter vores højt kvalificerede undervisning og forelæsninger personale, der er blandt de bedste i branchen tilsluttet og prisbelønnede vejledere du kunne ønske.

Vores kurser også komme med et stærkt fokus på at give de studerende adgang til unikke læring erfaringer. Disse omfatter masterclasses og netværksmuligheder med branchefolk, til iværksætter- og uddannelsesmuligheder såsom salg arbejdet London'S ikoniske Portobello Market, At arbejde placeringer med højt profilerede arbejdsgivere, herunder Hemingway design og Chanel.

Begge vores vigtigste centre er baseret i levende, spændende steder i hjertet af London. Vores er ved den berømte Kings Road, Mens vores Kensington Centre ligger i hjertet af trendy Portobello. Den College har også stærke forbindelser og partnerskaber med mange af verdensklasse organisationer omkring den, hvilket har ført til nogle fantastiske oplevelser for vores studerende, herunder arbejdspladser på Victoria and Albert Museum og Science Museum. Succesen for vores elever er en af ​​de mange ting, der får os til at skille sig ud som en College. Hvert år producerer vi nogle af branchens dygtigste stjerner som vores tidligere millinery studerende Justin Smith, som hjalp med at skabe den medaljon båret af Angelina Jolie i Disneys "Maleficent«.

Succesen med vores elever matches af vores højt profilerede nationale og internationale ry for verdensklasse i Creative Arts Inklusive Kunst, mode, Millinery, PHOTOGRAPHY, design og SKULPTUR. Vores højere uddannelse og adgang til videregående uddannelser er også usædvanlige. Mens vores ledelses- og fagudviklingskurser sammen med vores fagkurser i Sundhed og Omsorg, Hår og skønhed, Erhverv og Professional Studies og Multimedia, er nogle af de allerbedste i området. Vi er også stolte af at sige, at vores var gradvist udestående af Ofsted. Vi ved også, at hver elev er på udkig efter noget andet, hvorfor vi tilbyder hundredvis af muligheder fra fuld tid, deltid og aften kurser til Videregående uddannelse, arbejdsbaseret læring og lærlingeuddannelse.

Placeringer

London

Kensington and Chelsea College

Address
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 7573 3600

Programmer

Certificate