International Football Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FCV International Football Academy baseret i Stamford tilbyder akademiske fodboldkurser for håbende fodboldspillere på 14 år og derover.

Tidligere studerende har fundet Pathways til professionelle fodboldklubber i Storbritannien , Europa , USA eller på et betydeligt højere niveau i deres hjemland, hvor mange fortsætter med at repræsentere deres landshold. Kurser spænder fra en uge til tre år, som alle kombinerer fodbold og uddannelse.

Hvad vi tilbyder

FCV International Football Academy er af beboelsesmæssig karakter med indkvartering på stedet, måltider og elevernes velfærd inkluderet og er højt overvåget og løber til en professionel fodboldklub og universitetsstandard.

Fodboldakademiets faciliteter omfatter brugen af ​​en stadionsklads, højkvalitets træningspladser, studiecenter, gymnastiksal og indendørs faciliteter, hvor målet er at opdage yderligere talent efter en periode med intensiv coaching, der er designet til at forbedre hvert enkelt persons spil såvel som at give en uddannelse, der passer til dine behov.

FCV International Football Academy tilbyder en række kurser, herunder det toårige BTEC Sports Studies kursus, der leveres af det verdensberømte center for sports excellence Loughborough College, et af Akademiens uddannelsespartnere.

Loughborough College blev grundlagt i 1909 og har etableret et stolt og langvarigt ry for at levere fremragende niveauer af høj kvalitet i hele Storbritannien.

Fodboldakademiet kan nu tilbyde kurser til heltidsstuderende, der starter med os i januar hvert år, samt september og kan tilbyde deltidskurser til vores kortkursusstuderende.

Engelsk Sprog, 'A' -niveauer og -grader kan også studeres, mens de er på akademiet.

Alle medarbejdere har de relevante kvalifikationer og børnebeskyttelsespolitikker. Der er seminarer, workshops, besøg på fodboldkampe, gæstehøjttalere, herunder nogle af de store navne i fodbold, aftenunderholdning, teambuilding og mange andre aktiviteter, der er til gavn for din fodboldudvikling og gør kurset behageligt.

Hvis du føler at du eller din søn har evnen, talent og lyst til at spille spillet professionelt, kan det være at være den vigtigste beslutning i hans liv at deltage i FCV International Football Academy .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »