Inchbald School of Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, baseret i London, er en selvstændig skole for Boligindretning, Interior Decoration og Have Design, der tilbyder online og in-house kurser spænder fra Master of Arts programmer til korte introduktionskurser. Etableret i 1960, og den første indretning skole i Europa, Inchbald giver en bredt funderet uddannelse for designere, der ønsker at specialisere sig i high-end beboelse og kommercielle arbejde.

Med sin globale ry for ekspertise og årtiers erfaring, at studere hos Inchbald giver studerende til at finpudse deres talent og bringe deres individuelle holdning til design, sætte dem fast på vejen til succes. Skolen har en veletableret ry for alvorlige, praktisk uddannelse, der er designet til at forberede vores kandidater til at indtaste design erhverv og tæller blandt sine tidligere studerende nogle af de mest respekterede haven og indretningsarkitekter i verden.

Inchbald fremmer en fortsat relation med kandidater gennem portefølje konsultationer, praktikophold, praktikophold og karriererådgivning, både under kurset og videre ind i professionelle liv.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Programmer i haven design

på universitet Fuldtid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

Den Inchbald School of Design banebrydende haven design uddannelse i Storbritannien, der giver kurser, der fokuserede på haven design til hjemmet. Dette er fortsat vores speciale, men vi har udvidet og forfinet vores have design kurser for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter professionalisme. [+]

Kurser i Garden Design

Den Inchbald School of Design banebrydende haven design uddannelse i Storbritannien, der giver kurser, der fokuserede på haven design til hjemmet. Dette er fortsat vores speciale, men vi har udvidet og forfinet vores have design kurser for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter professionalisme.

Haven designskole opretholder stærke forbindelser med havedesign profession gør det muligt at placere studerende med etablerede designere. Vi fortsætter med at stolthed os på succesen af ​​vores studerende på markedet. Frontløbere i verden af ​​haven design omfatter Inchbald havedesign kandidater.

Vores Have Design Kurser

Den omfattende etårige kursus for Diplom i Garden Design forbereder eleverne til at komme ind i haven design erhverv. Gennem en række praktiske design projekter, understøttet af en forståelse af haven design principper og begreber, de studerende udvikle færdigheder i haven design, design analyse, plantning design, hårde landskabspleje og byggeri, tegning og præsentation.... [-]


Programmer inden for boligindretning

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

Kvaliteten af ​​interiør design kurser på Inchbald er anerkendt i hele indretningen erhverv. Blandt vores kandidater er mange 'første liga' designere i øjeblikket arbejder i hjemmet eller kommerciel indretning. Studere en interiør design kursus på Inchbald School of Design, uanset niveau eller varighed, er en udfordrende og underholdende oplevelse. [+]

Kurser i Interior Design

Kvaliteten af ​​interiør design kurser på Inchbald er anerkendt i hele indretningen erhverv. Blandt vores kandidater er mange 'første liga' designere i øjeblikket arbejder i hjemmet eller kommerciel indretning. Studere en interiør design kursus på Inchbald School of Design, uanset niveau eller varighed, er en udfordrende og underholdende oplevelse.

Den fuld tid, et akademisk år kerne Diploma kursus i Architectural Interior Design forbereder succesfulde kandidater til professionel praksis, med udvikling af praktiske og æstetiske design færdigheder, der er informeret af en vurdering af, hvad design handler om, sammen med tegning og præsentation ekspertise. Hvis du ønsker yderligere intellektuelle dybde i dine studier, kan du ansøge om Postgraduate eller kurser i Architectural Interior Design.... [-]