Inchbald School of Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, baseret i London, er en selvstændig skole for Boligindretning, Interior Decoration og Have Design, der tilbyder online og in-house kurser spænder fra Master of Arts programmer til korte introduktionskurser. Etableret i 1960, og den første indretning skole i Europa, Inchbald giver en bredt funderet uddannelse for designere, der ønsker at specialisere sig i high-end beboelse og kommercielle arbejde.

Med sin globale ry for ekspertise og årtiers erfaring, at studere hos Inchbald giver studerende til at finpudse deres talent og bringe deres individuelle holdning til design, sætte dem fast på vejen til succes. Skolen har en veletableret ry for alvorlige, praktisk uddannelse, der er designet til at forberede vores kandidater til at indtaste design erhverv og tæller blandt sine tidligere studerende nogle af de mest respekterede haven og indretningsarkitekter i verden.

Inchbald fremmer en fortsat relation med kandidater gennem portefølje konsultationer, praktikophold, praktikophold og karriererådgivning, både under kurset og videre ind i professionelle liv.

Placeringer

London

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA London, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB London, England, Det Forenede Kongerige