Imperial College of London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et fællesskab af problemløsere dedikeret til at finde innovative løsninger til verdens største udfordringer

Imperial College London er en verdensklasse ti universiteter med et internationalt ry for ekspertise i undervisning og forskning.

Imperial er konsekvent klassificeret blandt verdens bedste universiteter, og er forpligtet til at udvikle den næste generation af forskere, forskere og akademikere gennem samarbejde på tværs af discipliner.

Imperial er beliggende i hjertet af London og er et tværfagligt rum for uddannelse, forskning, oversættelse og kommercialisering, udnytte videnskab og innovation til at tackle globale udfordringer.

Fakta og tal

I 1907, Royal College of Science, Royal School of Mines og byen

  • Imperial er hjemsted for 17.000 studerende og 8.000 medarbejdere .
  • Over 6.700 grader uddeles af Imperial College London hvert år.
  • Vi er et internationalt samfund, der tiltrækker undergraduate fra mere end 125 lande .
  • Collegeet fokuserer på de fire hovedområder inden for videnskab, teknik, medicin og erhvervsliv og er kendt for sin anvendelse af disse færdigheder til industri og virksomhed.
  • Excellence i uddannelse er kernen i Imperial's ethos og afspejles i Storbritannien og internationale placeringer.
  • Imperial er hjemsted for den største koncentration af high-impact forskning af ethvert større britisk universitet.
  • Imperial har en Silver Athena Swan-pris, som anerkender fremme kvinders karriere inden for videnskab, teknologi, teknik, matematik og medicin i den akademiske verden.
  • Distinguished medlemmer af kollegiet har medtaget 14 nobelpristagere og tre feltmedalister .

Global Imperial

Imperial er Storbritanniens mest internationale universitet. Imperials globale samarbejder, opdagelser og netværk omdanner liv og skaber muligheder i Storbritannien og rundt om i verden.

Collegeets ekspertise - det er konsekvent rangeret blandt verdens top ti universiteter - stammer fra sine talentfulde studerende og medarbejdere, der kommer fra hele verden og støtte fra et globalt netværk af alumner, venner og samarbejdspartnere. Imperial er et globalt akademisk samfund, hvor folk fra forskellige kulturer bidrager med forskellige perspektiver, nye ideer og nye tilgange til løsning af komplekse problemer.

60% af kejsers elever kommer fra uden for Storbritannien, herunder 20% fra andre europæiske lande. To tredjedele af Imperial forskning omfatter en international samarbejdspartner, der omfatter akademiske kolleger i mere end 130 lande.

Vi mener, at innovation trives "når kulturer kolliderer og samarbejder". Derfor forsvarer vi vores internationale værdier og tænker og handler internationalt.

Vi er internationale

Hvad betyder det for dig at være internationalt? Vores medarbejdere deler deres erfaringer med internationalt samarbejde og partnerskaber.

Placeringer

Kensington

Address
South Kensington Campus
SW7 2AZ Kensington, England, Det Forenede Kongerige