ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi har arbejdet i 15 år og tilbyder 13 til 18-årige en afbalanceret sommeroplevelse af læring, sjov og kultur, hvor studerende kan vokse i et opmuntrende og støttende miljø, mens de har det sjovt og får nye venner fra hele verden.

ISSOS blev skabt med en klar mission i tankerne: At skabe et sikkert sted for mennesker at lære og vokse. Som sådan leverer vi et velafbalanceret, overvåget sommerprogram, hvor studerende vælger akademiske og valgfrie klasser, der passer til deres behov og bredere interesser. Vi tilbyder vores studerende mulighed for at få livet i sommerens eventyr, hvor fokus er på personlig sikkerhed og velvære, individuel instruktion af kvalitet og en unik international oplevelse.

Placeringen af vores sommerskoler er nøje udvalgt på grund af deres sikre, stimulerende og inspirerende campusser. De historiske og kulturelle placeringer i St. Andrews og Yale giver de studerende mulighed for at opleve livet på disse eksklusive universiteter i et sikkert miljø. Ved at deltage i ISSOS har de studerende mulighed for at opleve Storbritannien og USA som et sted at bo, studere og arbejde. På grund af uundgåelige forsinkelser (forårsaget af Covid-19-pandemien) i slutdatoer for vores 2021-session i Cambridge vender denne campus nu tilbage i sommeren 2022.

ISSOS er en værdiledet virksomhed, der tilbyder en værdiledet uddannelse, hvor vi bestræber os på at levere programmer af højeste kvalitet på de sikreste steder ledet af et inspirerende team. Vi byder studerende fra over 80 nationaliteter velkommen, der skaber en international familie, hvor venskaber spænder over hele verden og varer langt ud over sommeren.

Hvad gør ISSOS anderledes?

  • Højkvalitetsprogrammer, hvoraf nogle er eksklusive til ISSOS
  • Velkommen studerende fra over 80 nationaliteter
  • 40% af de studerende vender tilbage år efter år
  • Vi accepterer kun 10% af hver nationalitet og sikrer en virkelig international oplevelse
  • Sommerpersonalet er eksperter inden for deres område, fra fuldt kvalificerede engelsksprogede lærere til PGA Golf Pros
  • Vi er en værdi-ledet forretning med 9 værdier i vores kerne, der løber gennem alt, hvad vi gør

Mennesker og ISSOS

Hos ISSOS er vi stolte af kun at bruge højt kvalificerede og motiverede medarbejdere. Alle vores lærere er nøje udvalgt på grund af deres kvalifikationer, ekspertise og erfaring og bringer med sig en energi og entusiasme for at undervise og interagere med unge inden for både vores akademiske og ekstraundervisningsprogrammer. Der er et forhold mellem personale og studerende på 1: 5, og klasser holdes bevidst små for at give individuel opmærksomhed og personlig instruktion.

Ud over at give akademiske standarder af høj kvalitet til vores sommerstuderende, er vores lærere også beboere på sovesale og bakkes op af rådgivere, der fungerer som rollemodeller og passer på vores studerendes velfærd. Succesen med vores sommerprogrammer hviler på vores læreres og rådgivers engagement og entusiasme og deres fælles mål om at gøre ISSOS til en virkelig unik og spændende oplevelse for alle studerende.

Placeringer

Saint Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Skotland, Det Forenede Kongerige

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, England, Det Forenede Kongerige

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig