Læs den officielle beskrivelse

Hvad er specielt om universitetet?

Ofte beskrevet som en af ​​de smukkeste campusser i Storbritannien, er University of Stirling campus unikt. Beliggende i en ejendom på 330 hektar med egen loch og slot, omgivet af det smukke skotske landskab. Dette skaber en afslappet og fredelig atmosfære. Og med 11.000 studerende vil du føle en stor del af samfundet der.

MacRobert Arts Center er det kulturelle centrum af campus. Med sin egen offentlige kunstsamling og teater, hvor du kan se live komedie og dans forestillinger. Der er også en biograf, der skærer indie og Hollywood-film.

Leder du efter et sjovt sted at mødes med venner på campus? Der er tre kaffebarer og ti restauranter og barer at vælge imellem. Nyd et hjemmelavet måltid - vælg mellem italienske, amerikanske, britiske og traditionelle skotske fødevarer. Se levende sport, deltage i en pub quiz eller syng dit hjerte ud på karaoke!

Ikke en morgenperson? Intet problem. Med 24/7 adgang til computere på tværs af campus, kan du studere på det tidspunkt, der passer dig bedst. Hver cafe har WiFi-adgang, så du kan tage din bærbare computer og studere der også.

Universitetsbiblioteket har over 300.000 bøger, 46.000 e-bøger og 45.000 e-tidsskrifter. Studiezonen giver 24/7 adgang til studiepladser, pc'er og printfaciliteter - alt hvad du behøver for vellykkede studier! Og karriere- og beskæftigelsestjenesten tilbyder specialistrådgivning fra fakultetorienterede karriere og beskæftigelseskonsulenter.

Regelmæssig motion er en fantastisk måde at forblive glad og sund i løbet af dine studier. Du har adgang til en 50 meter swimmingpool, fitnesscenter og fuldt udstyret fitness suite, udendørs pladser og indendørs squash og tennisbaner. Vil du prøve din hånd på golf? En driving range og en ni hullers golfbane surround Airthery Castle for dig at bruge. Du vil finde over 50 sportsforeninger og samfund til at deltage i Stirling.

Har du brug for at købe en bog? Arranger en flyvning? Indsamle en recept? Du kan gøre alt på campus. Shoppingområdet har en bank, rejsebureau, boghandel, supermarked og apotek.

Forbereder dig til succes

Du kan finde at studere i Storbritannien anderledes end hvad du er vant til. Bare rolig, det venlige lærerpersonale er der for at hjælpe dig med at tilpasse. De vil vise dig, hvordan du udfører din forskning og refererer til dine kilder.

Du får masser af øvelse og support med at skrive akademiske essays og lave præsentationer. Når tiden kommer, vil du være klar til din grad.

Et godt sted at lære

Deltag i et fællesskab af studerende fra over 115 lande. Fordi det er et campus-baseret universitet, er atmosfæren venlig, omgængelig og tæt. Stirling blev rangeret som nr. 1 for 'et godt sted at være' (ISB 2012).

Universitetet er forpligtet til at sikre, at du har den bedste elevoplevelse i Storbritannien. De arbejder tæt sammen med eleverne for at levere den bedste service og uddannelser muligt. Derfor har de opnået en 5-stjernet excellence-pris for undervisning, faciliteter og inklusivitet i 2014 QS Stars University Ratings.

Et studiecenter designet til dig

Du finder INTO Center i hjertet af campus, kun få minutter væk fra University of Stirling bibliotek, sportscenter og Students Union.

Bekymret for at bo hjemmefra? Der er ingen grund til at være. Når du vil tale med nogen, skal du gå til INTO Center. Støttetjenesterne er baseret der. Følelse af hjemsted? Problem med din bolig? Uanset problemet er de der for dig, når du har brug for dem.

Flytning til et nyt land er et stort skridt, men de hjælper dig med at bosætte sig. Det venlige supportpersonale hjælper dig med at åbne en britisk bankkonto og registrere dig hos en læge. Har du brug for hjælp til dit visum? Kom sammen til et af visumværkstederne, og de vil sortere det sammen.

Hvad med at lave venner? At bo i studielokaler betyder, at du altid vil være kernen i handlingen. Du vil få venner fra det øjeblik du ankommer på campus. Dine medstuderende kan ikke vente med at møde dig!

INTO Center organiserer nogle sjove aktiviteter og ture til dig og dine nye venner. Dette giver dig en god bindetid uden for klasseværelset. Glem ikke, du kan deltage i nogen af ​​de 100 klubber og samfund på universitetet. De er en vidunderlig måde at gøre venner, der deler dine interesser.

I University of Stirling Services

Den helt nye undervisningsmulighed blev åbnet i september 2017. Faciliteterne i centret omfatter:

  • Velkommen Skrivebord - åben mandag til fredag ​​kl. 08.30-17.30.
  • Forelæsningsteater - et stort multifunktionsrum hvor du vil have foredragsklasser.
  • Undervisningsrum - 10 undervisningsværelser, alle udstyret med interaktive elektroniske skærme.
  • Sociale rum - masser af pladser rundt om centrum, hvor du kan slappe af og slappe af med venner.
  • Learning Resource Center (LRC) - adgangsstuderende materialer, såsom bøger, tidsskrifter og aviser samt computere og trykfaciliteter.
  • I Café og Restaurant - der serveres en række forfriskninger med internationale studerende i tankerne.


Moderne, interaktive klasseværelser

Hvert klasseværelse har den nyeste læringsteknologi. Skrivebordene har indbyggede computere, der er forbundet til de interaktive tavler, så det er nemt at blive involveret. Du vil ikke bare sidde og lytte til nogen snakke - du vil lære ved at gøre. Du vil elske at interagere med alt.


At lære ud over klasseværelset

Du har også adgang til Succeed, universitetets virtuelle læringsmiljø. Det betyder at du kan downloade forelæsningsnotater og kursusindhold undervejs. Og du kan deltage i online diskussioner med klassekammerater og dine vejledere.

Learning Resource Center er et dedikeret læringsrum, der indeholder studieområder og ting at låne. Du finder bøger, dvd'er, tidsskrifter, cd'er og aviser der. Har du brug for at udskrive eller scanne noget? Kom sammen til Learning Resource Center.


Caféer på campus

Det er vigtigt at tage regelmæssige pauser, når de studerer. For tidspunkter, hvor du skal genoplive, finder du tre forskellige caféer og ti forskellige steder at spise på campus.

Du finder lette måltider som sandwicher, salater og supper i hele campus. Når du har brug for noget mere påfyldning, er der burgere, pizzaer, nachos og shawarma wraps. Du er aldrig for langt fra en friskbrygget kaffe, frokost eller en snack.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

University of Stirling

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bacheloruddannelse i en bred vifte af emner på University of Stirling eller University of Dundee på bare seks måneder. ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bacheloruddannelse i en bred vifte af emner på University of Stirling eller University of Dundee på bare seks måneder.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 4 årStartdatoer: 2019: januar, april; 2020: januar, martsGebyrer: Fra £ 10.050Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 15 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 21 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i en bred vifte af emner, herunder regnskab, business, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring ved Universit ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i en bred vifte af emner, herunder regnskab, business, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring ved University of Stirling .

Med denne Pathway har du også mulighed for at komme videre til et af syv andre førende skotske universiteter - hvis du vælger denne mulighed, kan du gå videre til år 1 eller år 2 på din uddannelse afhængigt af det universitet du vælger.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 15 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 21 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i en bred vifte af emner, herunder medier, journalistik, politik, sociologi, psykologi og sport studier ved Uni ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i en bred vifte af emner, herunder medier, journalistik, politik, sociologi, psykologi og sportstudier ved University of Stirling .

Med denne Pathway har du også mulighed for at komme videre til et af syv andre førende skotske universiteter - hvis du vælger denne mulighed, kan du gå videre til år 1 eller år 2 på din uddannelse afhængigt af det universitet du vælger.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 15 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 21 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bacheloruddannelse inden for en bred vifte af emner, herunder biologiske videnskaber, computer, matematik og software engine ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bacheloruddannelse inden for en bred vifte af emner, herunder biologiske videnskaber, computer, matematik og software engineering ved University of Stirling . Med denne Pathway har du også mulighed for at gå videre til et af otte andre førende skotske universiteter - hvis du vælger denne mulighed, kan du gå videre til år 1 eller år 2 på din uddannelse afhængigt af det universitet du vælger.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 15 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 21 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

University of Stirling

Forbered dig på direkte adgang til en postgraduatgrad i en række erhvervs-, finans- eller sportsrelaterede fag på University of Stirling . ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til en postgraduatgrad i en række erhvervs-, finans- eller sportsrelaterede fag på University of Stirling .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: Gennemsnitligt 20 timer om ugenKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 14 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 20 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Forbered dig på direkte indgang til en postgraduate grad inden for en række emner, herunder Social Research, Education, Media Management og Publishing Studies ved Univers ... [+]

Forbered dig på direkte indgang til en postgraduate grad inden for en række emner, herunder Social Research, Education, Media Management og Publishing Studies ved University of Stirling .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: Gennemsnitligt 20 timer om ugenKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 14 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 20 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Forbered dig på direkte indgang til en postgraduatgrad i en række specialiserede og tekniske fag på University of Stirling . ... [+]

Forbered dig på direkte indgang til en postgraduatgrad i en række specialiserede og tekniske fag på University of Stirling .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juni, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.075Klassetimer: Gennemsnitligt 20 timer om ugenKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 14 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 20 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

University of Stirling

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsb ... [+]

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsbehov, med fem skræddersyede uddannelsesniveauer for at sikre, at du får sprogfærdigheden og de faglige færdigheder, du har brug for til at lykkes.

KursusfunktionerSom en højt engageret og hårdtarbejdende studerende kan du forvente at gøre hurtige fremskridt på op til et IELTS-punkt pr. Sigt gennem dette intensive kursus. I elever, der gennemførte et akademisk engelsks semester i december 2017, blev der i gennemsnit 0,8 af et IELTS-band fremskridt.Undersøg 30 timetimer, med 25 timers ansigt til ansigtskontakt og 5 timers lærerunderstøttet udvikling af online sprog.Udviklet i partnerskab med Cambridge Assessment, skræddersyet online vurdering gør det muligt at overvåge dine fremskridt nøjagtigt.Drage fordel af interaktive lektioner og små klassestørrelser.Gratis IN "Get Ready for English" kursus til rådighed online forud for ankomst.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

6-måneders Pre-Master's program vil forbedre dit engelsk sprog og udvikle din forskning og studiefærdigheder som forberedelse til postgraduate studie. Det giver en direkt ... [+]

6-måneders Pre-Master's program vil forbedre dit engelsk sprog og udvikle din forskning og studiefærdigheder som forberedelse til postgraduate studie.

Det giver en direkte rute til en bred vifte af kandidatuddannelser ved University of Stirling . Du vil forbedre dine engelsksprogede færdigheder, udvikle de nødvendige studie- og forskningsevner og blive vant til at leve og studere i Storbritannien i forvejen på din kandidatgrad.

KursusfunktionerEn specialist Pathway , der tilbyder aktiv læring i dit valgte fagområde.Vælg mellem en række progressionsmuligheder med garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Vælg mellem vores 6-måneders eller 9-måneders program afhængigt af dit engelsksprogede niveau.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studiefærdigheder og forskeruddannelser.Modtag ekstra engelskundervisning, hvis du har et lavere niveau af engelsk.Vejledning med dine universitetsansøgninger og chancen for at møde universitetsrepræsentanter på vores årlige placeringsmesse.NøglefaktaKurselængde: 2 VilkårStartdatoer: 2019: januar, april; 2020: januar, martsGebyrer: Fra £ 10.050Klassetimer: Gennemsnitligt 20 timer om ugenKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerFagmodulklasser pr. Uge: 14 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 20 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

University of Stirling

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der findes en række for ... [+]

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der findes en række forskellige fag, herunder biologisk videnskab, computer, matematik og software engineering. En fleksibel modulær grad struktur betyder, at du kan holde dine muligheder åbne og skræddersy din grad til dine interesser og ambitioner. Som et enkelt studieprogram kan du ansøge om et visum for hele programmets varighed.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der er en række grad fa ... [+]

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der er en række grad fag tilgængelige, herunder regnskab, business, økonomi, finansiering, ledelse og markedsføring. En fleksibel modulær grad struktur betyder, at du kan holde dine muligheder åbne og skræddersy din grad til dine interesser og ambitioner. Som et enkelt studieprogram kan du ansøge om et visum for hele programmets varighed.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der findes en række for ... [+]

Udbudt på en integreret basis, gennemfører du et forberedelsesår og indtaster derefter år 2 på din bacheloruddannelse ved University of Stirling . Der findes en række forskellige fag, herunder medier, journalistik, politik, sociologi, psykologi og sportstudier. En fleksibel modulær grad struktur betyder, at du kan holde dine muligheder åbne og skræddersy din grad til dine interesser og ambitioner. Som et enkelt studieprogram kan du ansøge om et visum for hele programmets varighed.

KursusfunktionerEt specialprogram hjælper dig med at udvikle viden og færdigheder til din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende - find ud af mere om vores pengene tilbage garanti.Vores klassestørrelser er mindre, end du typisk oplever på universitetet - så du får mere tid med dine lærere.Du vil have lektioner i universitetsstil for fagbaserede moduler, der hjælper dig med at tilpasse dig til studiet i Storbritannien.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk