Læs den officielle beskrivelse

Undersøg succes og lykke

Du vil opleve livet i Storbritannien, men du skal også fokusere på dine studier. Vi har fået dig dækket.

Der er fleksible læringspladser i INTO Center og omkring campus. Plus, du har den historiske by Cheltenham og de fantastiske Cotswolds lige uden for døren. Du vil være placeret i et område med enestående naturskønhed.

Fokus på dine studier og lad os passe på alt andet.

En rig arv og en lys fremtid

Universitetet har tre campuser, der serverer forskellige uddannelsesskoler, og hver har en unik følelse. Park Campus, en tidligere botanisk have, er hjemsted for INTO Center.

Park Campus

Park Campus er beliggende i den sydlige del af Cheltenham og er et idyllisk læringsmiljø. Byens centrum og alle dets faciliteter ligger 15 minutters gang derfra. Set i 24 hektar anlagte grunde, haver og spillebaner. Men der er mere end bare en smuk udsigt. Faciliteter på campus inkluderer en refektory, vaskeri, tennisbaner, Students 'Union café bar, lægecenter og læringscenter.

Rankings, der betyder noget

University of Gloucestershire ligger godt i områder, der virkelig gør en forskel, såsom studerende støtte, beskæftigelsesegnethed og undervisning. De står også i top 20 inden for fem fagområder.

Du vil få gavn af erfarne foredragsholdere med erhvervserfaring. Du får mulighed for at få erhvervserfaring under dine studier gennem universitetets Degreeplus-initiativ. Arbejdsgivere søger efter kandidater med erhvervserfaring. Derfor finder 94% af Gloucestershire-kandidater et job eller en yderligere undersøgelse inden for seks måneder efter eksamen.

Et internationalt fællesskab

Deltag i et fællesskab på 10.000 studerende fra over 60 lande. Du vil studere i et støttende miljø - Universitetet er 1. i Storbritannien for deres støttetjenester (ISB, 2015).

Du kan spore dine studier med universitetets unikke toårige intensive bachelorgrader. Udbudt i fag, herunder erhvervsliv og lov, er det en stor chance for at spare penge og tage hurtigere ud.

Noget for alle

UNIversal Sport tilbyder alle mulighed for at blive involveret i sport. Uanset hvad du nyder, fra rugby til roing, finder du det her i Gloucestershire. Med over 35 sportsforeninger til at deltage og over 80 aktiviteter at vælge imellem, er du sikker på at finde noget, du elsker.

Deltagelse i et universitetssamfund er en fantastisk måde at få nye venner på og møde mennesker, der deler dine interesser. Universitetet har over 50 samfund for dig at blive involveret i, alt fra at spille ukulele til paintballing.

Hjertet i dit første års læring

INTO Center er din base for alt hvad du behøver. Det er stedet du vil arbejde og socialisere med moderne klasseværelser, fremragende IT-faciliteter og en cafeteria, der giver plads til at chatte med dine nye venner eller arrangere uformel gruppestudie.

Du finder en elevoplevelse og boligkontor i centret, der giver en one-stop-butik til støtte for eventuelle ikke-akademiske spørgsmål. Der er et helt netværk af mennesker dedikeret til at støtte dig gennem hele din uddannelse.

Tilpasning til et nyt land kan være svært, men centret har alle de ting, du har brug for til at afregne et godt liv i Storbritannien. Dine klassekammerater og lærere kan ikke vente med at møde dig!


Du finder INTO Center på Park campus. Det er et idyllisk læringsmiljø i 24 hektar anlagt have og haver.

Hvad er der her? Alt hvad du behøver for et godt og vellykket første år. Dine klasseværelser og studielager er baseret i centret. Og din bolig vil være kun en kort gåtur væk.

Når du skal studere, har centret rum for stille læsning og gruppearbejde. Udover campusbiblioteket kan du bruge Centerets arbejdsstationer og udskrivningsfaciliteter.

I University of Gloucestershire tjenester

Undervisningsfaciliteter

Du deltager i foredrag og seminarer i fuldt udstyrede, moderne klasseværelser. Universitetets virtuelle læringsmiljø (VLE) understøtter dine studier ved at tilbyde downloads af kursusindhold og forelæsningsnotater. Du kan bruge VLE til at deltage i online diskussioner med dine klassekammerater og lærere. Og tilbage i den virkelige verden er de venlige lærere også tilgængelige for personlig hjælp. Du skal bare spørge.


Støtte dig

Flytning i udlandet. Studerende i Storbritannien. Det lyder så spændende, men virkeligheden kan også være lidt skræmmende også. Det er ok. Du er ikke den første til at gøre dette, og INTO University of Gloucestershire er der for dig. De har 10 års erfaring med at hjælpe elever ligesom dig, og de er sammen med dig på hvert trin.

De vil sørge for at du er fuldt forberedt, inden du forlader hjemmet. Du finder dem i deres lyse rødt t-shirts i lufthavnen for at hente dig. De arrangerer en sjov første uge for at hjælpe dig med at få venner, komme rundt på campus og vise dig rundt i den lokale by.

Og de er stadig der, når du er bosat, hjælper med dit kursusvalg eller støttevisum og indvandringsapplikationer.

Sprogrådgiverne kan hjælpe, hvis dit engelskniveau er lavt, når du først ankommer. Støttepersonalet omfatter boligassistenter inden for studentboligerne. Du har endda et nødtelefonnummer til 24/7 adgang til vores hjælp. Du er virkelig aldrig langt fra et medlem af vores venlige student support team.


Mad

Du kan tage morgenmad, frokost og aftensmad på hovedcampusrefektoren, og det er et godt sted at slappe af mellem klasser og møde andre studerende. Derudover er der på campus Starbucks kaffebar åben hver hverdag samt en Students 'Union bar.

Som en del af din orienteringsuge vil de vise dig omkring den lokale by og alle de bedste steder at købe mad til madlavning derhjemme.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i en række emner, herunder regnskab og finansiering, computer, events management, geografi, lov og fysisk uddan ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i en række emner, herunder regnskab og finansiering, computer, events management, geografi, lov og fysisk uddannelse på University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende. Få mere at vide om vores penge tilbage garanti.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med dine universitetsansøgninger, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 2-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juli, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 7.880Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Standard: Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer6 måneder: Engelskundervisning pr. Uge: 9 timerFagmodulklasser pr. Uge: 15 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 24 timerIntegreret:Emne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i en række emner, herunder reklame, computerspil design, grafisk design, landskabsarkitektur og medieproduktion ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i en række emner, herunder reklame, computerspil design, grafisk design, landskabsarkitektur og medieproduktion ved University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende. Få mere at vide om vores penge tilbage garanti.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med dine universitetsansøgninger, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 2-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juli, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til en række business-relaterede postgraduate grader ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til en række business-relaterede postgraduate grader ved University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juli, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

University of Gloucestershire

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsb ... [+]

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsbehov, med fem skræddersyede uddannelsesniveauer for at sikre, at du får sprogfærdigheden og de faglige færdigheder, du har brug for til at lykkes.

KursusfunktionerSom en højt engageret og hårdtarbejdende studerende kan du forvente at gøre hurtige fremskridt på op til et IELTS-punkt pr. Sigt gennem dette intensive kursus. I elever, der gennemførte et akademisk engelsks semester i december 2017, blev der i gennemsnit 0,8 af et IELTS-band fremskridt.Undersøg 30 timetimer, med 25 timers ansigt til ansigtskontakt og 5 timers lærerunderstøttet udvikling af online sprog.Udviklet i partnerskab med Cambridge Assessment, skræddersyet online vurdering gør det muligt at overvåge dine fremskridt nøjagtigt.Drage fordel af interaktive lektioner og små klassestørrelser.Gratis IN "Get Ready for English" kursus til rådighed online forud for ankomst.... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Gloucestershire

Akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien, er dette et fleksibelt kursus designet til at give dig de engelsksproglige færdigheder, du h ... [+]

Akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien, er dette et fleksibelt kursus designet til at give dig de engelsksproglige færdigheder, du har brug for til liv, arbejde, socialisering og rejse. Undersøg på den smukke Park Campus i den historiske maleriske spa by Cheltenham.

KursusfunktionerÅret rundt med fleksible startdatoer og kursuslængder.Forbedre lytning, tale, ordforråd, læsning, skrivning og grammatik.Byg selvtillid med det engelske sprog i hverdagssituationer.Erfarne medarbejdere vil lede dig gennem dine studier.Tag del i en række aktiviteter, der samarbejder med studerende fra hele verden for at bygge videre på dine sprogstudier.NøglefaktaBanelængde: 1-48 ugerStartdatoer: 2018: September, oktober, november; 2019: januarGebyrer: Fra £ 238Klassestørrelse: 16Kursusindstillinger: Standard (Antal kursuslængder til rådighed)AdgangskravEngelsksprog: Alle niveauer fra begynder til avanceret. Absolutte begyndere skal tage en-til-en-lektioner mod tillægsgebyr, inden de tilmelder sig en gruppe.Alderskrav: 16 år og derover.... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
September 2019
Fuldtid
1 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Gloucestershire

Kombiner engelsksproget studie med chancen for at tage akademiske moduler ved University of Gloucestershire . Studerende i udlandet med engelsk er ideel, hvis du vil brug ... [+]

Kombiner engelsksproget studie med chancen for at tage akademiske moduler ved University of Gloucestershire . Studerende i udlandet med engelsk er ideel, hvis du vil bruge tid i Storbritannien til at udvikle dine engelske færdigheder, med mulighed for at få universitetskredit.

KursusfunktionerUdvikle de dygtige sprogkundskaber, der kræves til international kommunikation.Få akademiske kreditter til en bacheloruddannelse i dit hjemland.Forbedre dine karrieremuligheder ved at udvikle selvtillid til at håndtere kravene i et højt specialiseret akademisk miljø og dermed øge værdien til dit CV.Få praktisk erfaring med undervisning og studiemetoder i universitetsstil, mens du laver nye venner.NøglefaktaKurselængde: 2-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: april, juliGebyrer: Fra £ 9,305Kursus muligheder: Studerende i udlandet Med engelsk UK (2 til 4 vilkår)AdgangskravFaglige krav: Et studieår på universitet / college i udlandet.Engelsk sprogkrav: Fra IELTS 4.5 eller tilsvarende... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til år 2 på en række bachelorgrader inden for områder som regnskab, business og marketing ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 på en række bachelorgrader inden for områder som regnskab, business og marketing ved University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: januar, juli, september; 2020: januarGebyrer: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til år 2 på en række bachelorgrader inden for områder som gæstfrihed, begivenheder og turisme ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 på en række bachelorgrader inden for områder som gæstfrihed, begivenheder og turisme ved University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: juli, septemberGebyrer: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Gloucestershire

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en række kreative bacheloruddannelser inden for områder som medieproduktion, reklame, computer, grafisk design og fotografi ved ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en række kreative bacheloruddannelser inden for områder som medieproduktion, reklame, computer, grafisk design og fotografi ved University of Gloucestershire .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdatoer: 2018: September; 2019: juli, septemberGebyrer: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer pr. Uge minimumKlassestørrelse: 16Klasse varighed:Engelskundervisning pr. Uge: 6 timerEmne modulklasser pr. Uge: 12 timerGennemsnitlig total pr. Uge: 18 timer... [-]
Det Forenede Kongerige Cheltenham
Juli 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside