University of Exeter

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et højt rangeret universitet

Ønsker du at studere på et top britisk universitet, der giver en fantastisk elevoplevelse? University of Exeter vil give dig den bedste start med din karriere gennem fremragende undervisning og et godt læringsmiljø.

Så hvad sætter dette universitet fra hinanden? Det blev rangeret 1 i den internationale kategori af over 20.000 studerende i WhatUni's Student Choice Awards 2015. Det er en af ​​de øverste 1% af universiteterne globalt (The World University Rankings 2014-15) og er placeret 4. i Storbritannien for studerende tilfredshed af undervisningskvaliteten i den nationale studieundersøgelse 2014.

Konsekvent i top 10 i Storbritannien er University of Exeter et af Storbritanniens hurtigst voksende universiteter. University of Exeter , der blev University of Exeter 2016, er også medlem af den prestigefyldte Russell-gruppe og har funktioner i de 100 bedste universiteter i verden.

Alt hvad du behøver på ét sted

INTO Center har alt hvad du behøver for at hjælpe dig med at få succes med at studere i Storbritannien. Dit første studieår vil være alt, hvad du håbede på og mere.

Tjek de førsteklasses faciliteter - der er multimediecentre, sprog- og videnskabslaboratorier og et omfattende Learning Resource Center. Vi gør det nemt for dig at nyde britisk kultur og liv, med alt fra sprogunderstøttelse til dedikerede medarbejdere, som sikrer, at alt går godt.

Din base for læring og socialisering

Du finder INTO Exeter Center på Streatham Campus. Et indbydende, venligt og stilfuldt rum med mere end 100 dedikerede medarbejdere og fremragende faciliteter. Alt hvad du behøver er lige her.

Når du skal studere, er centret det rette sted at være. Der er et omfattende Learning Resource Center med private studieområder, læringsmaterialer og computere og et videnskabslaboratorium plus to multimedierum. Du vil kunne udnytte fleksible studiepladser til foredrag, seminarer og vejledninger.

Og når det kommer til afslapning, har INTO du dækket - slappe af med venner i en af ​​de 10 varierede caféer og restauranter, udvid dine interesser og deltage i et samfund med Students Guild, eller gå til hotellets fitness- og idrætspark.

Klasseværelser

Der er masser af forskellige måder at lære på INTO centret med 22 klasseværelser og en række læringsrum. Uanset om du nyder en gruppedebat i foredragsteateret eller har en en-til-en tutorialsession, har centret alt hvad du behøver lige her.

Vores klasseværelser omfatter:

 • Multifunktionel foredragsteater
 • Tutorial rum og klasseværelser
 • State of the art IT
 • Sproglaboratorier
 • Videnskabslaboratorier
 • To multimediekammer til klasser eller selvstændig læring

Vil du studere væk fra campus? E-læring kan også være en stor del af dine studier. Du har adgang til universitetets virtuelle læringsmiljø. Herfra kan du læse forelæsningsnotater, gå over tidligere eksamenspapirer og gennemse andet nyttigt indhold for at hjælpe dig ud. Det er også et godt sted at have online diskussioner med dine lærere og andre studerende.

Learning Resource Center

Gå til Learning Resource Center for at arbejde på klasseværelset opgaver - du finder en samling nyttige bøger og studiematerialer til at hjælpe dig med din kursus. Ugentlige magasiner og tidsskrifter er også tilgængelige for at hjælpe dig med at holde styr på aktuelle begivenheder, og der er endda computere, som du kan bruge til at hjælpe dig med dine studier.

Nogle af faciliteterne på Learning Resource Center omfatter:

 • Sprogressourcer
 • Fotokopiering og scanning
 • Hjælp med IT

Learning Resource Center er åbent mandag til fredag ​​kl. 8.30 - 17.30 og er det ideelle sted for selvstændig undersøgelse.

Glem ikke, at du også kan gøre brug af universitetets syv biblioteker. På tværs af University of Exeter 's tre campuser er der i alt over 1,2 millioner bøger og tidsskrifter. Hovedbiblioteket ligger direkte overfor INTO-centret og er åbent 24 timer i døgnet i løbetid.

Studerende

Når du har lyst til at have brug for en hjælpende hånd, tilbyder INTO Center en række supporttjenester.

Du finder støtte på alle trin i din rejse, fra at træffe beslutning om hvilket program du skal vælge til en afhentningstjeneste for lufthavnen, når du ankommer til Det Forenede Kongerige og et 24-timers nødtelefonnummer. I University of Exeter opnåede 91% elevtilfredshed for deres støtte (INTO Exit Survey 2015).

Nogle af ydelserne omfatter:

 • 24-timers nødtelefonnummer
 • Orienteringsprogram om studenteliv i Exeter
 • Lufthavn pickup service
 • Sprogrådgivere for at hjælpe eleverne med et lavt niveau af engelsk kommunikation
 • Boligassistenter i studentboligene
 • Visum og indvandringsstøtte
 • Støtte til studerende med handicap

Husk, at der vil være boligassistenter i studentboligerne for at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og du kan også deltage i et orienteringsprogram for at hjælpe dig med at komme ind i elevlivet i Exeter.

Mad

Leder du efter en snack eller en varm drink? Caféen ligger midt i INTO centret og er et godt sted at lave en kaffe med venner eller bare hente en hurtig bid at spise i mellem klasser.

Hvis du leder efter noget andet, er der en række restauranter og caféer på universitetets campus, der serverer næsten alt hvad du kan lide. Og du vil også finde masser af købmandsforretninger tæt på campus.

Studer på et af Storbritanniens mest populære universiteter

Du har adgang til alle de fantastiske faciliteter på University of Exeter . Dette omfatter tjenester til at hjælpe dig med dine studier og nogle gode sports- og fritidsfaciliteter på campus.

Her finder du et utroligt udvalg af læse materialer til at hjælpe dig med at studere. Du kan også få adgang til Exeters virtuelle læringsfaciliteter, hvor du kan downloade forelæsningsnotater for at holde styr på dine klasser.

Vil du have det sjovt? Universitetet tilbyder også et helt nyt fitness- og sportscenter samt en række restauranter og caféer for at holde dig godt fodret og hjælpe dig med at mødes med dine nye venner.

Inspirerende campusser og fantastiske faciliteter

Som studerende ved University of Exeter vil du drage fordel af chancen for at leve og studere på en af ​​de smukkeste campusser i Storbritannien med adgang til uovertruffen faciliteter og ressourcer.

I 2012 oprettede universitetet forummet - et smukt 48 millioner pund centralt for Streatham Campus, som omfatter et Student Services Center, et renoveret bibliotek, detail- og cateringforretninger og et 400-sæders foredragsteater. Anlagte piazzaer er det perfekte sted for studerende at mødes og til arrangementer som International Sports Month skal finde sted.

University of Exeter giver gode studie ressourcer til at sikre, at du har alt hvad du behøver, herunder syv biblioteker på de tre campuser, der er hjemsted for mere end 1,2 millioner bøger og tidsskrifter. Du har også adgang til over 19.500 e-tidsskrifter, aviser og referencearbejde til forbedring af dine studier.

Placeringer

Exeter

INTO University of Exeter

Address
Stocker Rd
EX4 4PY Exeter, England, Det Forenede Kongerige