Læs den officielle beskrivelse

UEA - stor undersøgelse og livserfaringer

University of East Anglia er hjemsted for alt hvad du behøver for at få en god levende og studere oplevelse.

Og som INTO-studerende har du fuld adgang til alt, hvad UEA-studerende nyder.

Du kan drage fordel af UEAs fantastiske bibliotek, prisbelønnede sports- og fritidsfaciliteter og en af ​​de bedste studentkårer i Storbritannien.

Du kan også bestille studierum, deltage i gæsteforelæsninger, få adgang til karriereforhandlinger, deltage i Student Union klubber og samfund, og få adgang til alle faciliteter, der er åbne for UEA-studerende.

I UEA - dit hjem væk fra hjemmet

Din INTO UEA Study Center ligger i hjertet af universitetets campus. Det er hjemsted for vores venlige internationale studerende support team, som vil støtte dig i din rejse til studier på UEA.

De vil hjælpe med at gøre din tid her så behageligt som muligt. Uanset dine behov er der support, herunder sprogrådgivere, hvis engelsk ikke er dit modersmål.

Studiecenteret henvender sig også til vores fantastiske internationale studentbolig, så du vil aldrig være langt fra alt hvad du behøver.

På ingen tid vil du slappe af med venner i et af vores mange komfortable sociale rum, prøve nye fødevarer på INTO restaurant eller udforske byen Norwich.

Fremragende faciliteter i hjertet af UEA campus

Vores målrettet studiecenter er hvor de nyeste teknologier understøtter innovativ læring. Det er et moderne miljø tæt på alle universitetets fremragende faciliteter.

Du vil opleve universitetsstilet undervisning fra dag 1, hvilket betyder det bedste forberedelse til succes i dine britiske studier.

Fleksible læringsrum vil hjælpe dig med at blive bekendt med en række undervisningsformer, herunder forelæsninger, praktisk laboratoriearbejde, seminarer, vejledninger, privat studie og e-learning.

Du vil føle dig som en del af INTO familien, takket være vores indbydende atmosfære og venlige support team. Hjælp er tilgængelig for eventuelle udfordringer, som du måtte støde på, herunder fortrolig rådgivning til studier eller ikke-akademiske spørgsmål.

Vi er her for at gøre det nemt for dig at komme videre til et topbritisk universitet og øge dine kundeemner til en inspirerende karriere.

Små klassestørrelser, høj studenttilfredshed

INTO Center har alt hvad du behøver for at sikre dit sted ved University of East Anglia .

Klasser holdes små for maksimal lærer-til-studerende interaktion. Og 2015 i udgangsundersøgelsen viste, at 93% af eleverne var tilfredse med deres erfaring.

38 mio. £ investering i de nyeste faciliteter

Du finder de bedste lærere og faciliteter for at sikre din succes. INTO har investeret 38 mio. £ i de nyeste faciliteter, herunder:

 • to it-laboratorier
 • tre moderne videnskabslaboratorier
 • state-of-the-art sproglaboratorier
 • et multifunktionsforelæsningsteater
 • rummelige undervisningslokaler med interaktive whiteboards og touchscreen smart puder
 • komfortable sociale rum til at slappe af med venner
 • gratis højhastigheds trådløst internet overalt
 • Du har også adgang til UEAs 800.000-volumenbibliotek.

Learning Resource Center

Learning Resources Center er hvor du finder supportmaterialer, som bøger, cd'er, dvd'er, tidsskrifter og aviser. Her kan du udskrive studienotater og scanne i læringsmaterialer. Og state-of-the-art touchscreen-computere giver dig adgang til universitetets onlinefaciliteter og e-tidsskrifter.

Kan du ikke finde det du leder efter? Vores venlige personale vil rådgive og træne for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af, hvad der er tilgængeligt, herunder:

 • computere til selvstudium
 • sprogressourcer
 • nationale og lokale tidsskrifter genopfyldes ugentligt
 • laptops at låne natten over

Du kan downloade forelæsningsnotater og andet nyttigt kursusindhold fra UEAs virtuelle læringsmiljø og deltage i online diskussioner med lærere og klassekammerater. Learning Learning Center er åbent hver dag fra kl. 07.30 til kl. 11.00.

Verdens førende forskning

UEA er et banebrydende britisk forskningsuniversitet, der fører vejen på områder så forskellige som klimaforandringer, international udvikling, fødevarevidenskab og meget mere.

Universitetet er placeret i top 1% i verden for forskningspraksis (CWTS Leiden Ranking 2016) og 10. i Storbritannien for forskningens kvalitet (Research Excellence Framework 2014).

I løbet af den seneste forskningsvurderingsøvelse blev over 50% af universitetets forskningsaktivitet anset for at være "verdensledende" eller "internationalt fremragende", og næsten 90% blev anset for at være "international stående".

Du vil opleve denne gennembrudstænkning i alle dine klasser, hvilket giver dig det bedst mulige forberedelse til din fremtidige karriere.

UEA er også en del af Norwich Research Park, som har en af ​​Europas største forskningscentre inden for sundheds-, fødevare- og miljøvidenskab. Det er et af de mest citerede forskningscentre uden for Oxbridge og London og har vundet to Nobelpriser.

Parken er også hjemsted for en række videnskabs- og teknologibaserede virksomheder. Sammen giver de et væld af muligheder for forskning og beskæftigelse for UEA-studerende og kandidater.

Lære for den virkelige verden

UEAs akademiske tænkning er kendt for sin karakteristiske "gøre anderledes" fokus. Dette afspejles i universitetets værdier af social bevidsthed, global opmærksomhed og opmærksomhed omkring miljøet og bæredygtigheden.

Når du studerer ved UEA, vil du blive undervist af aktive forskere i spidsen for deres fagområder. Mange af dine lærere rådgiver om virkelige politikker og vil hjælpe dig med denne nyeste viden og tænkning i klasseværelset.

Resultaterne af denne real-world fokus er klare - over 96% af UEA internationale studerende er ansat i professionelt eller ledelsesmæssigt arbejde eller i yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen.

Din Student Union

Din Student Union organiserer regelmæssige udstillinger af film, modeshows og mere end 60 musikalske arrangementer på campus hvert år. Dette omfatter den årlige 'Go Global' begivenhed, der viser elevernes forskellige kulturer med en række forskellige fødevarer, kjole og skikke.

Udforsk kommende koncerter, klubkvelder, særlige arrangementer og meget mere på UEA Student Union hjemmeside eller se på big-name bands, der allerede har spillet på campus på LCR.

Universitetet ejer også et bycenter, The Waterfront, en levende musik mødested og natklub, der omfatter tre værelser og en eklektisk blanding af DJs og live bands.

Du kan blive involveret i en bred vifte af student klubber og samfund på universitetet. Disse omfatter alt fra kunst, ballroom dancing og debattering til lov, sprog og fotografering. Eller hjælpe med at producere studentens avis, magasin, radioprogram eller tv-kanal?

Kunstnerisk inspiration lige lige uden for døren

UEAs campus er hjemsted for det internationalt anerkendte Sainsbury Center for Visual Arts.

Det tilbyder gratis adgang til inspirerende permanente samlinger, der dækker over 5.000 års menneskelig kreativitet, og det fremtrædende museum og kunstgalleri er også vært for mange store kunstudstillinger i løbet af året.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti og Amedeo Modigliani er alle repræsenteret.

Og du kan også deltage i et prisvindende læringsprogram for galleriforedrag, foredrag og workshops for yderligere at brænde din kunstneriske inspiration.

En fantastisk elevoplevelse

University of East Anglia er et fantastisk universitet, hvor eleverne kan nyde en blomstrende samfundsmat og et væld af fantastiske livserfaringer.

Studerende har bedømt UEA i 'top 5 for studentoplevelse' hvert år i den nationale studieundersøgelse siden 2005. Og i 2016 blev den placeret først i kategorien 'Godt miljø på campus / rundt universitet' i Times Higher Education Student Experience Survey .

UEAs smukke parklandskab tilbyder masser af muligheder for at slappe af mellem studier. Du kan få øje på kaniner på en naturvandring, nyd en grill ved søen eller tag den rene, friske luft mens du læser på græsset.

På campusfaciliteterne er der åbent 24 timer i døgnet, en medie suite, en film- og tv-studie, det prisbelønnede Sportspark-kompleks, tolv unikke caféer og restauranter samt et mini-supermarked, bank og postkontor.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

University of East Anglia

... [+]

Som en vellykket pathway-student har du adgang til en række universitets progressions muligheder.

[-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

Akademisk: Gennemført 12 års skolegang med gode karakterer Engelsk sprog: IELTS 5.0 - 5.5 eller tilsvarende Overholder ikke adgangskravene? Vi tilbyder også et akademisk ... [+]

Akademisk: Gennemført 12 års skolegang med gode karakterer

Engelsk sprog: IELTS 5.0 - 5.5 eller tilsvarende

Overholder ikke adgangskravene? Vi tilbyder også et akademisk engelsk kursus.

[-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

Undersøg et kvalitetssikret kursus på et førende ingeniør-, naturvidenskabeligt og matematisk universitet. International Foundation programmet vil forberede dig til indre ... [+]

Forberedelse til direkte adgang til år en af ​​en bachelor ingeniørfag, matematik eller fysik fag ved University of East Anglia.

Hvorfor anmode om International Foundation programmet? En garanteret rute til år 1 på en bacheloruddannelse i UEA (underlagt de angivne adgangskrav). Du er studerende fra universitetet fra dag et på et kvalitetssikret, UEA-valideret program.

Tilgængelige kursusmuligheder

International Foundation (3 vilkår) - dette er standardindstillingen, der passer til de fleste studerende. Udvidet International Foundation (4 vilkår) - Denne mulighed indeholder en ekstra periode med intensiv engelskundervisning i starten af ​​kurset, og engelsksprogede adgangskrav er lavere. Hvor vil dette program tage mig? ... [-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

Hvad er specielt med programmet? ... [+]

Hvad er specielt med programmet? [-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

University of East Anglia

En rute til en ph.d.-grad ved UEA (underlagt de angivne adgangskrav). ... [+]

En rute til en ph.d.-grad ved UEA (underlagt de angivne adgangskrav). [-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

Undervisning i universitetsstil med høje kontakt timer og små klassestørrelser ... [+]

Undervisning i universitetsstil med høje kontakt timer og små klassestørrelser [-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

... [+]

Overholder ikke adgangskravene? Vi tilbyder også et akademisk engelsk kursus.

[-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

University of East Anglia

Et avanceret, etårigt studieprogram, der gør det muligt for dig at komme ind i andet studieår af en bacheloruddannelse inden for erhvervslivet, økonomi og økonomi relater ... [+]

[-]
Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of East Anglia

Et etårigt program svarende til det første år af en psykologi bacheloruddannelse ved University of East Anglia. ... [+]

Høj kvalitet forberedelse til indrejse til andet år af en bachelorgrad i Psykologisk Psykologi ved University of East Anglia.

Ligestillet med det første år af uddannelsen, vil du have alle foredrag sammen med UEA første års studerende og de fleste af dine seminarundervisning i INTO UEA Study Center.

Hvorfor anmode om det internationale år et program? En rute til år 2 af en bacheloruddannelse på UEA (underlagt de angivne adgangskrav). Du er studerende fra universitetet fra dag et på et kvalitetssikret, UEA-valideret program. Professionel hjælp og support med din ansøgning til universitetet. Hvor vil dette program tage mig?

Succesfuld gennemførelse af det internationale år et fører til den første tildeling af certifikat for videregående uddannelse (FHEQ niveau 4) fra UEA.... [-]

Det Forenede Kongerige Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

University of East Anglia