Queen's University Belfast

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad gør dronningens særlige?

Queen's University Belfast blev bedømt 1. i Storbritannien for internationale studerende 'samlede læringserfaring ved International Student Barometer 2015.

Dens beliggenhed er en blanding af moderne design med historisk arkitektur. Det er det 9. ældste universitet i Storbritannien, men har en af ​​de mest moderne campusser. Det er en stille, rolig og sikker campus, omgivet af grønne forstæder. Men du tager 15 minutters gang, og du vil være i hjertet af det travle Belfast centrum.

Du vil deltage i et fællesskab med over 17.000 studerende fra over 100 forskellige lande. Studerendes Union bringer dem sammen. De har over 190 klubber og samfund, for at du kan deltage, så du har ingen problemer med at få venner.

Universitetet er et af få få i Storbritannien med et dedikeret International og Postgraduate Student Center. Centret kører træningssessioner, arrangementer og workshops og yder støtte til internationale studerende.

Som medlem af Russell Gruppen er universitetet forpligtet til forskning. Du vil blive undervist af akademikere på toppen af ​​deres felter. Og du vil finde unikke faciliteter som:

  • Dronningens filmteater
  • Virtual reality theater
  • Robotik laboratorium
  • Center for Kræftforskning og Cellbiologi
  • Koncertrum
  • Musikstudier
  • Filmstudio (nybygget)

Kurser, der er skræddersyet til dine behov

Bekymret for at lære på engelsk? Vær ikke. Queen's University Belfast forstår, at læring på et andet sprog er et stort skridt, og de er der for at støtte dig hvert trin i vejen.

De forstår undervisningsstilen kan være lidt anderledes end hvad du er vant til. Det er ok, de vil hjælpe dig med at tilpasse sig ting i Storbritannien. Du får oplevelsen af ​​seminarer og forelæsninger, essay writing og præsentationer. Når du er færdig, vil du føle dig helt forberedt på universitetet.

Faciliteter designet til dig

Queen's University Belfast er forpligtet til at forbedre den internationale studentoplevelse for dig. I løbet af de sidste 10 år har universitetet investeret mere end 350 millioner pund i campusfaciliteter. Hvilket betyder at du vil studere på et af de mest moderne campusser i Storbritannien.

INTO Queen's Center er designet til dig. Beliggende i hjertet af campus, er det kun en kort gåtur fra alt hvad du behøver. Det er dit sikkert tilflugtssted, med støtte til rådighed 24 timer i døgnet.

Der er gode faciliteter der for at gøre din læring sjov. Du kan kopiere, udskrive og scanne på Learning Resource Center. Du finder også fagbøger, computere og sprogordbøger. Du kan også lægge penge på dit studiekort, der kan bruges til at købe mad fra fødevareleverandørerne på campus.

Hvis du har brug for et roligt sted at studere, finder du rolige, komfortable studiepladser i centret, med Wi-Fi overalt. Når du skal tage en pause, kan du tage en kaffe og en snack på Center cafe.

Studenttjenesten holdet er der for at hjælpe dig, når du har brug for dem. De vil hjælpe dig med at komme ind i dit nye liv i Belfast. Uanset om du åbner en bankkonto eller planlægger en tur et sted, vil de være der for at hjælpe.

Din erfaring på campus

Dronning har investeret over £ 350 millioner i løbet af de sidste 10 år for at forbedre erfaringen fra deres internationale studerende. De vil have dit universitet erfaring til at være den allerbedste.

McClay Library er åbent 24 timer i døgnet og indeholder over 1,2 millioner bøger og tidsskrifter samt 2.200 studiepladser.

Når du vil slappe af, kan du gå til Student Union-bygningen, som indeholder et afslapnings- og studieområde kaldet 'rummet'. Du finder også en bank, kaffebarer, en mad domstol og mødelokaler der, så du har alt hvad du behøver lige ved hånden.

Unionen er også vært for over 170 klubber og samfund. Du kan deltage i så mange af dem som du vil. Fra origami til trampolining er du sikker på at finde en, der er perfekt til dig. Kærlighed Sport? Vælg mellem over 50 forskellige sportsklubber for at deltage, og du vil aldrig være kort for venner at lege med.

I Queen's University Belfast : Din rejse starter her

Centret er et af de første steder, du besøger, når du ankommer, og dine klasser vil blive afholdt her, lige i hjertet af campus. Hvis du har brug for et roligt sted at studere, finder du det her. Når du vil arbejde sammen med dine klassekammerater, finder du også mange studieområder.

Alt er lige ved hånden ved centret. Det er dit center for læring.


Klasseværelser i centrum

Du vil lære i moderne klasseværelser, hvoraf nogle er udstyret med interaktive whiteboards og fladskærms-tv. Alt er designet med dig i tankerne for at give dig den bedste oplevelse.

Har du brug for et roligt sted at læse? Eller et bord til din gruppe til brainstorm over? Kom til centrum. Du finder studieområder og Wi-Fi over hele centret, så du kan arbejde, hvor som helst passer dig bedst.


Learning Resource Center

Learning Resource Center har bøger og studiematerialer til at komme i gang. Uanset om du skal skrive dine noter, kopiere fra en bog eller udskrive dit essay, kan du gøre alt her.

Plus, som en INTO Dronningens studerende, vil du også have fuld adgang til studiematerialer på det prisbelønnede McClay-bibliotek hos Dronningens, udover læserematerialet i Learning Resource Center.


Studerer udenfor klasseværelset

I løbet af dine studier har du adgang til Queen's Online (QOL), universitetets virtuelle læringsmiljø. Du kan få adgang til forelæsningsnotater og kursusindhold fra enhver computer. Du kan også diskutere emner med dine vejleder og klassekammerater.

McClay-biblioteket har over 1,2 millioner bøger og tidsskrifter, som du kan vælge imellem. Du finder også rolige rum og stuer, der giver adgang til computerens adgang til sent nat. Har du brug for hjælp til at oprette forbindelse til Wi-Fi? Intet problem, IT Service Desk vil med glæde hjælpe.


Genopfyld brændstof på Center Café

Sulten? Tørstig? Tag en pause på Café Carberry. Denne lille café sidder i INTO Center, så du er aldrig langt fra en snack pause. Det er et godt sted at slappe af med venner i løbet af frokosten eller studere solo med en kop kaffe. Du kan købe sandwich, supper, kager og varme eller kolde drikke. Har du en særlig kost? Intet problem, vegetariske, veganske og halal muligheder er tilgængelige.

Placeringer

Belfast

INTO Queen's University Belfast

Address
University Rd
BT7 1NN Belfast, Nordirland, Det Forenede Kongerige