Newcastle University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Præcis hvor du vil være

Ønsker du at studere på et højtrangeret universitet i en af ​​de mest spændende byer i Storbritannien? Newcastle University placerede 5. i Storbritannien af ​​International Student Barometer 2016 og er en del af den internationalt anerkendte Russell Group. I Newcastle University sidder lige i hjertet af campus. Du vil føle dig del af denne travle, blomstrende universitetsscene med det samme som du lærer i sine fantastiske moderne faciliteter. Du vil opleve undervisning i universitetsstil med foredrag, tutorials og en støttet privat studie. Vores venlige supportteam ligger tæt på, så du kan være sikker på et simpelt, afslappet og inspirerende første år.

Hjertet i din læringserfaring

Vil du studere i hjertet af en blomstrende by? INTO Center ved Newcastle University tilbyder netop det. Det er et moderne, sikkert center med fuld adgang til en række faciliteter til leve og læring.

Takket være state-of-the-art studiefaciliteter, indkvartering på stedet og masser af muligheder for afslapning og socialisering finder du alt på ét sted.

Udover moderne klasseværelser og fantastiske IT-faciliteter tilbyder centret et alsidigt laboratorium, et sprogresourcecenter og et omfattende bibliotek. Og du vil blive støttet af vores dedikerede lærere og medarbejdere, der sikrer, at du får mest ud af din tid på Newcastle University .

Bibliotek

Der er tre biblioteker på campus. Åben syv dage om ugen, 24 timer om dagen, er Robinson-biblioteket universitetets hovedbibliotek. Her finder du over en million bøger, mere end 100.000 elektroniske ressourcer og tusindvis af tidsskrifter.

Der er to yderligere specialbiblioteker - Law Library og Walton Medical and Dental Library. Kan du ikke finde det du leder efter? Det venlige personale er til rådighed for at hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

  • 1.300 netværks-pc'er, nogle med 24-timers adgang
  • Skrive udvikling, Maths-Aid og generel bibliotek assistance til rådighed
  • DVD og CD checkout til sprogindlæring

Faciliteter

Når det kommer til at studere, har INTO Center alt hvad du behøver. Der er en blanding af sociale rum og rolige steder til privat studie. Det velassorterede Learning Resource Center er fyldt med bøger, online ressourcer og tidsskrifter for at forbedre dine studier. Learning Resource Center er åbent mandag til fredag ​​kl. 8-18.

Ønsker du at studere online? Du har adgang til Blackboard, et virtuelt læringsmiljø, hvor du kan downloade forelæsningsnotater og kursusindhold samt deltage i diskussioner med dine klassekammerater og lærere.

Har du brug for råd? Centeret tilbyder 24-timers support fra det øjeblik du ankommer. Fra visum- og indvandringsstøtte til lufthavnsafhentning, orienteringsprogram og boligassistenter i boligen har du al den hjælp, du har brug for at bosætte sig i.

Livet på campus handler ikke kun om at studere. Du har også adgang til nogle gode faciliteter, hvor du kan socialisere med dine nye venner. Cafeer, restauranter og sportsfaciliteter kan alle findes på campus. Eller gå til Studenterunionen, hvor du vil blive forkælet for valg med over 200 klubber og samfund.

Mad

Et godt sted at hænge ud med venner og slappe af mellem klasser, caféen findes midt i campus. Det er et godt sted at hente morgenmad, frokost eller en drink mellem klasser. Vegetar og Halal muligheder er ofte tilgængelige, og der er også et loyalitetskort for at spare penge.

Utrolige faciliteter og en fantastisk beliggenhed

Du har adgang til alle de fantastiske faciliteter på Newcastle University . Der er det prisbelønnede Robinson Library og Language Resource Center - begge er gode steder at studere, samt et godt virtuelt læringsmiljø. Men i Newcastle University handler det om mere end bare klasser og studier, med en stor studentforening og et fantastisk sportscenter.

Et toprangeret globalt universitet

Newcastle University tilbyder fremragende beskæftigelsesmuligheder, en uforglemmelig elevoplevelse og er en grundlægger af Russell-koncernen, der omfatter 24 af Storbritanniens højest ansete forskningsintensive universiteter. Rangering i de øverste 1% af universiteterne i verden og 23. i Storbritannien, er Newcastle University også øverste 12 i verden for international studenttilfredshed.

Studerende her betyder, at du kommer til at deltage i mere end 23.000 studerende fra over 120 lande og et stærkt studentemiljø, der vil inspirere og stimulere din læring.

Opretholdelse af en tradition for ekspertise

Et af Storbritanniens øverste universiteter og med et godt ry for fremragende undervisning og banebrydende forskning, er Newcastle University et populært valg for både studerende og arbejdsgivere.

Du vil opbygge globale forbindelser her, hvor universitetet tilbyder en række muligheder for at forbedre dine studier, herunder:

  • studere i udlandet aftaler med over 250 universiteter over hele verden, samt internationale studier i udlandet, sommer skole og arbejdsprogrammer integreret i grader
  • finansiering til studenterforskningsture rundt om i verden
  • partnerskaber med over 400 globale institutioner
  • fri adgang for alle elever til faciliteter for at lære et andet sprog
  • grader leveret i Singapore og en medicinsk skole i Malaysia
  • en helt ny London-baserede campus, der tilbyder en række gradskurser, masterclasses og arbejdsgiver- og alumni-arrangementer
  • Forskellige discipliner, med 27 emner placeret i UK top 20

Placeringer

Newcastle upon Tyne

INTO Newcastle University

Address
The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, England, Det Forenede Kongerige