Læs den officielle beskrivelse

Deltag i et top 10 universitet for kandidatarbejde

Du vil være en universitetsstuderende i Newcastle, men leve og studere på Londons campus. Du vil drage fordel af universitetets fremragende ry for graduate employability og bor i 3. verdenskrig i verden for arbejdsgiveraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Lyder som en god måde at starte din karriere på? Du har også adgang til Newcastle Universitets alumni netværk, e-ressourcer, forskningsunderrettet undervisning, karriere service og elevernes union.

Vil du bo sammen med andre studerende? Intet problem, du kan vælge mellem to studentboliger alt inden for rækkevidde af campus.

Designet til at opfylde dine behov

På campus finder du fleksible undervisningssteder, herunder to foredragsteatre og seminarrum med interaktive whiteboards.

Der er også et Learning Resource Center, der tilbyder en række læringsmaterialer, sammen med moderne it-faciliteter og gratis Wi-Fi.

Sulten? Tag en bid at spise på campus café eller hovedet nedenunder for pizza eller sushi.

Campusen er lille, hvilket betyder, at du snart vil være bekendt med dine medstuderende og vil gøre venner hurtigt.

Ved receptionen møder du supportteamet. De er tilgængelige døgnet rundt. Fra at styre dine penge og leveordninger til indvandring og dit helbred og lykke vil de kunne hjælpe.

Et globalt rangeret universitet

Newcastle University er placeret i top 1% af universiteterne i verden (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London bringer sin toprangering til hovedstaden sammen med fremragende beskæftigelsesegnethed med en top 20 placering for kandidatkarrieremuligheder (The Complete University Guide 2016).

Du vil drage fordel af universitetets fremragende ry for graduate employability og bor i 3. verdenskrig i verden for arbejdsgiveraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London er også den perfekte mulighed for at udvikle dit professionelle netværk. Du vil være baseret i Londons finansielle distrikt med globale arbejdsgivere lige uden for døren.

Grader er designet af Newcastle Universitys triple akkrediterede business school. Kun 1% af erhvervsskoler er tredobbelte akkrediteret, så du vil være før konkurrencen, når du graduerer. Du vil også være fuldt udstyret til at påvirke den globale forretning.

Studer på en tredobbelt akkrediteret business school i hjertet af Londons finansielle distrikt

Alle uddannelserne er designet af Newcastle University Business School. I de 1% af handelsskoler, der er tredobbelt akkrediteret, er der fokus på accelereret personlig vækst og opmuntrer dig til at udvikle en konkurrencefordel.

Med globale arbejdsgivere lige uden for døren er Londons campus den perfekte base for at udvikle dit faglige netværk og oprette forbindelser med erhvervslivet.

Du får mulighed for at deltage i netværksbegivenheder hos både nylige og erfarne Newcastle University-kandidater, og Graduate Connections-databasen kan sætte dig i kontakt med tidligere studerende fra hele verden, som måske kan hjælpe dig i din valgte karriere. Og hvis du ikke har valgt en karriere, kan du gøre fuld brug af den støtte, der tilbydes af Newcastle Universitys karriere.

Nervøs at lave nye venner? Du skal ikke bekymre dig om, at du som studerende fra Newcastle University vil være medlem af Studenterunionen. Campus Rep organiserer en aktiv social kalender, så du får nye venner på ingen tid.


Hvad er triple akkreditering?

En erhvervsskole er klassificeret som tredobbelt akkrediteret, når de tre internationale akkrediteringsorganer - Association for Advance Collegiate Schools of Business (AASCB), Association of MBAs (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS) - tildeler institutionen deres akkreditering.

Denne prestigefyldte titel er guldstandarden i erhvervsuddannelse, opnået med kun 1% af handelsskoler over hele verden. Det blev tildelt til University of Business School i Newcastle i 2014.

Globale forbindelser

Du deltager i et fællesskab med mere end 122.000 kandidater fra over 110 forskellige lande.

Du får mulighed for at deltage i netværksbegivenheder med både nylige og erfarne Newcastle University-kandidater. Og skolens Graduate Connections database kan sætte dig i kontakt med tidligere studerende fra hele verden, som måske kan hjælpe dig i din valgte karriere.

Lær af eksperterne

Ønsker du at høre fra eksperterne om, hvordan man starter en virksomhed eller bygger en karriere? Hver onsdag får du mulighed for at deltage i en mesterklasse fra en af ​​Newcastle Universitys kommercielle partnere.

Hør fra COO of AES International, en partner hos Thomas Eggar, MD hos Capita Learning, CEO for FTS Global, en konsulent i Santander og meget mere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Newcastle University London

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i regnskab og finansiering, International Business Management eller International Management og Marketing ved N ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 1 på en bachelorgrad i regnskab og finansiering, International Business Management eller International Management og Marketing ved Newcastle University London .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende. Få mere at vide om vores penge tilbage garanti.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med dine universitetsansøgninger, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juli, september, oktober; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasselængde: Typisk afholdt mandag til fredag ​​mellem kl. 08.00 - 19.00 ekskl. Helligdage. Der kan dog være tilfælde, hvor klasser skal holdes uden for disse tider på grund af uforudsete omstændigheder.Pris: International Foundation Certificate (RQF Level 3) fra Newcastle University.Kursus muligheder:Standard (3-sigt, 9-måneders program)Udvidet (Indeholder et ekstra term (er) i engelsksprog.)Adgangskrav... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Newcastle University London

Forbered dig på direkte indgang til en kandidatgrad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London . ... [+]

Forbered dig på direkte indgang til en kandidatgrad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London .

KursusfunktionerUdvikle din viden og færdigheder gennem aktiv læring i dit valgte fagområde.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Tilpas til at studere i Storbritannien med et stærkt fokus på studie- og forskningsfærdigheder.Forbedre dit engelskniveau og udvikle ordforrådet til dit valgte fag.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juni, september, oktober; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasselængde: Typisk afholdt mandag til fredag ​​mellem kl. 08.00 - 19.00 ekskl. Helligdage. Der kan dog være tilfælde, hvor klasser skal holdes uden for disse tider på grund af uforudsete omstændigheder.Pris: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) fra Newcastle University.Kursus muligheder:Standard (3-sigt, 9-måneders program)Udvidet (Indeholder et ekstra term (er) i engelsksprog.)Adgangskrav... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Newcastle University London

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsb ... [+]

Dette kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Det er specielt designet til at imødekomme dine individuelle læringsbehov, med fem skræddersyede uddannelsesniveauer for at sikre, at du får sprogfærdigheden og de faglige færdigheder, du har brug for til at lykkes.

KursusfunktionerSom en højt engageret og hårdtarbejdende studerende kan du forvente at gøre hurtige fremskridt på op til et IELTS-punkt pr. Sigt gennem dette intensive kursus. I elever, der gennemførte et akademisk engelsks semester i december 2017, blev der i gennemsnit 0,8 af et IELTS-band fremskridt.Undersøg 30 timetimer, med 25 timers ansigt til ansigtskontakt og 5 timers lærerunderstøttet udvikling af online sprog.Udviklet i partnerskab med Cambridge Assessment, skræddersyet online vurdering gør det muligt at overvåge dine fremskridt nøjagtigt.Drage fordel af interaktive lektioner og små klassestørrelser.Gratis IN "Get Ready for English" kursus til rådighed online forud for ankomst.... [-]
Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

Newcastle University London

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i Business eller Marketing og Management ved Newcastle University London . ... [+]

Forbered dig på direkte adgang til år 2 af en bachelorgrad i Business eller Marketing og Management ved Newcastle University London .

KursusfunktionerUdvikle viden og færdigheder til din valgte grad gennem en specialiseret Pathway .Studer akademiske moduler, der afspejler det første år af din valgte grad.Garanteret universitetsplacering for alle vellykkede studerende.Drage fordel af mindre klassestørrelser end på universitetet, hvilket betyder at du får mere tid med dine lærere.Tilpas til at studere i Storbritannien takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserede moduler.Vejledning med din universitetsansøgning, så du vælger den bedste grad for dig.NøglefaktaKurselængde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juli, september, oktober; 2020: januarGebyrer: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer i ugen i gennemsnitKlassestørrelse: 16Klasselængde: Typisk afholdt mandag til fredag ​​mellem kl. 08.00 - 19.00 ekskl. Helligdage. Der kan dog være tilfælde, hvor klasser skal holdes uden for disse tider på grund af uforudsete omstændigheder.Award: Certificate of Higher Education (FHEQ Level 4) fra Newcastle University.Kursus muligheder:Standard (3-sigt, 9-måneders program)Udvidet (Indeholder et ekstra term (er) i engelsksprog.)Adgangskrav... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk