INTO Manchester

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En givende oplevelse i en spændende by

Det moderne INTO Manchester Study Center ligger tæt på byens og lokale universitetsfaciliteter. Det giver dig mulighed for at studere i en af ​​de mest spændende og kulturelt forskellige byer i verden.

Beliggende i Bridgewater House, er en imponerende edwardian bygning renoveret til højeste standard, midt i hjertet af travle Manchester.

Du er aldrig langt fra en række kaffebarer, cafeer og restauranter, herunder Manchesters berømte Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester og Manchester Metropolitan University er også kun en kort gåtur væk.

Centrets faciliteter er designet med studerende som i tankerne. Du kan drage fordel af de nyeste klasseværelser og it-teknologier. Og undervisning i universitetsstil vil hjælpe med at opbygge din selvtillid.

Centret er hjemsted for vores venlige Student Services team, som vil sikre, at din oplevelse er både givende og bekymringsfri.

De forstår de udfordringer, der følger med at studere i udlandet og yde et dedikeret netværk af support. Fra visum og indvandring rådgivning, gennem at åbne din britiske bankkonto, er du i sikre hænder.

Oprettet til din succes

INTO Manchester Studiecenter har alt hvad du behøver for at kunne leve og studere i Storbritannien.

Du finder de nyeste læringsteknologier. 39 undervisningsrum har digitale whiteboards, som gør det muligt for dine lærere at bruge online ressourcer og at blive involveret.

Centret har også:

  • en række veludstyrede computersuiter
  • gratis internetadgang og trådløs internetadgang overalt
  • komfortable udbrudsområder til privat studie og afslappende med venner
  • et velkomstskrivebord og støtte fra vores venlige Student Services team
  • Learning Resource Center er hjemsted for 5.000 studieunderstøttende materialer, herunder bøger, cd'er, dvd'er, online tidsskrifter, aviser og udskrivnings- og scanningsfaciliteter.

Du har 24/7 adgang til vores virtuelle læringsmiljø for at downloade forelæsningsnotater og andre nyttige kursusmaterialer. Og du vil også kunne deltage i online diskussioner med lærere og klassekammerater.

Ikke sikker på hvor du skal starte? Vores venlige, erfarne medarbejdere hjælper dig med at få mest muligt ud af de tilgængelige ressourcer.

Livet uden for klasseværelset

Som en international studerende kan du leve som en del af et pulserende elever samfund i vores specialbyggede haller. Eller hvorfor ikke opleve ægte britisk liv i en familieferie? Begge muligheder giver et sikkert og behageligt miljø for at vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgængelig til alle spørgsmål, du måtte have, og du kan også ringe til et døgnet rundt telefonnummer i tilfælde af en nødsituation.

Socialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sociale program gør det nemt for dig at møde nye mennesker og få mest muligt ud af dit nye hjem.

Dette omfatter besøg på teatret, biograferne og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også nyde ture længere væk, herunder til det smukke søområde, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle destinationer på tværs af det nordvestlige England.

Vil du involvere dig? Du kan blive medlem af Student Social Committee og danne klubber og samfund omkring dine egne hobbyer og interesser med støtte fra INTO Manchester medarbejdere.

Det Internationale Samfund

The International Society er en ikke-for-profit organisation, der er unik for Manchester.

Baseret kun få minutters gang fra INTO Center, giver det et socialt og støttende miljø for næsten 7.000 internationale studerende fra over 120 lande, der studerer i Manchester.

Samfundet arrangerer weekendrejser rundt om i Storbritannien, tilbyder mere end 65 forskellige klasser hver uge og organiserer over 100 forskellige sociale arrangementer i løbet af året.

Nye venner, nye oplevelser

Vi gør det nemt for dig at møde nye mennesker og finde nye, sjove ting at lave.

Vores udgående personale vil organisere regelmæssige sociale aktiviteter og hjælpe dig med at nyde Manchester fuldt ud.

Du vil nyde besøg på teatre, biografer og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også deltage i organiserede ture til steder som det smukke søområde, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle hotspots.

Placeringer

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, Det Forenede Kongerige