Læs den officielle beskrivelse

En givende oplevelse i en spændende by

Det moderne INTO Manchester Study Center ligger tæt på byens og lokale universitetsfaciliteter. Det giver dig mulighed for at studere i en af ​​de mest spændende og kulturelt forskellige byer i verden.

Beliggende i Bridgewater House, er en imponerende edwardian bygning renoveret til højeste standard, midt i hjertet af travle Manchester.

Du er aldrig langt fra en række kaffebarer, cafeer og restauranter, herunder Manchesters berømte Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester og Manchester Metropolitan University er også kun en kort gåtur væk.

Centrets faciliteter er designet med studerende som i tankerne. Du kan drage fordel af de nyeste klasseværelser og it-teknologier. Og undervisning i universitetsstil vil hjælpe med at opbygge din selvtillid.

Centret er hjemsted for vores venlige Student Services team, som vil sikre, at din oplevelse er både givende og bekymringsfri.

De forstår de udfordringer, der følger med at studere i udlandet og yde et dedikeret netværk af support. Fra visum og indvandring rådgivning, gennem at åbne din britiske bankkonto, er du i sikre hænder.

Oprettet til din succes

INTO Manchester Studiecenter har alt hvad du behøver for at kunne leve og studere i Storbritannien.

Du finder de nyeste læringsteknologier. 39 undervisningsrum har digitale whiteboards, som gør det muligt for dine lærere at bruge online ressourcer og at blive involveret.

Centret har også:

  • en række veludstyrede computersuiter
  • gratis internetadgang og trådløs internetadgang overalt
  • komfortable udbrudsområder til privat studie og afslappende med venner
  • et velkomstskrivebord og støtte fra vores venlige Student Services team
  • Learning Resource Center er hjemsted for 5.000 studieunderstøttende materialer, herunder bøger, cd'er, dvd'er, online tidsskrifter, aviser og udskrivnings- og scanningsfaciliteter.

Du har 24/7 adgang til vores virtuelle læringsmiljø for at downloade forelæsningsnotater og andre nyttige kursusmaterialer. Og du vil også kunne deltage i online diskussioner med lærere og klassekammerater.

Ikke sikker på hvor du skal starte? Vores venlige, erfarne medarbejdere hjælper dig med at få mest muligt ud af de tilgængelige ressourcer.

Livet uden for klasseværelset

Som en international studerende kan du leve som en del af et pulserende elever samfund i vores specialbyggede haller. Eller hvorfor ikke opleve ægte britisk liv i en familieferie? Begge muligheder giver et sikkert og behageligt miljø for at vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgængelig til alle spørgsmål, du måtte have, og du kan også ringe til et døgnet rundt telefonnummer i tilfælde af en nødsituation.

Socialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sociale program gør det nemt for dig at møde nye mennesker og få mest muligt ud af dit nye hjem.

Dette omfatter besøg på teatret, biograferne og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også nyde ture længere væk, herunder til det smukke søområde, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle destinationer på tværs af det nordvestlige England.

Vil du involvere dig? Du kan blive medlem af Student Social Committee og danne klubber og samfund omkring dine egne hobbyer og interesser med støtte fra INTO Manchester medarbejdere.

Det Internationale Samfund

The International Society er en ikke-for-profit organisation, der er unik for Manchester.

Baseret kun få minutters gang fra INTO Center, giver det et socialt og støttende miljø for næsten 7.000 internationale studerende fra over 120 lande, der studerer i Manchester.

Samfundet arrangerer weekendrejser rundt om i Storbritannien, tilbyder mere end 65 forskellige klasser hver uge og organiserer over 100 forskellige sociale arrangementer i løbet af året.

Nye venner, nye oplevelser

Vi gør det nemt for dig at møde nye mennesker og finde nye, sjove ting at lave.

Vores udgående personale vil organisere regelmæssige sociale aktiviteter og hjælpe dig med at nyde Manchester fuldt ud.

Du vil nyde besøg på teatre, biografer og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også deltage i organiserede ture til steder som det smukke søområde, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle hotspots.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

INTO Manchester

Forbereder dig til direkte adgang til det første år af en bacheloruddannelse i Storbritannien, giver International Foundation for Business og Humaniora adgang til grad fa ... [+]

Hvorfor anmode om International Foundation programmet?

Tilgængelige kursusmuligheder

International Foundation (3 vilkår) - dette er standardindstillingen, der passer til de fleste studerende. Headstart Foundation (3 vilkår) - dette omfatter yderligere to uger af læring, der introducerer dig til britisk kultur og historie. Hvor vil dette program tage mig?

Succesfuld gennemførelse af International Foundation Program fører til tildeling af International Foundation Certificate (RQF Level 3) fra NCUK.

Vores betingede progressionsgaranti:

BA (Hons) forretning og human resource management

University of Salford

BSc (Hons) Finansiering og Regnskab ... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INTO Manchester

University of Manchester Diplomingeniør (Hons) Kemiteknik Diplomingeniør (Hons) Elektroteknik Diplomingeniør (Hons) maskinteknik kvalificerede og erfarne lærere ... [+]

University of Manchester

Diplomingeniør (Hons) Kemiteknik Diplomingeniør (Hons) Elektroteknik Diplomingeniør (Hons) maskinteknik kvalificerede og erfarne lærere høje kontakt timer og små klassestørrelser

Du vil modtage råd og feedback under seminarer og vejledninger. Regelmæssige en-til-en-møder med din personlige vejledning vil hjælpe dig med at planlægge for fremtidig effektiv undersøgelse og besvare eventuelle spørgsmål for at sikre din akademiske succes.

Hvem skal ansøge om det internationale fondsprogram?

Du bør ansøge om dette kursus, hvis du har gennemført gymnasial uddannelse i dit hjemland.

Kursuslængde: 3 - 4 vilkår (9 - 12 måneder)... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Pathway

INTO Manchester

Forkandidat forbereder internationale studerende til direkte indgang til en kandidatgrad, med fremskridt til fag relateret til Business og Management på NCUK universitete ... [+]

Forbereder internationale studerende til direkte adgang til en kandidatgrad, med garanteret betinget progression til en af ​​NCUKs 16 universiteter.

Forkandidatets vil udvikle dine engelsksprogede færdigheder, en bred vifte af studiekompetencer og forskeruddannelser. Det er ikke fagspecifik, og er designet til internationale studerende på udkig efter at studere en forretnings- eller ledelsesrelateret kursus.

Tilgængelige kursusmuligheder

Pre-Master's (3 vilkår, september indgang) - dette giver en yderligere forberedende term af Management Studies modul og har et lavere engelsksprog krav Pre-Master's (2 vilkår, januar indgang) - dette er standardindstillingen, der passer til de fleste studerende Hvor vil dette program tage mig? ... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

INTO Manchester

Et intensivt akademisk engelskkursus, der forbereder dig til eksamen på et britisk universitet eller et INTO akademisk program. ... [+]

Det akademiske engelske kursus giver den hurtigste og mest effektive vej mod at nå dit krævede engelsksprogede niveau. Kurset er specielt designet til at sikre, at du får sprogfærdigheder og akademiske færdigheder, du har brug for til at lykkes på universitetet.

Hvorfor anmode om dette kursus?Udvikle dine engelske færdigheder på alle fire kerneområderUdvikle centrale akademiske sprogfærdighederLær at kommunikere effektivt på engelskHvad er specielt med programmet?

Dette intensive kursus tilbyder 30 timers timer om ugen, som består af 25 timers ansigt til ansigt læring og 5 timers lærerunderstøttet online sprog udvikling. Programmet vil blive tilpasset dine individuelle behov, med regelmæssige vurderinger for at overvåge dine fremskridt og sikre, at du holder dig på rette spor.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INTO Manchester

NCUK International Year One i regnskab og finansiering forbereder dig til indrejse i det andet år af en virksomhed eller relateret bachelor grad ved et valg af førende br ... [+]

Udvikle dine matematiske, analytiske og finansielle færdigheder som forberedelse til år 2 af en grad inden for en række regnskabs - og finansrelaterede emner.

Det Internationale År et i Regnskab og Finans svarer til at studere det første år af en bachelorgrad.

Hvorfor ansøge om år et program?Garanteret betinget progression til en af ​​10 NCUK universiteter (underlagt krav til progression).Et kvalitetssikret, NCUK-godkendt program.Anerkendt af en bred vifte af andre førende britiske universiteter.

Tilgængelige kursusmuligheder

International Year One (3 vilkår) - dette er standardindstillingen, der passer til de fleste studerende.Udvidet International Year One (4 vilkår) - Denne indstilling indeholder en ekstra engelsksæson i starten for ekstra sprogunderstøttelse, og engelsksprogede adgangskrav er typisk lavere.Hvor vil dette program tage mig?... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk