INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Byen til internationale studerende

Manchester er en af ​​de livligste byer i Europa - derfor er det hjemsted for flere internationale studerende end nogen anden region i Storbritannien.

Placeringen af ​​både din INTO Study Center og de nærliggende haller, betyder, at du altid vil være tæt på spændingen

Og som INTO-studerende kan du også få adgang til The University of Manchesters udvalg af uovertruffen akademiske og fritidsfaciliteter.

"Årets Universitet"

Som du forventer fra den største internationale studentrekrutant i Storbritannien, tilbyder University of Manchester uovertruffen investering i avancerede faciliteter til forskning og læring.

Der er investeret 750 millioner pund siden 2004, hvilket har hjulpet The University of Manchester to gange i de sidste ti år (søndags gange og Times Higher Education Supplement).

Ser frem til, investerer universitetet yderligere 1 mia. £ inden 2022. Der vil være en ny ingeniørcampus, nye centre for lov og forretning, en større renovering af biblioteket, en udvidelse til Studenterunionen, en ny læge skole og større forbedringer af området omkring campus.

Der har virkelig aldrig været en bedre tid til at studere på The University of Manchester!

Global anerkendelse som et universitet efter eget valg

University of Manchester er hjemsted for mere end 12.000 internationale studerende fra over 150 lande. Denne popularitet skyldes den globale anerkendelse af sin højkvalitets uddannelse og forskning.

Som medlem af Russell-gruppen af ​​universiteter - bestående af 24 af Storbritanniens førende forskningsuniversiteter - beskæftiger universitetet 5.900 akademiske og forskerpersonale, hvoraf mange er ledere på deres område.

Med sådan en høj kaliber af real-world learning er det ikke underligt, at 25 Nobelprisvinnere har studeret eller arbejdet på universitetet.

Et af Storbritanniens største forskningsinstitutioner

Fra fødslen af ​​den moderne computer og den første splittelse af atomet til banebrydende arbejde med det nye "vidundermateriale" Graphene er innovativ forskning i hjertet af University of Manchester's ethos.

Forskningen vil understøtte din grad læring, og du vil blive undervist af personale i spidsen for deres fag. Mange bacheloruddannelser giver dig chancen for at bidrage til forskning inden for din studieskole. Dette vil hjælpe med at udvikle vigtige overførbare færdigheder, der kan videreføres i din arbejdsplads eller postgraduate studier.

Universitetet er et af Storbritanniens førende forskningsinstitutioner - med 2014-forskningsværdien (Research Excellence Framework) reflekterer 83% af forskningsaktiviteten som "verdensledende" eller "internationalt fremragende" og årligt tiltrækker mere end 247 mio. £ i finansiering til eksterne forskning.

Livet uden for klasseværelset

Som en international studerende kan du leve som en del af et pulserende elever samfund i vores specialbyggede haller. Eller hvorfor ikke opleve ægte britisk liv i en familieferie? Begge muligheder giver et sikkert og behageligt miljø for at vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgængelig til alle spørgsmål, du måtte have, og du kan også ringe til et døgnet rundt telefonnummer i tilfælde af en nødsituation.

Universitetslivets sociale side

Når det kommer til universitetslivets sociale side, er universitetet i Manchester det perfekte valg for internationale studerende. Studerende Union er Storbritanniens største, med over 300 studieklubber og samfund, som du kan prøve.

Og International Society giver et støttende, socialt miljø for alle internationale studerende, der studerer i Manchester.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se Health Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

International Foundation in Biosciences

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

BSc (Hons) udviklingsbiologi

MSci Fysiologi

BSc (Hons) Plantevidenskab

Engelsk sprog: IELTS 5.5 eller tilsvarende

Overholder ikke adgangskravene? Vi tilbyder også en akademisk engelsk forberedelse til Studerende kursus.

[-]

International Foundation in Engineering and Science

på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder June 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

BA (Hons) Geografi Mngng (Hons) Materialevidenskab og -teknik med Corrision Engineering [-]

International Foundation in Humanities and Social Sciences

på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder January 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

Regnskab og finansiering

[-]

International Foundation in Psychology

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige Manchester

[+]

høje kontakt timer og små klassestørrelser Hvem skal ansøge om det internationale fondsprogram?

Du bør ansøge om dette kursus, hvis du har gennemført gymnasial uddannelse i dit hjemland.

International Foundation programmet giver akademisk forberedelse til første års indrejse og sikrer, at du opfylder det minimale engelske sprog krav til adgang til dit valgte bacheloruddannelse på The University of Manchester.

Vellykket gennemførelse af dette program vil også give dig mulighed for at søge adgang til andre universiteter i Storbritannien.

Kurselængde: 3 vilkår (9 måneder)

Alder: 17 år og derover

Akademisk: Gennemført 12 års skolegang med gode karakterer... [-]


Kontakt

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Adresse, linje 1 Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://www.intostudy.com/en-gb/universities/the-university-of-manchester