INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En unik oplevelse at studere i udlandet

Din IN Study Center ligger kun en kort gåtur fra Manchester Metropolitan University (MMU), som er et rummeligt miljø, hvor du får mulighed for at bruge tid på at vænne sig til, hvad livet kan være som en studerende.

Det tilbyder en række moderne studie- og sociale faciliteter, der kan forbedre din studie i udlandet.

En givende oplevelse i en spændende by

INTO Manchester Study Center ligger tæt på byens og lokale universitetsfaciliteter. Det giver dig mulighed for at studere i en af ​​de mest spændende og kulturelt forskellige byer i verden.

Beliggende i Bridgewater House, en imponerende edvardiansk bygning, ligger centret lige i hjertet af det travle Manchester.

Du er aldrig langt fra en række kaffebarer, cafeer og restauranter, herunder Manchesters berømte Chinatown-område. Plus, University of Manchester og Manchester Metropolitan University er også kun en kort gåtur væk.

Centrets faciliteter er designet med studerende som i tankerne. Du kan drage fordel af det moderne klasseværelse og it-teknologier.

Deres akademiske programmer undervises på samme måde som hvad du oplever på universitetet, for at hjælpe med at opbygge din selvtillid før du begynder dine studier på videregående uddannelser. Deres engelsksprogede klasser læres i et interaktivt, inklusivt klasseværelse, der hjælper med at opbygge dine sprogfærdigheder gennem klasseværelset deltagelse.

Centret er hjemsted for det venlige Student Services team, som står til rådighed for at hjælpe. De forstår de udfordringer, der følger med at studere i udlandet og yde et dedikeret netværk af support. Fra visum og indvandring rådgivning, gennem at åbne din britiske bankkonto, er du i sikre hænder.

Livet uden for klasseværelset

Som en international studerende kan du leve som en del af et pulserende elever samfund i vores nøje udvalgte indkvartering i nærheden, eller opleve ægte britisk liv i en familieferie. Begge muligheder giver et sikkert og behageligt miljø for at vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgængelig til alle spørgsmål, du måtte have, og du kan også ringe til et døgnet rundt telefonnummer i tilfælde af en nødsituation.

Fremragende faciliteter til fremragende læring

Du finder de nyeste læringsteknologier i Study Center.

Klasseværelser har digitale whiteboards, som giver dine lærere mulighed for at bruge online ressourcer og er designet til at opmuntre interaktion og sørge for at blive involveret.

Centret har også:

  • en række veludstyrede computersuiter
  • gratis internetadgang og trådløs internetadgang overalt
  • komfortable udbrudsområder til privat studie og afslappende med venner
  • et velkomstskrivebord og støtte fra vores venlige Student Services team

Learning Resource Center er hjemsted for en række studieunderstøttende materialer, herunder bøger, cd'er, dvd'er, online tidsskrifter, aviser og udskrivnings- og scanningsfaciliteter.

Du har 24/7 adgang til virtuelt læringsmiljø for at downloade forelæsningsnotater og andre nyttige kursusmaterialer. Og du vil også kunne deltage i online diskussioner med lærere og klassekammerater.

Investeringer i din fremtid

Når du er kommet frem til MMU, vil du drage fordel af resultaterne af en investering på £ 350 millioner i forsknings- og undervisningsfaciliteter. Dette omfatter investeringer på £ 75 millioner i Business School og Student Hub, og en £ 35 millioner bygning til Manchester School of Art.

På campuset findes talrige mad- og drikkecentre, herunder en nyligt renoveret Elevens Unionsbygning.

Andre universitetsfaciliteter omfatter et omfattende bibliotek åbent hele døgnet i løbetid og IT-faciliteter, hvor du kan låne netbooks, laptops, videokameraer, audiovisuelt udstyr og projektorer - alt gratis.

Din fremtidige læringserfaring fra universitetet vil være blandt de bedste i landet. Kvalitetssikringsagenturet placerede MMU i UK 20, og universitetet tilbyder en prisvindende business school, der er placeret i top 5% af de globale universiteter med AACSB-akkreditering.

Det er også hjemsted for den næst ældste kunst- og designskole i Storbritannien.

Den britiske regering udgjorde 65% af universitetets forskning som "verdensledende" eller "internationalt fremragende" (REF 2014). 260.000 alumni over hele verden har allerede brugt denne ekspertise til at påvirke samfundet, miljøet, økonomien, kulturen og den offentlige orden.

Fokuseret på din beskæftigelsesegnethed

Når du går videre til MMU, vil din læring drage fordel af et dedikeret fokus på beskæftigelsesegnethed. Universitetet var den første til at tilbyde betalte industriplaceringsår (kaldet 'sandwichår') i deres kurser.

Det tilbyder mere end 1.000 bachelor-og postgraduate programmer, med universitetet i top 20 i Storbritannien for 8 fagområder (Complete University Guide 2016).

MMU har også mere professionelle akkrediteringer og foreninger end noget andet britisk universitet. Det betyder, at din kvalifikation vil blive anerkendt bredt, og vil hjælpe dig med at få den bedst mulige start i din valgte karriere.

Placeringer

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University All Saints Building
M15 6BH Manchester, England, Det Forenede Kongerige