Læs den officielle beskrivelse

Et indbydende studieområde

 • En central placering i multikulturel London, som for nylig er blevet udnævnt til den bedste by i verden for universitetsstuderende (QS Best Student Cities 2018).
 • Dedikerede supportteams kan hjælpe med alt for internationale studerende, herunder britiske leveordninger, fra at oprette en bankkonto til at tiltræde samfund og klubber
 • Lærere, der forstår behov og læringsmiljø mest hensigtsmæssige for internationale studerende
 • Fantastisk valgmulighed med progression muligheder til 110 britiske og europæiske universiteter med tusindvis af kurser
 • Fantastiske indkvartering muligheder med catering eller selvforplejning faciliteter. Plus masser af ekstramateriale, herunder biografer, karaoke værelser, spillelokaler, fitnesscentre og meget mere
 • Du finder INTO London Centre et indbydende og stilfuldt rum med venligt personale og state-of-the-art faciliteter.

Når du skal studere, er centret det rette sted at være. Der er et Learning Resource Center med private studieområder, læringsmaterialer og computere.

Du vil kunne udnytte fleksible studiepladser til foredrag, seminarer og vejledninger. Og glem ikke at gøre brug af gratis Wi-Fi i hele centrum for at studere eller indhente dine venner og familie hjemmefra.

Har du brug for at slappe af og slappe af efter en hel dag at studere? Nyd en bid at spise eller kaffe med dine venner i caféen, deltage i en af ​​de mange sociale aktiviteter, der foregår eller gå til den olympiske park for en træning.

State of the art faciliteter

Der er masser af forskellige måder at lære på INTO center med en række klasseværelser og læringsrum.

Klasseværelser

Uanset din læringsstil, vil du nyde at studere her. Der er 28 undervisningslokaler med interaktive whiteboards, 2 foredragsteatre og 8 private studielokaler til debatter, en på en tutorial eller en privat studieperiode.

Der er også vores kunst- og designstudio - et moderne, lyst studieområde til inspiration af kunst- og designstuderende.

Er du ikke sikker på, hvad din tutor stiller dig til lektier? Tjek din Moodle, det virtuelle læringsmiljø, hvor alle forelæsninger, lektier og lektioner er uploadet for at hjælpe dig med at revidere og afslutte arbejde uden for klasseværelset.

Learning Resource Center

Når du skal undersøge din seneste opgave eller udskrive dine studienotater, skal du gå til Learning Resource Center. Du finder bøger, dvd'er, tidsskrifter og aviser, der understøtter dine studier, samt trykkeri- og scanningsfaciliteter.

Kan du ikke finde det du leder efter? Bare spørg vores supportpersonale, som står til rådighed for at hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Glemt din laptop? Intet problem, vi har computere, du kan bruge så godt.

Mad

Har du brug for at hente en hurtig bid at spise mellem klasser? Gå til campus café eller nedenunder for pizza eller sushi. Eller hvorfor ikke få frisk luft og gå ned ad vejen til Petticoat Lane-fødevaremarkedet, hvor du finder en række internationale retter.

En verden af ​​valg

Vi tilbyder internationale studerende ligesom du garanteret progression til en af ​​110 britiske og europæiske universiteter. Der er progression muligheder tilgængelige hos 30 af de top 50 britiske universiteter.

Du har tusindvis af grader at vælge imellem for at sikre dit karrieremuligheder bliver en realitet.

For meget valg? Du skal ikke bekymre dig, du modtager personlig hjælp til at vælge din uddannelse og universitet samt vejledning i din UCAS-ansøgning.

Så der er intet pres. Vi hjælper dig med alle trin.

Årlig placering fair

Hvert år holder vi en placering fair for at hjælpe dig med at vælge dit perfekte universitet. Mere end 50 universiteter fra hele Storbritannien deltager i messen. Du får mulighed for at spørge repræsentanter fra hvert universitet om studenteliv, kursusoplysninger, karriereudvikling, adgangskrav og meget mere.

Understøtter din ansøgning

For at sikre, at du fuldt ud understøttes som du tager det næste skridt mod at studere til en britisk universitetsgrad, tilbyder INTO London en række gratis studieopholdstjenester. Vores dedikerede Studentplacering Officer vil give dig praktiske råd om de studietilbud, der er tilgængelige for dig og hjælpe dig med at fuldføre din universitetsansøgning.

Hjælp og support til rådighed for dig omfatter:

 • En-til-en studerende rådgivning til at hjælpe dig med at vælge det mest hensigtsmæssige kursus for at nå dine akademiske mål
 • Praktiske råd og hjælp med alle faser af universitetets ansøgningsproces, herunder hjælp til at skrive en personlig erklæring
 • Forberedelse til universitetsinterviews, herunder praksisinterviews
 • Muligheder for at deltage i præsentationer af universitetsoptagelseslærere
 • Bistand med deltagelse i universitetets åbne dage og højere uddannelsesmesser
 • Muligheder for at deltage i forhandlinger leveret af tidligere INTO studerende
 • Adgang til universitetsprospekter i læringscenteret
Programmer undervist i:
Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: