Glasgow Caledonian University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på GCU?

Glasgow Caledonian University (GCU) har en af ​​de mest moderne og student-fokuserede campusser i Storbritannien. Det har et fællesskab på 17.000 studerende og er et af de største universiteter i Skotland. Universitetet er stolt af sine faciliteter og giver en fremragende studentoplevelse.

Det er det første universitet i Skotland, der skal tildeles "Changemaker Campus" status af Ashoka U. Ved hjælp af innovativ forskning, undervisning og samarbejde ændrer GCU liv. Det er et universitet dedikeret til at udvikle uddannelse og hjælpe mennesker verden over. Og du kan være en del af det.

Du vil studere på en international campus. Studentemiljøet samler folk fra over 100 lande. Du får gavn af universitetets partnerskaber over hele kloden, herunder Kina, Indien, Nord- og Sydamerika, Bangladesh og Oman. Det har campusser i Glasgow, London og New York.

At lære på INTO Center

INTO Center ligger lige i centrum af campus. Indenfor finder du et foredragsteater, klasseværelser og mødelokaler.

Vil du tale med nogen? Kom til INTO Center. Du finder alle vores supporttjenester der. Følelse af hjemsted? Bekymret for dine studier? Noget i din bolig er ikke helt rigtigt? Uanset spørgsmålet, er vi her for dig, når du har brug for os.

At flytte til et nyt land er et stort skridt, og vi hjælper, hvor vi kan. Fra åbning af en britisk bankkonto til registrering med en læge. Har du brug for hjælp til dit visum? Intet problem - vi hjælper dig med at sortere det på et af vores visum workshops.

At bo i studentbolig betyder, at du får venner så snart du ankommer. Alle i centrum vil være glade for at møde dig! Vi arrangerer nogle sjove aktiviteter og ture til dig, så du får lidt kvalitetstid sammen med dine nye venner.

Og glem ikke, at du har adgang til alle klubber og samfund på universitetet. De er en fantastisk måde at gøre venner med folk, der elsker de samme ting som dig.

Hvad gør GCU specielt?

Glasgow Caledonian University er et fællesskab. Med over 20.000 studerende er det ikke lille, men det er intimt.

Du deltager studerende fra hele verden - i over 100 forskellige lande. Campus er tæt på, så det er nemt at lave venner.

Leder du efter et sted at møde andre studerende og slappe af? Studentens Association Building er stedet at være. På første sal finder du Student Bistro. Her kan du dele et måltid med venner og spille et spil pool eller bordfodbold sammen.

Campus ligger kun 10 minutters gang fra Glasgow centrum. Du vil blive forkælet for valg, når det kommer til mad. Når du vil bo på campus, er der tre caféer til at genoplive med snacks og kaffe.

95% af GCU-eleverne finder beskæftigelse eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamen (DLHE 2015). Det er fordi grader her er fokuseret på at forberede dig på en fantastisk karriere, uanset hvad du vælger. Erfaring tilbydes i de fleste kurser, hvilket giver dig en fordel i forhold til andre kandidater. Og du får hænderne på noget specialudstyr, som f.eks .:

  • en tv-udsendelse
  • et virtuelt hospital
  • kliniske simuleringslaboratorier
  • øjenklinik

Forberedelse til din fremtid

At studere i Storbritannien kan være helt anderledes end hvad du er vant til. Men rolig, vores venlige lærerpersonale hjælper dig med at tilpasse dig læringskulturen her.

De vil vise dig, hvordan du skriver akademiske essays og refererer til dine kilder. Du får masser af øvelse og støtte med at skrive, gennemføre forskning og lave præsentationer. Så når tiden kommer, vil du være klar til din grad.

GCUs uddannelser er karrierefokuserede. Uanset hvad du vil gøre i fremtiden, kan en grad fra GCU hjælpe dig med at komme derhen. Over 95% af GCU-kandidater finder arbejde eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen. De fleste grader indeholder et element af erhvervserfaring, så du får et unikt indblik i branchen og skaber kontakter til fremtiden.

En grad fra GCU er velansat og respekteret over hele verden, så du er i godt selskab. GCUs programmer understøttes af store globale mærker som Santander, FMC Technologies and Marks

Studere i hjertet af g Glasgow

Placeringen af ​​universitetets campus er perfekt til studerende. Med byens centrum, kun fem minutters gang væk fra campus, får du al spænding ved at bo i en travl kosmopolitisk by. Glasgow omfatter internationale studerende og har et stort studiefællesskab, så du bliver gjort til at føle dig hjemme.

Kærlighedssport? Med over 50 sports klubber at deltage, er du sikker på at finde den rigtige for dig. Du har adgang til Arc Sports Center, med to fitnesscentre, der leverer udstyr til cardio og vægtløftning. Og du vil være i stand til at deltage i fitness klasser som yoga og boxercise.

Hvis du vil spille et spil badminton eller basketball med venner, kan du ansætte en af ​​Arcs to sportshaller. Eller nyd et spil tennis, fodbold eller volleyball i det helt nye udendørs aktivitetsområde.

Placeringer

Glasgow

INTO Glasgow Caledonian University

Address
Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige