Læs den officielle beskrivelse

Global Banking School giver Industri førende anvendt Bank og Finans uddannelse rundt om i verden. Vi er primært kendt for investment banking uddannelse til virksomhedernes, banker, private equity og hedgefonde i top 20 finansielle hovedstæder.

Vores unikke proposition i industrien til at hjælpe dig opbygge en succesfuld karriere i banksektoren eller finansielle branche. Vi rekrutterer ambitiøse mennesker, uddanne dem med kritisk tænkning og problemløsning; guide deres karriere for at blive en succesfuld personlighed i denne globale verden.

Vores undervisere bringe stor rigdom brancheerfaring, faglig uddannelse og passionerede pædagogiske færdigheder til klasseværelset.

Hver elev af Global Banking Skole skal igennem vores gratis karriereudvikling program, hvor du vil interagere med gruppe af ledende bankfolk til at identificere den rigtige karriere for dig selv, udvikle dit cv til specifikke roller og netværk med industrien.

Ved at studere på GBS studerende vil også automatisk blive medlemmer af vores 4000 + alumner i bank- og finanssektoren. Studerende vil blive opfordret til vores mange netværksarrangementer, hvor de vil være i stand til at opfylde tidligere studerende og arbejdsgivere fra industrien.

Vores innovative undervisningsmetoder leveres af erfarne investeringsbanker. Vi stræber altid at slette forskellen på viden mellem virkelige verden investment banking og finansiere praksis og traditionel akademisk læring. Vi letter gruppediskussioner, dybdegående Q & Som med en erfaren træner, visuelle præsentationer og læring af virkelige verden applikationer med Excel-baserede finansielle modeller.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Global Banking School

2-måneders Elite Global Investment Banking Praktik er en enestående mulighed for at få klient-vender oplevelse af virkelige verden transaktioner og praktisk kendskab til ... [+]

2-måneders Elite Global Investment Banking Praktik er en enestående mulighed for at få klient-vender oplevelse af virkelige verden transaktioner og praktisk kendskab til Investment Banking, Private Equity og Hedge Fund karriere. Denne praktik placering vil give dig omfattende transaktion erhvervserfaring.

Den første måned (4 uger) program giver de uddannelse for Investment Banking Industry oplevelse:

Analyse af London Stock Exchange og New York Stock Exchange børsnoterede selskaber Udarbejdelse af køber og sælger side transaktion pladser, teasere og skrive fortrolige investering memo Excel Finansiel modellering og værdiansættelse af offentlige børsnoterede selskaber ved at anvende "Sammenlignelige comps" metode Excel Finansiel modellering og værdiansættelse af børsnoterede selskaber ved hjælp af metoden "Discounted cash flow" Excel Finansiel modellering og bestemmelse af den præmie, der betales af køberen af ​​virksomheden ved hjælp af "Transaktion comps" metode Excel Finansiel modellering og leveraged buyout af virksomheden ved en Private Equity sponsor Udarbejdelse af M & A transaktion-klar model med Tilvækst / Fortynding analyse af handlen Board præsentation og lukning af investment banking transaktion ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk