Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 2014 Gateway International er et erhvervsskole, der tilbyder en række skønheds- og holistiske kurser i Storbritannien.

Hver eneste af vores studerende er fuldt tilfreds med undervisningen fra vores højt kvalificerede og erfarne vejleder, træningsfaciliteter og kursusindhold, med hvert kursus skræddersyet til hver elev.

Vi tilbyder et venligt og støttende læringsmiljø med inspirerende, lidenskabelige foredragere klar til at hjælpe dig gennem hvert trin i læringsprocessen.

Gateway International College bringer dig til det niveau, du har brug for at ændre dit liv gennem faglig læring og erhvervelse af nye færdigheder.

Vores kurser dækker en bred vifte af skønheds- og holistiske terapier, og vores efteruddannelsesstøtte er beregnet til at hjælpe dig med at finde det arbejde du har brug for med de færdigheder du har erhvervet.

Start et kursus med Gateway International College og start et nyt kapitel i dit liv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Gateway International College

Udfør en fuldkropsmassagebehandling er en mulighed for dig at give din klient en afslappende og fornøjelig oplevelse designet til at fremme en følelse af velvære. Dette k ... [+]

Verden, vi lever i, er et utroligt travlt sted. Vi har alle stresset i arbejdet, de sociale engagementer og ser på dem, vi elsker i livet, mens vores telefoner, computere og tv'er råber underretninger om de ting, vi glemte, vi blev enige om i ugen før ... nogle gange er det godt at bare slappe af.

Udfør en fuldkropsmassagebehandling er en mulighed for dig at give din klient en afslappende og fornøjelig oplevelse designet til at fremme en følelse af velvære. Dette kursus vil lære dig alt hvad du behøver at vide om at tilbyde en professionel helkropsmassage og omfatter praktisk træning og vurdering.

Medlemskab: GTI Student Medlemskab i 3 måneder til 25 £

Kvalifikation: GTi certifikat i Body Massage... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
30 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk