Gaia Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gaia Education blev skabt af en gruppe af undervisere kaldes "gæs" - Global Ecovillage Undervisere til en bæredygtig Jord-, der har været møde over en række workshops med henblik på at formulere deres tværfaglig tilgang til uddannelse for bæredygtighed.

Gæssene mødtes første gang i 1998 i Fjorvang, Danmark, hvor det fælles grundlag for udviklingen af ​​Økosamfund design pensum blev etableret. Den første milepæl i udviklingen af ​​Gaia Education var lanceringen af ​​den innovative læseplaner Ecovillage Design Education, under 10 års jubilæum konference Global Ecovillage Network på Findhorn Ecovillage i oktober 2005.

I 2008 Gaia Education Design for Sustainability (GEDS) online program blev lanceret i samarbejde med Open University of Catalonia (UOC). Oprindeligt tilbydes på spansk og engelsk, kurset tiltrak studerende fra både udviklede lande og udviklingslande, regioner landdistrikter og byer, på alle fem kontinenter.

I 2011 den spanske Gaia Education Design for Sustainability blev en formel postgraduate kursus, tiltrækker det meste spanske og latinamerikanske studerende. Siden da har Gaia Education konverteret GEDS postgraduate spansk kursus i en mastergrad.

I 2013, Gaia Education begyndt at tilbyde GEDS på portugisisk i sin online-læringsplatform, hvor det også har været muligt at tage GEDS kursus i engelsk siden 2014.

I 2014 udviklede Gaia Education den nye strøm af aktivitet projektbaseret læring, støtte community-ledede gennemførelse af de bæredygtige udviklingsmål.

Siden 2006 Gaia Education held har støttet levering af mere end 180 programmer på seks kontinenter. Internationalt er antallet af fire-ugers lange intensives og andre kursus formater steget støt sammen med en kraftig stigning i antallet af ansøgere og deltagere i disse kurser. Disse erhvervsuddannelser er åbne for en forskelligartet gruppe af mennesker med en bred vifte af faglige og akademiske baggrunde, der er interesseret i at tage en aktiv rolle i overgangen til bæredygtighed.

Mission

Gaia Education er en førende leverandør af bæredygtighed uddannelse, der fremmer blomstrende samfund i planetariske grænser.

Gaia Education administrerer tre strømme af aktiviteter

  1. Face-to-Face

Ecovillage Design Education (EDE) programmer, der finder sted i 42 lande med mere end 70 institutioner

  1. E-Learning

Design for Sustainability globale klasseværelser på engelsk, spansk og portugisisk

  1. projektbaseret læring

Aktiviteter, der finder sted i det globale Syd støtte gennemførelsen af ​​Post-2015 udviklingsdagsordenen

Vores vision

Vi arbejder hen imod en elastisk fremtid inden planetariske grænser, hvor ingen er efterladt. En verden af ​​sikre og nærende fødevarer; af rent drikkevand; universel adgang til uddannelse bæredygtighed; af fysisk, psykisk og socialt velvære. En verden, der bruger energi og materialer med større effektivitet, distribuerer rigdom retfærdigt og bestræber sig på at eliminere begrebet affald. En verden af ​​universel respekt for menneskerettighederne og den menneskelige værdighed; af retfærdighed og lighed; respekt for race og etnicitet; og lige muligheder tillader den fulde virkeliggørelse af det menneskelige potentiale og samtidig fremme fælles velstand.

Placeringer

Forres

Address
Summerhall
1 Summerhall Place
Edinburgh, Scotland

EH9 1PL Forres, Skotland, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44(0) 131 2850783

Shawnigan Lake

Address
V0R Shawnigan Lake, British Columbia, Canada

Prachuap Khiri Khan

Address
Prachuap Khiri Khan, Prachuap Khiri Khan, Thailand

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien