Future London Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Future London Academy (FLA) er en pædagogisk organisation dannet i 2013. Vores kurser imødekomme fagfolk på tværs af en række forskellige brancher; de består af samtaler, foredrag og workshops udført af eksperter i branchen. Vores programmer er designet til at fordybe deltagerne i det kreative, kommercielle og kulturelle liv i London. Deltagerne nyder eksklusiv adgang til nogle af de topfolk; agenturer og virksomheder på arbejde her i dag at lære første hånd, hvordan de fungerer, samt at få bag kulisserne indsigt i deres mest vellykkede projekter. Vi tror på praktisk erfaringsbaseret læring, hvor du lærer direkte fra kilden i stedet for en lærebog.

Deltagerne tilbringer syv dage i London alle, der bor i et hus på den kreative hjertet af byen. Vores foredrag og workshops foregår på vore industri eksperter kontorer eller spændende mødelokaler og er designet til at være oplysende og uformel. Tidligere kurser har omfattet besøg på førende virksomheder som Google, Twitter og BBC. Deltagerne har haft mulighed for at sidde rundt om bordet med nøglepersoner i disse organisationer - stille spørgsmål, der har samtaler, og læring ansigt til ansigt om deres tilgang og deres ideer.

Bortset fra det pædagogiske aspekt har kurserne også designet til at vise dig London fra en række forskellige vinkler, er hver dag fyldt med aktivitet. Deltagerne besøger anmelderroste udstillinger og kulturelle arrangementer samt udforske nogle af de hemmelige steder i London, at de fleste besøgende aldrig kommer til at opleve.

Hver dag består af forskellige aktiviteter for at maksimere deltagere læring erfaringer, vi følger følgende struktur:

Øget morgenmad: Den første aktivitet i dag omfatter uformelle aktiviteter over Morgenmad at aktivere hjernen og kroppen til at modtage de kreative stimuli af dagen. I løbet af de boosting morgenmad, vil deltagerne interagere med andre deltagere, dele deres ideer, erfaringer og forventninger til dagen og møde lokale fagfolk til at få at vide mere om backstage af den kreative industri. Morgen session: Det er det første møde i dag; Det vil ske i form af et foredrag eller en hands-on workshop. Praktisk øvelse: En kort opgave at følge op på morgenmødet og gøre alle låse deres hjerne fulde potentiale Frokostpause: Mellem morgen og eftermiddag sessioner vil der være en kort pause, hvor deltagerne vil få mulighed for at få frokost og nyde omgivelserne om morgenen session placering. Eftermiddag session: Det er det andet møde i dag, hvor deltagerne vil have en chance for at besøge en anden øverste London agentur og lytte til deres hold afslører hemmeligheder, de bruger i det daglige arbejde.
Debrief og byen: Efter en lang dag med at absorbere nye måder at arbejde, idé brainstorming og kreative øvelser vil deltagerne udspørge indholdet af dagen for at bedre organisere dem i deres sind. Denne aktivitet vil være kort og engagerende, og det vil finde sted lige efter mødet om eftermiddagen på steder, at deltagerne så kan besøge som kulturelle og sociale aktiviteter såsom museer, gallerier og lokaler. Weekenden: Weekenden vil være dedikeret til kulturelle og sociale aktiviteter, besøge udstillinger og spændende steder i London.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Designtænkning Og Innovation Uge

på universitet Fuldtid 1 uge March 2019 Det Forenede Kongerige London

Et unikt program til service-designere, kreative iværksættere og virksomhedsejere - indføre dig til Londons mest innovative virksomheder og afdække de nyeste tilgange til design tænkning. [+]

Hver dag vil der bestå af forelæsninger, rundbord og besøg til de bedste virksomheder, der har vedtaget den menneskelige centrerede tilgang, hvor du vil møde holdene bag deres seneste forskning og innovation. Nogle kalder vores format en "design safari", nogle siger det er en VIP bag-scenes oplevelse eller en forskningsrejse. I løbet af ugen vil du også undersøge de seneste tendenser og opdagelser i virtuel virkelighed, kunstig intelligens, bæredygtighed og fremtidens teknologier. Du vil lære om den nyeste tilgang til kreativitet, produktstyring og business management - og få mulighed for at stille spørgsmål i en uformel atmosfære.

Alle foredrag og workshops finder sted i de faktiske agenturer, der giver deltagerne en bedre sammenhæng i emnet. Dette program er designet til at give dig inspiration til dit arbejde, så du kan få en sagkyndig udtalelse om dine nuværende projekter, og holde dig up-to-date med de nyeste trends i branchen.... [-]


Future of Branding Week

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Det Forenede Kongerige London

[+]

Debrief og byen: Efter en lang dag med at absorbere nye måder at arbejde på, ideer til brainstorming og kreative øvelser, vil vi debriefe dagens indhold for bedre at organisere dem i vores sind. Denne aktivitet vil være kort og engagerende, og det vil finde sted lige efter mødet om eftermiddagen på steder, som vi så kan besøge som kulturelle og sociale aktiviteter såsom museer, gallerier, lokaler eller stænger.

Hvem er dette program til:

Grafiske, digitale og emballage designere

Kunst og kreative direktører

Branding og typografi specialister

MA-studerende og dimittender fra designprogrammer

Datoer og tidsplan:

Datoer: 25. juni - 29. juni 2018... [-]


Ux Og Digital Design Uge

på universitet Fuldtid 1 uge August 2018 Det Forenede Kongerige London

[+]

Uddannelsens struktur:

Frokostpause: mellem morgen og eftermiddag sessioner vil vi få en kort pause, når du får mulighed for at spise frokost og nyde dagens omgivelser.

Hvem er dette program til? Køreplan Omkostninger [-]

Videoer

Design Thinking and Innovation in London

Why design in London is so amazing?