Exeter College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Exeter College er en stor, blomstrende og voksende videregående skole som placerer undervisning, læring og studerende succes som vores topprioritet. Vi nyder en fremragende regionale omdømme. Kollegiet blev dømt som udestående ved Ofsted i en pilot "ingen varsel" inspektion i 2012, og igen i en fuld inspektion i 2014. Vi blev tildelt Times Educational Supplement 'Enestående Provider of the Year i 2012 og BTEC College of the Year i 2014.

Vi har høje forventninger til vores studerende og ansatte og hvert år deres samlede indsats resulterer i fremragende eksamenskarakterer, udestående uddannelse succeser og strålende musik, kunst, sport og samfund resultater. Vi byder velkommen til studerende i alle aldre og evner og vore instruktionsvideoer og lærende støtteprogrammer er designet til at opfylde deres behov, udfordre dem til at nå deres fulde potentiale.

Exeter College giver videregående uddannelse for omkring 10.000 - 12.000 studerende. Skolen blev etableret i 1970 som den første tertiære college i England, der samler de tidligere grammatik skolernes sjette former og Exeter Technical College.

Vores seneste succeser

I maj 2016 blev Exeter College tildelt en Times Educational Supplement videreuddannelse Award 2016 for Lærlinge program af året. Exeter College og Devon County Council blev anerkendt nationalt for innovation Haven Banks Outdoor Education Centre. Partnerskabet blev anerkendt med en Sammenslutningen af ​​skoler (AoC) Beacon Award for Innovation 2015-16 i Videregående Uddannelse. I Jan 2014 Ofsted tildelt kollegiet Grade 1 'Enestående' for Outcomes for lærende, undervisning, læring og vurdering, Ledelse og Management og generelle effektivitet, som gør Exeter College en af ​​de mest effektive gymnasier i landet. Klik her for at finde ud af mere om vores Ofsted grading. Klik her for at læse Ofsted rapport. I november 2012 vandt Exeter College to prestigefyldte Times Educational Supplement videreuddannelse Awards for Outstanding Provider of the Year og Outstanding Leadership for Læring og Færdigheder Awards. I juli 2014 blev Exeter College tildelt BTEC College of the Year.

Hvad kan vi tilbyde?

Som en succesfuld tertiær kollegium nu tilbyder vi en bred vifte af kurser og studerende kan vælge dem, der afspejler deres individuelle evner, aspiration og interesse. Vi tilbyder:

over 40 AS og A2 emner, den prestigefyldte internationale studentereksamen, en bred vifte af mere end 90 faglige og industri førte kurser (entry level til niveau 3) den største udvalg af lærlingeuddannelser rammer i Devon for unge og voksne en række programmer designet til at støtte de unge og voksne ikke i uddannelse, beskæftigelse eller uddannelse voksne learning kurser - fra fritid til professionelt akkrediteret programmer skræddersyede uddannelse og udvikling kurser for arbejdsgivere og arbejdstagere over 30 universitet niveau kurser, herunder Foundation Grader, i samarbejde med universiteterne i Plymouth, Exeter, Marjon og Kingston og BTEC.

Kollegiet fortsætter med at tjene byen Exeter, men vi også tiltrække studerende fra hele Devon med over 60% af vores 16 - 18 elever, der kommer fra hele Devon og sydvest.

Skolen har en række specialiserede akademier udbyder træning til sport, virksomheder, journalistik, musik, fagligt begavet og gæstfrihed og catering studerende. Vi har udviklet meget stærke arbejdsgiver links gennem vores pensum og gennem Business Solutions, kollegiet dedikerede arbejdsgiver opgaveteamet, med førende lokale og internationale arbejdsgivere, såsom Flybe, Met Office, Michael Caines og mange små og mellemstore virksomheder, der sikrer vores erhvervsuddannelser og lærlingeuddannelsen spejle aktuelle trends og initiativer.

Vi anerkender vigtigheden af ​​at arbejde tæt sammen med de lokale myndigheder, nationale, fællesskab og arbejdsgiverorganisationer grupper for at støtte det lokale samfund og økonomi, og vi leverer centrale initiativer især med Princes 'Trust, Karriere South West og den lokale handelskamre.

Placeringer

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, England, Det Forenede Kongerige