Læs den officielle beskrivelse

Lær engelsk på Excel College! Vi er et venligt sprogskole tilbyder høj kvalitet engelskkurser i Manchester centrum.

Vi tilbyder General engelskkurser på alle niveauer fra begyndere til avancerede. Vi er en specialiseret leverandør af IELTS forberedelseskursus og også hjælpe eleverne til at forberede sig til FCE og CAE eksamener.

Vores International Foundation År kursus giver de studerende med de færdigheder, de har brug for at studere på et britisk universitet. Excel College er også et børsnoteret SELT kursusudbyder. Vores erfarne lærere oprette klasser med fokus på kommunikation. De bruger en bred vifte af materiale til at forbedre dine færdigheder i alle aspekter af det engelske sprog. Med yderligere en-til-One klasser og akademiske færdigheder klasser, kan vi skræddersy et engelskkursus til at hjælpe dig med at opfylde dine mål.

Vi tilbyder også værtsfamilie og ophold indkvartering, en kalender over regelmæssige sociale arrangementer og mulighed for at arbejde frivilligt i Manchester samfund. Det betyder, at du vil have masser af mulighed for at få nye venner og øve engelsk uden for klasseværelset også.

gælder i dag! Eller kontakt os for at tage et niveau test og prøv din første engelsk klasse gratis!

Sociale aktiviteter Vi forstår, hvor vigtigt det er at øve dit engelsk uden for klasseværelset.

Vi organiserer regelmæssige ture og aktiviteter i og omkring Manchester, herunder vandreture, fodboldkampe og ture til museer. Vi fortæller dig også om alle de vidunderlige ting, der sker i Manchester hver uge. Vores aktiviteter er alle annonceres på vores aktivitetskalender. Du kan også finde oplysninger på opslagstavlen i kollegiet, på Facebook, Meetup og Twitter. Og hvis du gerne vil hjælpe lokalsamfundet, mens du øve dit engelsk, have et kig på vores frivilligt side.

Ugentlige begivenheder

Kaffe morgen - gratis Samtale Club - gratis Bordtennis - gratis 5-a-side fodbold - £ 4.50 (ca.)

Andre begivenheder - Eksempel priser

Tur til John Ryland Bibliotek - gratis Tur til The Manchester Museum - gratis Dagstur til Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Dagstur til Liverpool - £ 23

frivilligt arbejde Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at øve dit engelsk, forbedre dit CV og opdage mere om Manchester og de mennesker, der bor her.

Excel College er i kontakt med en række frivillige organisationer, herunder lokale grupper, ungdomscentre, miljø bevarelse organisationer og en hjemløs velgørenhed. Alle disse organisationer har en række skiftende frivillige muligheder på tilbud, nogle varede i et par måneder til et år, nogle bare for en dag. Du kan tage et kig på de aktuelle muligheder ved at besøge Excel College blog.

Hvis du er interesseret i frivilligt arbejde, så lad os vide, når du laver din ansøgning. Vi vil bede dig om at udfylde en formular med angivelse af, hvorfor du ønsker at arbejde frivilligt, og hvad du håber at opnå. Mens vi ikke kan garantere en frivillig rolle vil være tilgængelige for dine kursusdatoer, vil vi gøre vores bedste for at finde en passende lejlighed, der matcher dine interesser og passer omkring dine studier.

Alle studerende fra EU kan melde sig frivilligt. Studerende, der har brug for et visum til at studere i Storbritannien kan melde sig frivilligt, så længe deres visum tillader det.

Andre krav

Øvre mellemliggende niveau i engelsk eller højere Studere en uddannelse af mindst otte uger

Homestay

Øv dit engelsk med indfødte talere Oplev britisk kultur Alle regninger og morgenmad og aftensmad inkluderet

Bor i vores værtsfamilie bolig er en fantastisk måde at forbedre dit engelsk og få en smag af britisk kultur. Vores værter er nøje udvalgt og kontrolleret for at sikre, at du er glad, sikker og komfortabel hele dit ophold. Alle vores homestay værter taler engelsk som modersmål, men det er vigtigt at huske, at Storbritannien er et multikulturelt land og vores værter har en række kulturelle og etniske baggrunde.

Vores værter bor i forskellige dele af Manchester. De lever normalt i boligområder, en bustur væk fra kollegiet, alle mellem 20 og 50 minutter væk fra kollegiet. Nogle af vores værter har små børn, nogle er pensioneret par og nogle er enlige, arbejdende mennesker. Alle af dem nyder hosting studerende og lære om forskellige kulturer.

Eleverne har deres eget værelse og behandles som et ekstra medlem af familien. Det betyder, at du kan forventes at hjælpe med nogle huslige pligter som opvask efter et måltid og holde dit værelse ryddeligt. Det betyder også, at du får uvurderlig praksis taler engelsk med indfødte talere og en oplevelse af det virkelige liv i Storbritannien.

Du kan se på vores nyhedsbreve for interviews med nogle af vores værtsfamilier.

Residence

Lev i centrum Del en lejlighed med andre internationale studerende Bo i dit eget værelse med en-suite badeværelse

Hvis du leder efter self-catering indkvartering i byens centrum, Excel College Residence er en glimrende mulighed. Kun 15 minutters gang fra Excel College og byens centrum, er vores studerende indkvartering meget godt placeret for at komme til klassen og udforske Manchester i din fritid. Hver lejlighed har seks enkeltværelser (alle med en-suite badeværelser) og et fælles køkken og opholdsstue. Der er en ugentlig rengøring for fællesarealer, men de studerende forventes at vaske op, rense deres eget badeværelse og holde deres soveværelse ryddeligt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Excel College Manchester

Vores General engelske kurser er designet til at hjælpe dig med at udvikle dine sprogkundskaber i interessante og stimulerende måder. Dette vil omfatte brug af multimedie ... [+]

Vores General engelske klasser er om morgenen, fra 9,15 til 12,30. Du kan studere 6, 9 eller 15 timer om ugen, eller tilføje eftermiddag klasser til at lave en mere intensivt kursus.

Gratis sprogtest Ugentlige vurderinger Regelmæssige tutorials med din lærer Ingen registreringsgebyrer Start helst dag, mandag til fredag Maksimalt 15 elever i en klasse Minimum alder: 16

Vores General engelske kurser er designet til at hjælpe dig med at udvikle dine sprogkundskaber i interessante og stimulerende måder. Dette vil omfatte brug af multimedier, rollespil og diskussioner samt dækkende hele ordforråd og grammatik passer til dit niveau af undersøgelsen. Hver uge kan du forvente at dække alle fire færdigheder; læsning, skrivning, tale og lytte.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 30 timer
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Excel College Manchester

Studerende skal have et mellemliggende niveau af General engelsk før han sluttede en IELTS fundament klasse. Dette kursus vil fortsætte med at forbedre dine generelle eng ... [+]

IELTS forberedelseskursus på Excel College er drevet af erfarne IELTS lærere. Du kan studere for 6, 9 eller 15 timer om ugen om eftermiddagen fra 13:30 til 04:45

Gratis sprogtest Ugentlige vurderinger Regelmæssige tutorials med din lærer Ingen registreringsgebyrer Start helst dag, mandag til fredag Maksimalt 15 elever i en klasse Minimum alder: 16 Kursus Niveauer General English Level IELTS Band Score fundament B1-B2 4,5-5,5 Avanceret C1-C2 6.0+ Foundation niveau Studerende skal have et mellemliggende niveau af General engelsk før han sluttede en IELTS fundament klasse. Dette kursus vil fortsætte med at forbedre dine generelle engelskkunds... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
August 2019
Engelsk
Deltid
6 - 15 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Excel College Manchester

Du kan studere en Intensivt engelskkursus i 21, 24 og 30 timer om ugen. Der er mange forskellige kursus muligheder for studerende, der studerer et intensivt kursus. Tag e ... [+]

Du kan studere en Intensivt engelskkursus i 21, 24 og 30 timer om ugen. Der er mange forskellige kursus muligheder for studerende, der studerer et intensivt kursus. Tag et kig på tidsplaner nedenfor for at se de forskellige typer af kurser, vi tilbyder.

Hvis du bestiller et intensivt kursus, vil vi diskutere med dig de kurser, der vil bedst passer til din studieplan og hjælpe dig med at designe din tidsplan.

Intensive engelsk Eksempel fartplaner

Mix og match kurser for at designe din egen engelskkursus, tage ekstra færdigheder lektioner eller moduler på toppen af ​​en fuldtids kursus og tilføje ekstra timer når du vil.

(Venligst tjekke med os hvilke muligheder er tilgængelige som disse kan ændre hver term)... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
21 - 30 timer
på universitet
Læs mere på dansk

Excel College Manchester: Welcome to the College

Excel College Manchester: Meet Mark the Principal

Excel College Manchester: Gloria and Miguel say why they chose to study at Excel College