Eurocentres

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eurocentres lærer sprog, hvor de rent faktisk taler og tilbyder sprogkurser på steder på seks kontinenter. Mere end 13.000 studerende om året fra hele verden gør sprogkurserne til et interkulturelt eventyr.

Eurocentres Language Learning - Vores Mission Statement

Eurocentres mission er at forberede eleverne til at studere, arbejde og leve med succes på fremmedsprog og kultur. Vi matcher vores elever med et af mange gode kurser, hvor de kan lære et nyt sprog og fordybe sig i en ny kultur på samme tid. Vi hjælper vores elever med at overvinde kulturelle forskelle og sprogbarrierer, og vi garanterer en mindeværdig tur med præstationer, de kan tage væk og holde livet.

Hvorfor book med Eurocentres .com?

  • lettere

Overvældet af den brede vifte af sprogskoler til rådighed? På Eurocentres gør vi beslutningsprocessen lettere, da alle de nævnte skoler er håndplukket af vores ekspertkonsulenter baseret på strenge kvalitetskriterier. Vi laver et globalt netværk af akkrediterede kvalitetsskoler, så du kan fokusere på at nyde din sprogindlæringsoplevelse fuldt ud.

  • Bedre

I mere end 6 årtier har Eurocentres organiseret vellykkede sprogkurser og studere ophold i udlandet med fokus på menneskelig og uddannelsesmæssig udvikling. I løbet af denne tid er Eurocentres .com / en / Eurocentres -success-system "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Eurocentres Succes System ( Eurocentres .com / en / succes-garanti-cambridge-eksamen-england" = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Eksamengaranti inkluderet) er udarbejdet, hvilket sikrer en vellykket gennemførelse af dit sprogkursus ved at tilpasse din læringserfaring gennem individuelle mål og løbende evaluering af fremskridt og anvendes på alle Eurocentres skoler.

Desuden muliggør eLearning-platformen Eurocentres .com / da / min Eurocentres -online-campus-calling "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> mine. Eurocentres som du har adgang til før, under og efter dit ophold. En selvstændig og personlig læringsmulighed udover de almindelige klasser giver indblik i fritidsprogrammet og letter samspillet med andre studerende.

  • Hurtigere

Vores eksklusive online-system giver dig mulighed for at gennemse sprogkurser og destinationer 24/7 fra komforten i dit hjem. Online bestilling er tilgængelig døgnet rundt for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

  • Mere personlig

På Eurocentres sætter vi kundetilfredshed først ved at levere enestående personlig service, der går ud over alle forventninger. Med Eurocentres kan du få det bedste fra begge verdener og nyde bekvemmeligheden af ​​vores online booking system samt at have en-til-en-støtte fra vores professionelle og velbesøgte team af konsulenter.

  • Mere fleksibel

Catering til et globalt publikum kræver fleksibilitet, og hos Eurocentres vi stolte over at rejse til den udfordring. Vores hjemmeside er tilgængelig på 10 forskellige sprog, og vi har et flersproget rådgivningsteam klar til at tilbyde skræddersyede råd og personlige konsultationer på engelsk, fransk, spansk, italiensk, tysk, portugisisk, arabisk, tyrkisk, japansk og koreansk.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Generelle sprogkursus

på universitet 2 - 52 uger August 2019 Det Forenede Kongerige London Frankrig Paris Cambridge Brighton Bournemouth Irland Dublin Sydafrika Cape Town USA Los Angeles New York Canada Toronto Vancouver New Zealand Auckland Australien Brisbane Melbourne Gold Coast Perth Sydney Cairns Lunenburg Miami San Diego Santa Barbara Galway Malta Msida + 30 mere

din generelle engelsk kursus dækker grammatik, ordforråd og alle de centrale færdigheder, du skal udvikle for at tale og forstå engelsk. Alle vores lektioner er planlagt og leveret af erfarne lærere, der fokuserer på dine individuelle behov og læringsstil. Hvis du vil rejse, få nye venner og kommunikere på engelsk med tillid, prøv dette innovative kursus og gør dig klar til at se, hvordan du kan gøre hurtige fremskridt, mens du har det sjovt. [+]

Hvis du har besluttet, at det er tid til endelig at lære engelsk, kan vores generelle engelskkursus hjælpe dig med at nå dette mål og give dig en solid base for at udvikle dine fremmedsprogsfærdigheder. Vi ved, at at lære et nyt sprog kan være en skræmmende udfordring, og derfor har vi udviklet et moderne og inspirerende udvalg af undervisnings- og læringsmetoder, der vil holde dig motiveret, så du kan fortsætte med at lære og gøre reelle fremskridt. Vores General English kursus dækker grammatik, ordforråd og alle de centrale færdigheder, du skal udvikle for at kunne tale og forstå engelsk. Alle vores lektioner er planlagt og leveret af erfarne lærere, der fokuserer på dine individuelle behov og læringsstil. Hvis du vil rejse, få nye venner og kommunikere på engelsk med tillid, prøv dette innovative kursus og gør dig klar til at se, hvordan du kan gøre hurtige fremskridt, mens du har det sjovt.... [-]


IELTS Kursus

på universitet Fuldtid 2 - 52 uger August 2019 Det Forenede Kongerige London Cambridge Brighton Bournemouth Irland Dublin Canada Toronto Vancouver Australien Melbourne Perth Sydney Cairns USA San Diego Galway Malta Msida + 18 mere

Få fuld tid forberedelse og praksis for Academic IELTS Test (International English Language Testing System), som er en indrejse krav for britiske, australske, canadiske, New Zealand og sydafrikanske universiteter. [+]

Få fuld tid forberedelse og praksis for Academic IELTS Test (International English Language Testing System), som er en indrejse krav for britiske, australske, canadiske, New Zealand og sydafrikanske universiteter.

IELTS prøver at lytte, tale, læse og skrive i en akademisk sammenhæng. Lær de færdigheder du har brug for til universitetsstudiet: håndtering af tekst, forståelse af foredrag og seminarer og deltagelse i faglig diskussion. I løbet af disse lektioner får du masser af IELTS-praksis og fokuseret vejledning i eksamensfærdigheder, såsom akademisk skrivning til IELTS, for at sikre, at du opnår dit målresultat.

Sprogniveau: 5-9 (B1-C1)Fokus: Fuldtids forberedelse til Academic IELTSVarighed (i uger): 2-52Maks. Klasse Størrelse: 14Lær som konger - Eurocentres Language School... [-]

Videoer

Eurocentres Paris

Eurocentres London

Eurocentres Classroom Experience

Kontakt

Adresse, linje 1 56 Eccleston Square
London, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 13 Passage Dauphine
Paris, Île-de-France, Frankrig

Adresse, linje 1 70 Court Rd
London, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 57 Bateman St, Cambridge CB2 1LR, Reino Unido
Cambridge, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 20 North St
Brighton, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 26 Dean Park Rd
Bournemouth, England, Det Forenede Kongerige

Adresse, linje 1 Dublin, County Dublin, Irland

Adresse, linje 1 Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Adresse, linje 1 Los Angeles, California, USA

Adresse, linje 1 New York, New York, USA

Adresse, linje 1 Toronto, Ontario, Canada

Adresse, linje 1 Vancouver, British Columbia, Canada

Adresse, linje 1 Auckland, Auckland, New Zealand

Adresse, linje 1 Brisbane, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 Melbourne, Victoria, Australien

Adresse, linje 1 Gold Coast, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 Perth, Western Australia, Australien

Adresse, linje 1 Sydney, New South Wales, Australien

Adresse, linje 1 Cairns, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 Lunenburg, Nova Scotia, Canada

Adresse, linje 1 Miami, Florida, USA

Adresse, linje 1 San Diego, California, USA

Adresse, linje 1 Santa Barbara, California, USA

Adresse, linje 1 Galway, County Galway, Irland

Adresse, linje 1 Msida, Malta